Papa Dee den skyldige??

En av dagens stora nyheter är ju den folkkäre artisten som numera kan titulera sig som kvinnomisshandlare efter att ha misshandlat sin unga fru grovt!!!

Enligt många bloggar samt Flashback så är det Papa Dee & det verkar ju inte bättre heller..

Ja nu hoppas man ju att frugan tar sitt sinne till sans & lämnar svinet & att han får ett kännbart straff & inte nå jäkla villkorligt med dagsböter..

Behövs hårdare tag mot alla dessa kvinnomisshandlare & för den delen all misshandel som sker i vårt lilla samhälle...

Nä tjejen hoppas du kryar på dig snabbt & får det liv du är värld, du är ju en vacker ung tjej som inte ska behöva leva i ett nertryckt förhållande!!

Dagens stora tistel till dig Papa Dee!!!

    


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Var du där och såg vad som hände?

Om inte så låt polisen göra sin utredning.

Döm inte nån på tidningsuppgifter!

2008-09-14 @ 17:31:17
Postat av: Donald

Det skulle vara pinsamt om hon har snubblat och slagit sig på trappstegskanterna. För det var bara han som var påverkad och inte mindes? Men det är klart, du sitter säkert inne med fullständigt material om hur allt har gått till. Och om det finns ögonvittnen i en trappuppgång kunde de ha hindrat det. De var ju flera enligt dej. Efter häxjakterna blev det ett mycket grovt brott att bära falsk vittnesbörd mot nån annan. Nu verkar det snarast vara en bedrift. Döm inte nån innan hon eller han är dömd.

2008-09-14 @ 19:53:29
Postat av: Linda

Jag har ingenstans skrivit att det finns flera vittnen??



Däremot finns det grannar som sett just HAN blivit gripen på just den adressen som visade sig på nätets löpare..



JAg har skrivit att det jag vet har jag läst i bloggar & forum så det är ju annars bara att söka sig runt så finner du inte bara en som skriver om detta utan en hel del..



Ramla i trappen.. jaja ta den om rödluvan oxå...

2008-09-14 @ 20:13:01
URL: http://crazybeautifulworld.blogg.se/
Postat av: Karl

Hur kan du tro att hon lever i ett nedtryckt förhållande? Nä det e sjukt jävligt att slå sin älskare/älskarinna och bättre hälft men bara för att man slår en "invandrare" så är det väl inte ett rasistdåd?! precis som det inte behöver vara en kvinnomisshandlare eller en systematisk förtryckare av det andra könet så fort en kvinna blir misshandlad. detta är bland det hemskaste jag hört o kan såklart inte försvara det. menar bara att det kan finnas 1000 orsaker till att dom bråkade. inte mer ursäktat men kanske inte heller ett förhållande bestående av våld o förtryck?! hoppas ni inte missförstår mej...

2008-09-15 @ 17:59:18
Postat av: Fredrik

Det verkar som om BÄGGE är oskyldiga.

Artisten som misstänktes för våldtäkt är friad

och artisten som (inte) slog sin fru blir det säkert. Fan vad skönt att se alla töntar som redan fällt de bägge på förhand ha FEL!

2008-09-15 @ 18:32:42
Postat av: Linda

Karl: JAg gick kanske lite över gränsen med att hon lever i ett nertryckt förhållande & visst kan det mycke väl va den enda gången som den sk, misshandeln skett rum om det nu inte är som hon säger att hon åmsakat sig själv dessa skador?? Hemskt är det iaf hur det än ligger till..



Fredrik: Ja vart våldtäkten kom in i mitt inlägg får du gärna påvisa & ang, "misshandeln" så får vi se vad både vasar & vittnesmål ger för sammanslagen bild..



En tragisk historia hur det än ligger till just nu..



2008-09-15 @ 19:55:16
URL: http://crazybeautifulworld.blogg.se/
Postat av: Nomen Nescio

Min väninna bor där och den flickan hon hittade i trappan hade INTE snubblat utan blivit misshandlad så pass att hon var helt täckt i blod, grannarna kom ut för de hörde höga skrik. Han sitter häktad och jag hoppas han får ett rejält straff, och blir persona non grata i musikbranchen.

2008-09-16 @ 20:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0