Ny vecka nya tag...

Jaha så hoppade vi återigen in i en ny arbetsvecka och detta innebär ju att vi är en vecka närmare Julen vilket innebär LOV:-)

Ja jag är trött och fick jag nu bestämma skulle jag bara sova sova och åter sova, att jag sen börjar få känningar i halsen och därav inbilla mig att jag snart ligger döende i svininfluensan, ja det gör inte saken bättre:-)

Annars rullar det på inom familjen, Leia är inne i trots igen, eller så har hon aldrig varit ur någon trotsfas alls:-) Bara att bita ihop och ignorera så gott det går..

Jarkko tränar på som en tok, kan inte säga att jag gör desamma, var upp i fredags men sen dess så har jag enbart tränat min tumme genom att zappa runt i liggläge istället, men all träning är bättre än ingen träning eller??

På torsdag åker jag på konferans med jobbet och det innebär att det blir första natten borta från både gubbe och barn och det känns redan.. Lär ligga och fundera hur dom har det istället för attt njuta av en egen säng och ingen som väcker mig mitt i natten:-) Ska verkligen försöka njuta av det iallafall..

Nu ska jag lägga mig ner och invänta Pirates of the caribbien på tv och inom 2-3 timmar så gästas jag nog av John Blund som det känns nu, imorrn är en ny dag med nya friska tag och förhoppningsvis så blir inte jag sjuk över natten...

Vill inte ha någon Svininfluensa härhemma nu!!!

Kommentarer
Postat av: Nina

tack så mkt.. hoppas ni mår kanon!!krams

2009-09-07 @ 22:34:45
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Sussi

Grattis i efterskott till lilltjejen! :)

Försök verkligen att ha det bra på konferansen och njut av sömnen... :)

Gisses, såg vad som hänt er bil... Hur går det???

Kram!

2009-09-08 @ 14:23:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0