3 veckor med LCHF.. Synden straffar sig..

Japp igår var det så dags för den tredje veckans vägning och redan innan jag ställde mig på vågen så visste jag att det ej skulle vara så positivt..Började dock med att mäta mig och där var det oförändrat iallafall, men så var det där med vågen då...

Efter en helg med en hel del synder såsom en massa öl på söder= Kolhydrater..

Kom hem på natten och möts av både chips och ostbågeskålen och handen var betydligt snabbare än hjärnan vilket resulterade att jag mumsade glatt i mig som om jag aldrig fått smaka på chips och ostbågar under min livstid och ja detta är ju inget annat än just det..Kolhydrater..

Sen på lördagen så var det sambon som stod för lunchen och det blev pulversoppa dock väldigt lite för mig men iaf..Kolhydrater..

På söndagen var vi hos bekanta för årets sista grillning och där gick fritösen på högvarv vilket resulterade i 3 mumsiga lökringar= Kolhydrater..

Så ni kan ju tänka er att mitt hopp inte var så stort och med försiktiga steg ställde jag mig på vågen..

+600 gram visade den, jag klev av och på, ja säkert en tio gånger men samma resultat + 600 gram:-(

Får ta det med en nypa salt då det är vätska som samlats på och nu blir det strikt LCHF till iaf halva målet är nått innan några kolisar kommer i min kropp igen..

(Tjuvvägde mig dock imorse och då visade vågen -500 gram igen så förhoppningsvis går det åt rätt håll till nästa vägning men denna vecka står vi på +600 gram och +- Noll på måtten..)

Efter tre veckor med LCHF har jag då tappat med min uppgång denna vägning..


- 2,7 kg

- 8 cm mage

- 2 cm stuss

-3 cm lår


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0