God morron..

Lördag och här var vi uppe redan klockan sex, kan inte förstå att Leia är så förbaskat morrontrött på vardagarna så man får slita upp henne för att hinna till jobbet i tid:-) Men helger, ja då ska det minsann upp tidigt och röja runt..

Jaja, har ändå tvättstuga nu så det var väl lika bra hon väckte upp mig iaf:-)

Annars så ser denna dag ut att bli som alla andra dagar på sistone det vill säga , grå, blöt och bara så hiskeligt kall för att vara Juni:-( Har jag sagt att jag är grymt trött på detta väder??;-)

Lutar åt Ikea idag och shoppa hem lite smått och gott.. Behövs ett nytt köksbord, nytt badrumskåp, blommor, gardiner och en hel del till, får se om Jarkko är på då han vaknar att åka en sväng..

***************************************************************************************************

Skulle ju ha påbörjat min Cambridgekur igår, men det gick åt skogen då jag hamnade i osynk med första shaken och var så grymt hungrig då lunchen kom:-) Så idag är dag ett och jag går in på +-0 i vikt.. Får se hur mycke jag kan lyckas få ner den här gången:-)

Bara det att även denna gång lyckats jag krocka med kvinnliga veckan och då får jag räkna med att det kan gå trögt pga vätskan jag drar på mig men that´s life...

Så nu har jag tagit första shaken för dagen och nu är jag superladdad för att få bort lite inför semestern:-)

Nä lite mer kaffe nu sen en sväng till tvättstugan..

Vad förgyller ni er lördag med då??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0