Nog banne mig har jag Karaktär??

Idag tog vi ju oss in till stan för att snacka lite tatto & innan vi ens klivit ur bilen så började Jarkko babbla om lunch!!

Tror nästan han gör detta för att testa hur länge jag står ut, men jag biter ihop:-)

Han tyckte väl att jag skulle kunna ta en sallad eller någon soppa men då kan jag ju lika gärna skita i denna diet enligt mig, prövningar kommer jag att få under denna tid varje dag & det är intressant att se hur stark jag är att stå emot alla frestelser som radas upp framför mig..

Gick iallafall till en pizzeria där dom satt & smaska i sig en grymt godluktande Opera medans jag njöt av en kopp svart kaffe & ett glas bubbelvatten!! Säger bara ett ord... KARAKTÄR!!!


pizza.jpg      VS     95237177_82e8e8276e.jpg

Visst, jag är bara inne på dag 2 & vem vet innan fredag kanske jag har givit upp, men jag tror inte det.. Jag är så peppad att få bort dessa kilon då jag verkligen ur en hälsosam vinkel måste ta mig tbax till ett bmi på under 25..Det är ju bara ngn vecka det handlar om  & sen blir det ju vanlig kost om än strikt!!

Nu steks det pepparbiffar & jag ska mixa ihop en kryddig & god grönsaksoppa *mums*;-)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Bra att du har sådan karaktär. Jag avsaknar helt karaktär när det gäller mat och godis :)

Idag söndag händer det inte så mycket här. Hade tänkt gå ut och gå men det snöar och blåser småspik så vi blir nog inne :)

Ha det bra på din orbi..

Kram

2009-01-18 @ 11:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0