då & nu & nu & då

           
                                                             Vi i fredags 2010..

 

                                                             För 10 år sen då vi var sambos..


I lördags var det äntligen dags för mig och underbaraste Cicci att efter år av enbart mammahäng lämna ansvaret åt gubbarna och göra en efterlängtad reunionen hemma i S-vall :-)

Är nog närmare 7-8 år sen vi festade tillsammans så det var efterlängtat..Och visst var vi som förr.. Lika galen i kareoke, pratglad med vakter och tokig i redbull med jäger och det enda som skiljer oss från förr är en jäkla massa kilon, rynkor och ansvarstänkande då klockan slåt tre och krogen tänder lamporna i taket :-)

Jag hade så grymt skoj och träffade folk som jag inte sett på närmare 10 år och detta måste göras om igen inom en snar framtid :-)

Jag älskar min Cicci och med henne har jag gråtit, hatat, älskat, bråkat ja allt som finns har jag nog gjort med henne...

Om tre veckor bär det iväg igen mot norr och jag längtar redan efter att få inandas luften och umgås med vettiga människor :-)


Kommentarer
Postat av: Cecilia Forslund

Men gumman vad glad jag blir av orden och det är ju så jävla sant, så många år vi känt varandra och så många år har vi stått vid varandras sida i vårt och tort!! det ska vi alltid göra...

och jag hade så jävla roligt jag med, även om jag blir så dålig dagen efter ;)

2010-12-09 @ 15:54:05
URL: http://stellaelliot.blogg.se/?c=1187807906

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0