Inte ett enda måste idag..

Efter en rent ut sagt helvetesnatt har jag nu en hel dag härhemma där jag absolut inte ska göra ett skit mer än att bädda sängarna och förbereda middagen innan jag hämtar hem Leia..

Kommer inte gå utanför dörren innan hon ska hämtas upp då trapporna verkligen tar död på mig och min foglossning, inte bara trapporna igentligen utan hela livet suger just nu pga den jävla foglossningen..Har jag tur så kanske tom Jarkko hinner hem innan hon ska hämtas och då har jag gjort mitt för denna dagen utanför dörren..

Det känns surt att inte riktigt orka kunna vara ute och njuta av detta underbara vädret och förhoppningsvis så smälter den sista lilla snöhögen bort snart på balkongen så jag kan sitta där och njuta av den underbara solen fram till BF..

Känner mig som en fånge i mitt hem, men jag måste även lyssna på min kropp och den strejkar hejvilt nu:-(


Funderar på att hämta hem ett par kryckor, men dom hjälper ju mig ändå inte i situationer såsom då jag ligger, sitter och det är ju även där jag har så sabla ont hela tiden, det är ju inte bara då jag rör på mig som det värker utan den ligger ju för fasen permanent och pulserar i min kropp..

Ska prata med min BM nästa vecka om jag kan ta några som helst sömnmedel, för sömnbristen i kombination med värken gör mig helt ur balans och jag är nu trött på att klaga över allt och inget, men det får ni alla ta fram tills den lille krabaten behagar komma ut så mammsen får tillbaka sin kropp och psyke..

Nu ska jag ta tag i sängarna, sen lite lunch och sen ska jag försöka slumra in en sväng innan dagens middag ska förberedas..Kokt fisk med äggsås*mums*

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0