Ny Vagn!!

Idag shoppade vi en ny liten smidig vagn till Leia som är tänkt att ha i bilen samt på utlandsresan i sommar..Är så bökigt att plocka med scootern varje gång vi ska iväg så vi bestämde oss för att köpa ngt billigt som inte tar så stor plats & vi hittade denna vagn som Leia verkar trivas bra i iaf:-)

Inte världens bästa vagn, men den kommer som sagt inte användas varje dag & då känns priset lite mer viktigt att det är överkomligt:-)


Tävling!!

Hittade denna tävling där priset är ngt snyggt till dom små & det kan man ju inte motstå.. Älskar tävlingar av alla slag men barnkläder är nog min favorit:-) Kan ju inte få nog av kläder till min lilla krabat...

Skynda & va med ni oxå....



image1516
Jag är med i TUMADRE's tävling om ett valfritt plagg från PIXIEKIDS!
Där säljs märken som bl.a Nanoou,  Kik*Kid, Mini A Ture, H.J.O.R.T.H, Lucky Wang, Appaman...



20 minuter Orbie & 200 sit ups senare!!

Så känner jag mig som ett darrande asplöv!!

Var mer än en vecka sen jag tränade då jag haft lite problem med pollen & inte känt mig så jäkla pigg utan ramlat direkt i säng efter jobbet, men ikväll då killen tagit över tv´n...*Är ju K1 på tv 4 sport* så hade jag inget bättre för mig & det känns könt att ha kommit igång igen..

Jag har som sagt bara 35 dagar till min semester drar igång & stranden tar över & då vill jag iaf ha tappat lite i vikt om jag säger så;-)

Nu ska jag kolla runt lite & hinka lite vatten innan en härlig dusch hägrar...




Skattebesked...

Fick ett surt brev från Skatteverket igår ang, deklarationen..

Dom beviljar inte mitt avdrag på uppläggningsavgiften på bostadslånet , så Lizette!! YOU LIE TO ME!!!;-)

Jaja är väl inga större summor jag missar, men nog känns det bittert..

Hoppas nu bara att det är det enda dom inte beviljar i mina avdrag & att pengarna kommer in innan midsommar som det är tänkt...Ska ju betala resan med dom...

JAja mitt I-landsproblem idag än så länge....

Pretty In Pink!!

Ja nog är krabaten en riktig sötnos här beredd på att bege sig ut i den tidiga solmorgonen:-)

Är ju bara en rosa solhatt som saknas så skulle man kunna tro att det var ett vandrande rosa sockervadd ute på gatorna.-D


image255

Välkommen Till världen Lilla Breé!!

Ja så har Leia´s Gudmors lilla prinsessa äntligen behagat sig att titta ut i ett solrikt Sverige...

Det blev som sagt en liten Breé & nu ser jag verkligen fram emot att få se bilder på det lilla knytet..

Hon var 48 cm lång & vägde 3169 gram & med det slog hon Leia med hela ETT gram lilltjejen..

Oh, ska bli så mysigt att få springa iväg & shoppa lite bebiskläder nu då det finns så mycket fint ute just nu..

Men iaf STORT GRATTIS CICCI DANNE & ELLIOT TILL ER NYA LILLA MEDLEM I FAMILJEN..

Ser fram emot att få komma hem & träffa er nu...



   


Barnteater!!

Måste bara tipsa om detta mysiga ställe som vi var på idag med några av 2 åringarna..

Så underbart att se barnen sitta still med sån inlevelse & så fort Leia fyllt 2 ska vi göra ett besök där!!

Föreställningen vi såg var Tiger & Lilla Björn!

Så ett tips till alla föräldrar med småttingar från 2 år, gör gärna ett besök hos Tittut!!

Vuxenpoäng!!

Idag har vi spenderat eftermiddagen hos Leia´s förskola då vi haft lite picknick tillsammans med föräldramöte & hur vuxen känner man sig inte då???

Var ju ingen höjdare från Leia´s håll då hon spenderat sin dag där rätt länge så det var många tårar som trillade ner & lite väl mycke stress för mamsen & pappsen..

Men på det stora hela en mysig kväll där vi nu fått lite besked om hur det kommer att se ut till hösten & nu har vi bestämt oss för att behålla henne där, tyvärr försvinner ju lite barn från hennes grupp, men hon trivs ju i det stora hela..

Nu sussar far & dotter & jag ska betala lite räkningar som finns kvar,,sen lite träning då jag haft nästan en HEL träningsfri vecka...


Världens Otacksammaste Morsa!!

Idag är det som alla vet Morsdag & min käre sambo uppvaktade mig som vanligt i morse, problemet var att han som alltid brukar va en hejare på att träffa rätt i preentväg skulle slå på lite större den här gången..

Trodde verkligen inte att han då han följde med sin bror igår skulle få för sig att köpa guldsmycken åt mig,jag är en Silvermänniska & jag har alltid fått silver av honom förut, men han kände för att ge mig lite finare smycken nu..


Visst guld kan jag väl bära men nu var det så att på mig så var kedjan alldeles för tjock & tung & det var bara inte JAG...Jag våndades, men då det kostade en del så att låta det ligga & skräpa fanns inte för mig så jag var helt ärlig..


Jag Älskar verkligen han & hans tanke i sig & jag är verkligen inte ngn som bekymmrar mig om vad jag får annars, jag gillar atnken bakom presenten i sig kosta vad den vill, men detta har som sagt kostat lite..


Jag kände mig hemsk, men han insåg ju oxå att kedjan var lite för tjock för min hals så vi ringde guldaffären & jag ska få byta till mig silversmycken istället, & Jarkko hade ju redan från början kollat in en kedja & armband i silver så jag sa attt han skulle ha gått på sin första instinkt helt enkelt.. Det brukar ju oftast va den rätta!!!

Annars har vi haft en skön dag med lite shopping till balkongen samt veckans matmeny!!

Men nog känner jag mig som den mest OTACKAMMASTE MORSA I VÄRLDEN JUST NU!!


Vår nya bil!!

Här kommer bilder på vår nya pärla!!

  

Osså en liten bild på sömntutan i sin sköna bilstol!!

image253

3 nya Outfitar!!

Var iväg på rasten i fredags & köpte 3 nya sommaroutfitar åt Leia..

Tycker Lindex har så mycke fint & prisvärt åt dom små & det bästa är ju ta 3 betala för 2.. Man kan ju inte låta bli då:-)

Nä nu måste det dock inhandlas lite sommarplagg åt mamsen & pappsen nästa gång...


Leia´s Nya Outfits!!

image250


DAgens tömning av Ilska!!

Idag har jag rent ut sagt varit en Bitch av högre rang, och det känns härligt att få tömma ur sig lite Ilska så här inpå helgen...

Dagens första tömning skedde på Leia´s Förskola då jag bara kände att nu fick det vara nog!!!

Anledningen var att häromdagen var jag med vid hämtningen blir ju inte så ofta då jag lämnar endast & väldigt sällan möter Leia´s ordinarie personal då dom samarbetar med andra avdelningar.. Gillar verkligen hennes två pedagoger men som jag sagt till dom så behöver dom en till pedagog på deras stora barngrupp..

Iaf så satt där en kvinna/tjej som började prata om Leia´s dag & så så jag frågar om hon har varit på Sländan & så???

Tbax får jag ett kaxigt svar i form av att hon minsann varit på Sländan i 2 månader & minsann inte var ett nytt ansikte till Leia..Nähä men jag har då inte träffat dig, tänkte jag..
Vart tog presentationen vägen BITCH????

Blev upprörd då jag själv jobbar inom barnomsorg & vet hur viktigt det är för vikarier el, ny personal i övrigt att ta kontakt med föräldrarna & presentera sig,, vi kan ju inte veta vilken personal som tillhör vart då dom oftas är sammanslagen vid lämning & hämtning...

Jaja tänkte att detta tar jag upp med Leia´s ordinarie pedagog då jag träffar dom..

Igår kom dock droppen!!!

HAr hänt några gånger då JArkko hämtat & dom varit ute att Leia har haft bajs i blöjan & visst sånt kan man helt klart missa, vi är ju ändå människor, men igår var hon helt NERBAJSAD i sina byxor & då sitter den där jäkla vikarien därute med dom & inte har märkt ett skit!!!

Hallo!!! Skit luktar & helst om man är helt nerskiten.. VArt tog luktsinnet vägen????

Så idag tog jag ett snack med arbetsledaren & tömde ut allt jag hade,, hon förstod mig & skulle vidarbefodra detta då jag även påpekade att om det är ny personal så vill jag gärna få vetskapen av det i form av ett brev, en uppsatt skylt & en JÄVLA presentation av människan själv....

Jaja föräldramöte på onsdag & efter det bestämmer vi oss om hur vi gör efter sommaren, att byta eller icke??

Tömning 2!!!

Köpte lght för ett år sen, skrev papprena för ett år sen,, styrelseordföranden skulle dyka upp med kontraktet för ett år sen...Jag har varit där & påpekat detta utan att ngt hänt så idag gick jag dit igen & gav han en spark i röven att sätta sig på sin cykel & cykla hem & hämta nå jäkla papper som han var tvungen att kolla så att jag verkligen hade betalat för lägenheten..

Hallo!! Jag har bott här i ett år för helvete!!!

Sa både det ena & det andra till denna gubbe & nästa vecka är det Bostadsstämma & jag ska göra allt i min makt & få bort den där pellejönsen...

Så detta var min tömning av Ilska idag, nu ska jag surfa lite ta på mig ett par mjukisar & sen softa med Schlager!!

Tjingeling!!!

Klockrent!!

Ja vad säger man??

Finns ingen annan som kan förgylla min morron på tåget så som Elvis,, dagens serie var ju så klockren så jag bara måste ge er chansen att läsa den om ni nu har gått miste om den..


Volvoägare!!

JApp nu är man Volvoägare som så många andra i detta land & nu ska bara villan ordnas så har man ett riktigt Svenne liv,,vovven får komma i tredje hand den här gången;-)

Var ju som sagt andra bilmärken vi spanat in men redan då vi kom in i bilhallen såg vi denna & Jarkko satte sig ner & blev *KÄR*;-)

Tog iaf en tripp till bilen vi kommit för & redan vid första bllicken insåg jag att den där bilen är enbart en plåtbusrk på fyra hjul & därför beslutade vi oss för att traska ner till käre *Vofflan*

Sagt & gjort så körde dom ut den & det var bara för mig att ut & provköra & visst mig kan man ju lura till månen då det gäller bilar, men den kändes kanon & ser fräsch ut sen får tiden utvisa om vi blivit helt grundlurade:-D

Papprena skrevs & nycklarna kom till  min hand & sen var det Babyland som gällde för inköp av bilstol...

På onsdag ska den få en service genomgång så att den får fräscha upp sig lite inför sommarens utflykter & hemresor till S-vall..

Känner mig iaf toknöjd & hoppas verkligen inte detta är ännu ett av mina usla köp som jag genomfört i mitt korta liv utan hoppas *Vofflan* får finnas hos oss ett tag framöver iaf:-)

Bild kommer på snyggingen imorrn men till dess bjuder jag på en sån här nöjd Jarkko:-D

 I´m on the road again!!

 Sötnosen var oxå nöjd över sin nya & snygga bilstol..

Nu ska det shoppas bil...

Japp så har man fått lån beviljat så imorrn bär det iväg till att studera mina objekt *IRL*=)

Känns så skönt att veta att snart så har vi en ny pärla här hemma & slut med att springa till närmaste affär för att shoppa mat utan nu ska det banne mig ordnas matsedlar & veckohandlingar av mat..

Tror vi kommer tjäna enormt på detta & då får det kosta lite med lån & försäkringar,, javisst bensinen är dyr just nu men vi pendlar nog ändå till jobbet, men att bara kunna känna friheten under fyra hjul är värt mycket..

Vill att klockan tickar & morrondagen är här så att jag får studera mina tilltänkta objekt...


Förskolans Dag!

Idag fyller Förskolan 10 år & det har vi firat med vernissage, mingel med bubbel & tilltugg på jobbet & gissa om jag är slut efter att ha haft full rulle sen klockan åtta på jobbet..

En liten grupp var även i *Obsan* & visade upp våra projekt som tydligen var mycket uppskattad..

Föräldrarna hos oss uppskattade vårat firande väldigt oxå, men mest glad var ju ändå barnen som har suttit & gjort flaggor hela dagen & som sen fick visa sina föräldrar & syskon hur man gjorde en & även alla bilder vi satt upp runt avdelningen på våra projekt..

En skön men stressig dag på jobbet helt enkelt..

Har ni märkt av firandet av Förskolans Dag där ni bor & hur??


Vill Ha!!!

Är så sugen på att köpa bil just nu & nu har jag hittat två stycken med helt OK pris...

Funderar på att kolla upp mina lånmöjligheter till helgen & göra ett besök hos bilhandlaren..

Är ju dock så usel på det här med bilar så jag kan ju bli lurad upp till månen & ngn bilkunnig har jag ju inte heler runt mig...

Vi skulle fast lån på bil plus försäkring & bensin säkerligen spara in några tusenlappar per månad på att vi då kan ta vara på att åka & veckohandla & därefter kunna leva med en matbudget & inte springa på Tempo & shoppa för typ 4-500 per dag..

Så ser vårt liv ut just nu om jag ska va ärlig...

Vill Ha Vill Ha!!!

Guldmetallic -02



Blå metallic -04


Men vem är igentligen snyggast??? Samma modell men ena är en -02 & den andra -04..
Priset skiljer på 20 000..

Helt klart mitt I-landsproblem för dagen!!

Min Solstråle...

Har inte haft en sån där lyckad helg, men kan man va annat än lycklig med en sån underbar Solstråle som jag får spendera all min vakna tid tillsammans med???

 Mums kaka!!  Sötnos.. Min Sommarflicka!!

Har läst helgens begravningsannonser  om både Engla, Saga & Maximilian.. Och jag inser hur mycke man ska värdesätta det man har i livet...

KAn man annat än fälla en tår efter att ha läst dom känslofyllda breven till Saga & Maximilian??

KAn man annat än känna vrede mot Polisen som i fallet Engla inte tog tipsen om Eklund på så pass allvar att dom iaf topsat honom & insåg att han var rätt person i fallet Pernilla & lilla Engla hade då fått cykla hela vägen hem den där soliga dagen???

Jag hoppas så innerligt att Polisen i Arbogafallet har rätt person & att dom även lyckas binda henne utan tvivel till brottet, jag vill se ett slut & en fälld dom i detta brutala brott..

Nä nu ska jag träna & duscha sen somna in vid min vackra Solstråle & inse hur lyckligt lottad jag är som har fått en sån underbar gåva i mitt liv....




Väx Upp!!

Jag är så trött på att alltid få va den som får ta skiten just nu..

Alltid Jag som är den som i slutändan får skulden eller ännu värre ska sitta med dåligt samvete för att *Ni* mår dåligt...

Jag är trött på att höra undanflykter gång på gång, jag köper inte argumenten som läggs upp längre..

Jag är trött på att aldrig få ngn ro i mitt liv utan det ska banne mig alltid va ngt som hänger i luften som ett stort mörkt moln..

Jag är så jäkla less på att människor i min närhet inte kan ta steget att växa upp & ta ansvar för det liv dom har skapat..

Jag är så jäkla trött på att alltid känna mig som den mest ensammaste människan i världen då allt runt omkring strular till sig...

En Solig picknickdag som blev en skitdag som helt enkelt gjort mig förbannat trött!!!


Nog är det Sommar nu ??

JA visst sjutton är det sommar nu??
Eller kan man verkligen få ett bakslag & man ramlar rakt ner i depp-träsket igen??

Har varit líte dålig på att blogga nu på sistone, men jag har njutit av solen samt kört hårt på Orbin på kvällarna=)

Idag hade vi en skön dag ute i Åkeshov på jobbet, tog med några av barnen, lite håvar & sen begav vi oss till träsket.. Trodde vi skulle träffa Shrek men icke:-(

Barnen älskade att vara där & jag kunde njuta av solen & har faktiskt börjat få lite bränna nu, men den ska förbättras avsevärt nu ihelgen.. Då åker även benen fram:-)

Har annars en rätt fullspäckad helg, med picknick sen ev, en utgång på gamla Jägarn på lördag sen picknick igen på söndag.. Ska med andra ord njuta för fullt av sommarvärmen som ska befinna sig hos oss...

Imorrn blir det lite shopping, har annars shoppingförbud men några plagg är bara ett måste så är det bara..

Nä nu ska jag kolla på usla Sverige i HockeyVM & se om det finns nå hopp med
*Lunkan* på plats..
Snyggt namn eller hur???

Arbete året ut..

Japp idag hade jag samtal med chefen & nu blir jag kvar inom enheten året ut & med det innebär det oxå att jag får 5 veckors betald semester & slipper *joxet* med arbetsförmedling & akassa i sommar!!! *Så Glad*

Blir dock på en annan avdelning som det ser ut nu, men man ska ju inte ropa Hej än, men det känns spännade & utmanande.. Är dessutom en avdelning där det ska köras utomhuspedagogik & det ser jag som väldigt intressant...

Så vad har annars hänt då??

Solen & vår/sommaren är här & det viskas om 25 grader till helgen så nu ska det picknickas i helgen minsann,, hade ju suttit fint med kanske en öl på ngn uteservering oxå, men det får jag se om tid finns till..

Nu ska jag trampa lite på Orbin...Trampade 6 kilometer igår & vill nog komma upp till 10 idag, men ska villigt erkänna att det tar emot, men men "den som vill vara fin får lida pin sägs det":-D

En dag bland lammen!!

Igår hade jag & Leia en riktig mor & dotter dag..

Pappsen skulle ju iväg på gala & då kände vi att hemma kan vi ju inte tråka ut oss så vi fixade dejt ända bort i Ulriksdal med Söta Sussi & underbart söta Lowe..

Vi bestämde att lammen kan säkert bli en hit bland dom små & visst blev det en hit!!

Först hem tilll Lowe & undersöka alla hans roliga grejer, medans vi el, rättare sagt Sussi ordnade fika att ta med & sen under promenaden så slöt dom sig båda in  till John Blund så det passade oss utmärkt att få fiak lite ifred & babbla lite tjejsnack...

Efter en timme så vaknade dom upp & vi började spana in dom söta lammen & Leia var ju lite smårädd, men ändå väldigt nyfiken på dom bräkande djuren...

Lowe var en tuffing som var framme & klappade utan några problem...

Ett litet lamm lyckades oxå rymma, men kom snart in igen utan större problem..

Leia var på ett underbart soligt humör & jag vet inte om det var Lowe´s charm el, dom bräkande lammen som förgyllde hennes dag så pass att vi fick en underbar Mor & dotter dag utan ett ända utbrott, var inte igår om jag säger så;-)

Men jag ser gärna fram emot att få fler såna dagar iaf:-)

Lite bilder!!

 Leia & Lowe spanar in nyvakna..

 Lammen lunkar runt..

 Lite gott gräs från utsidan smakar ju alltid bra..

 Solstrålen..

 Lammet på rymmen..

 Bä bä.. Leia bräkar loss med lammen..

 Hem till V-H igen!!

Tack för en underbar dag Lowe & Sussi...

Barngalan!!

Idag klockan åtta på fyran sänds ju Barngalan från Cirkus direkt & nog ska vi hålla utkik efter Jarkko då om han nu får komma med i bild:-D

Så jäkla tråkigt att jag själv inte kunde följa med pga av vår brist av barnvakter:-( Den enda gång som vi blir bjudna på ngt skoj & dessutom får mingla lite efteråt...

Tro inte jag är kändiskåt, men lite gratis dricka & snacks sitter ju alltid fint som sagt;-)

Anledningen till vår inbjudan var som sagt Jarkko´s bidrag i Grimasera för varenda unge & det visade sig vara en tävling som han gick vidare i därav biljetterna från Radio Rix...Han hade ingen aning att det var en tävling så när dom ringde upp så blev han lite ställd:-)

Hoppas han får en trevlig kväll iaf & att han tar det lite lugnt med drickat då han har en dag imorrn med att underhålla krabaten då jag jobbar:-D

Men det är ju som sagt hans huvudvärk
*moahaha*

RSS 2.0