Lååååång dag!!!

Jag vet att man ska inte klaga över det liv man har, det finns alltid någon som har det värre, men just idag & JUST NU så vill jag ha en frizon dit bara jag har nyckeln!!

En frizon där jag kan  låsa in mig & stänga ute allt ljud...

Jag är trött på att höra JAG VILL, JAG SKA, DUMMA MAMMA,  VILL TILL PAPPA Osv...

Jag är trött på att alltid plocka upp efter dom två jag bor med, visst min sambo prioriterar att va med Leia då han är hemma, jag prioriterar att försöka att plocka medans Leia någorlunda klarar sig själv..

Jag tycker att man behöver inte sitta & underhålla 24/7..

Ok att han vill va en lekfarbror, men då Leia vilar så skulle han kanske få en snilleblixt att kanske ta disken?? Plocka bort lite kläder som typ ligger i varje litet hörn(trots att han påstår att han inga kläder har??) Städa badrummet?? Ta golven?? Ja det finns så oändligt mycke att göra då tiden finns men vi prioriterer olika helt enkelt!!

Idag har jag inge vidare humör & att se misären är inget alternativ för mig så jag har försökt ta bort det värsta men då står någon(läs Leia) & drar, tjatar mm på mig.. Hon är så van att få som hon vill(bortskämd är ett annat ord)

Ropar bara på Pappa så är jag elaka tanten & pappa tröstar..

Usch jag gnäller så mycke att jag avskyr mig själv, men jag har helt enkelt ingen bra dag & Leia är så uttråkad härhemma trots promenad, Pippifilmer, Duplobygge & nu sitter hon & skalar på sina kritor som är oskalade(hon har dille på att skala alla kritor) så snart åker dammsugarn fram för att städa upp, hon vägrar vila så det blir till att hålla henne vaken till ikväll.

På allt detta så kommer Jarkko hem sent då han tränar efter jobbet & jag har PMS:-(

Men nu ska jag ringa & meddela att Leia kommer imorrn, för idag är hon inge snorig, hostig eller trött för fem öre, bara allmänt uttråkad med en tråkig mamma:-)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Ha ha ha...Känner igen mig i din dag. Såna dagar är inte de roligaste, men de förekommer ju med jämna mellanrum. Jag är själv tråkiga mamman nu eftersom jag legat på soffan med näsdukar, panodil och nässpray senaste veckan.

Ha det bra!

/Jenny

2009-01-16 @ 09:02:45
URL: http://jennybabylon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0