Prioriteringar..

Just nu så handlar mycket i mitt liv om just prioriteringar..

Varje dag har jag något som jag prioriterar just den dagen, att göra allt på samma gång fungerar inte och visst har jag sagt att jag ska låta Jarkko även ta del av våra hushållssysslor så jag slipper ligga halvdöd på kvällen pga smärtan, men jag prioriterar nu då jag ändå är hemma under veckorna att ha allt sånt tråkigt klart så helgerna går åt till annat skoj och inte så mycket måsten:-)

Att jag har ont har ju ändå blivit en del av min vardag och nu är det banne mig inte lång tid kvar:-)

Den största planeringen går dock åt till att försöka undvika så mycket spring i trapporna så har jag inga aktiviteter som måste göras utanför hemmet efter lämning av Leia så går jag inte ut förrän vid hämtningen, nu har Jarkko hunnit hem några dagar så jag sluppit även det momentet..Det är tur jag har sol på min balkong hela dagarna så man kan njuta av dagarna som har varit:-)

Imorrn har jag återigen tid hos sjukgymnasten och då ska vi även testa TENS så vi får se om det hjälper mera?? Själva akupunkturen var ju skön och gjorde mig avkopplad, men tyvärr så hjälpte den inte mot smärtan:-(

Nu ska jag ta tag i det som måste göras härhemma inför helgen och sen ska jag tappa upp ett underbart varmt bubbelbad och sätta på hederliga rockklassiker och bara njuta av lugnet:-)

(Bilden är lånad från google)


Have a nice day!!

 


Kommentarer
Postat av: Simone

Hoppas TENS fungerar för dig! När jag började med TENS var det som en ny värld! Helt plötsligt kunde jag vända mig i sängen utan problem! :O Så funkar det är den helt underbar! (problemet är att sambon vill åt den med ;P)

2010-03-11 @ 13:37:39
URL: http://kommersnart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0