Kommer Du att bada med bara bröst nu??

Ja jag vet väl inte riktigt hur jag ska ställa mig till den här frågan men men det är ju som sagt upp till var & en...

Länkad

Men förstår igentligen inte syftet i det hela med att va bar om brösten i ett badhus??? Är det så j*kla skönt att springa runt i ett kallt badhus med pattarna i vädret?? Eller gud bevare mig väl ett misslyckat hopp från trampolinen måste ju iaf kännas rejält *usch ryser av smärta*

Nä skämt åsido, jag är själv en sån som badar topless ute på stränder för att slippa ränder men i ett badhus tycker jag att det ser fräschare ut med ngt som håller upp dom, helst nu efter 17 månaders amning skulle inte ens en semester i Thailand få mig att plocka av mig den;-)

Nä det är nästan så att nästa tripp hem till S-vall så blir det ett besök på sporthallen för att se hur många som anammar denne klädbefrielse...

Kommentarer
Postat av: Thomp@

Det handlar inte så mycket om att GÖRA utan mer om att FÅ LOV...

2008-01-10 @ 23:30:51
Postat av: Fia med knuff..

Men ska man då ta upp fighter om allt man vill få LOV att GÖRA bara för sakens skull då?? Känns ju som att det finns viktigare saker att ta ställning till då..

2008-01-11 @ 18:13:45
Postat av: Thomp@

Varför då bry sig om hur många kvinnor som är med i vilken styrelse? Är du en av dem som slåss om posten?
Varför kämpa för att en kvinnlig barnmorska ska få lika lön som en manlig röntgentekniker om de anses utföra likvärdigt arbete? Är du barnmorskan?
Varför bry sig om etiopiska kvinnor ska få rätt att välja man själv? Får inte du det?

Det handlar ofta om principer i de fighter folk tar. Jag slåss mot den fördumning som "så har det alltid varit" och "så kan man inte göra" framkallar.
Dessutom tycker jag att samhället har blivit för ytligt. Alla skyddar sin yta, sin hud från insyn men däremot är de inte rädda för att "tala ut" och visa sig totalt mentalt nakna. Att man tror att Nevada är ett land i asien är helt ok, men skulle någon se en bröstvårta - ojojoj.
Hade Lars Danielsson åkt på solsemester med älskarinnan så hade pressen snart glömt hans försumlighet under Tsunamin

Därför är jag för BaraBröst. De har tittat på det "självklara" och ifrågasatt det med nyktra argument och kommit fram till något de vill kämpa för. Att de sedan dessutom har kommit ganska rätt i resonemanget (jag tycker också att det är överdrivet stor sexuell fokus på kvinnors bröst i ALLA lägen) gör det ju inte sämre.

2008-01-13 @ 04:08:55
Postat av: Linda

Oj, ser att mitt lilla inlägg blivit nå politisk diskussion mellan två okända människor för mig..Jaja skoj att det blir lite diskussion om kvinnors rätt i samhället:-D

2008-01-13 @ 15:56:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0