Besök hos BM..

Idag var Leia åter på plats på förskolan och jag begav mig in till Söder för ett besök hos BM..

Alla världen såg bra ut och krabaten ligger fortfarande med huvudet neråt så förhoppningsvis så är det så trångt nu så den inte kan vända sig..

Hjärtslagen låg på 140 och SF måtten låg på 33 nu i v. 34(33+6).

Vi började dock prata om förlossningen och jag har ju på något sätt försökt undvika tankar kring den så nu har jag fått ett boktips av henne som jag ska skaffa hem för att läsa och peppa mig själv för att möta smärtan på ett bra sätt.. Har hört från en av mina jobbarpolare som nyss födde att den hjälpte henne så värt att satsa på alltså..

Förutom min foglossning som en ständig följeslagare så mår jag väl helt OK, börjar känna av tröttheten mer och den ständiga paniken att inte hinna få saker och ting på plats börjar komma än mer..

Har inte fått hem sängen än och vagnen ligger fortfarande nerpackad, bebiskläderna det lilla jag skaffat in är inte tvättade, bilen måste få sig en totalstädning innan babyskyddet sätts in och jag ska även hinna få upp gardiner i våra rum så att jag slipper det då jag kommer hem samt hinna med ett besök till IKEA för att shoppa in lite bebistextiler.

Att jag dessutom ska vila, få mig själv tillfixad samt inhandla ngn mysdress till BB det finns inte ens med i min kalender just nu:-)

 Känner mig sjukt stressad och jag har sagt att till påsk ska allt vara klart så jag kan sova dom sista veckorna:-)

Nä nu ska jag ta och stressa av med lite diskning och rockklassiker..Slipper iaf ta mig ner för trapporna och hämta hem Leia idag då Jarkko sköter den biten:-)


Kommentarer
Postat av: Sofie

Hej, tack för din kommentar. Det var skönt att läsa att det finns fler än jag som inte är på lång vägar klar med alla förberedelser.. men jag skyller allt på fogarna som inte håller ihop..

Hoppas att boken du skaffat kommer hjälpa dig, märkte att inför min andra och nu tredje så har det hjäpt att vara otroligt påläst om allt som kommer ske.. och du ska se att det kommer gå som en dans.. de små gosakerna är värda allt ;)

2010-03-18 @ 15:53:13
URL: http://www.saji.se/sol
Postat av: Linda

rekommenderar boken Att Föda om du inet läst den.

Jag har den om du vill låna:)

Jag födde Lova helt utan smärtlndrig och det var COOLT!

2010-03-25 @ 19:06:40
URL: http://mammasalsklingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0