Hoppande tandtroll!!

Vi har det senaste året haft rätt svårt med att få Leia att gå med på att borsta tänderna, ibland funkar det OK om man sjunger Pippilåten & ändra texten lite till att "Leia är så bra som borstar sina tänder idag lalalala!!"

Men för några dar sen kom jag på en ny grej så jag tog med Leia in till badrummet, tog fram tandborsten & tandkrämen.

-Leia, varje dag kommer det tandtroll i munnen & borstar man inte tänderna ordentligt så börjar dom hoppa omkring därinne & det är inte alls så skönt så nu har du 4 små troll vi måste få bort!!

-Trollen hoppar??
Och pekar in i munnen.

- Ja precis men mamma är bra på att jaga troll så öppna nu munnen..

Leia öppnar munnen & vi jagar numera trollen 2 uppe & 2 nere morron & kväll utan problem..Ska bli intressant att se hur hon reagerar den dagen vi ska till tandläkarn & räkna tänder:-)
Hon är ju livrädd bara att komma in i ett rum som en läkare & då ska den dessutom kolla munnen där knappt vi kommer in:-)

Ja huva för att gå med dit säger jag!!

Hur reagerar era barn vid tandborstning??
Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej. Kan vekligen vara trixigt det med tandborstning. Jasmin var det inga problem med när hon var liten. Men tandläkaren det var en anna femma. Vi fick en manlig tanläkre först men då vägrade hon gapa för hon gillade inte karlar överhuvudtaget när hon var liten. Hon skrek som en brandsiren när hon såg en karl som tittade på henne :)

Men när vi bytte till en kvinnlig då gick det bra att gapa..Ha det bra på jobbet idag

2009-01-12 @ 12:05:27
URL: http://guldkragens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0