24 veckor med LCHF..

Ännu en vecka har passerat med typ noll träning om man nu inte räknar med mina promenader med barnen på jobbet och nu jäklar måste jag ta mig i kragen men det har varit mycket att göra med försäljningen samt försöka krya på mig från förkylningen så jag har några ursäkter för mitt lata beteende, även om ursäkter är jäkligt lätt att ta till då man just bara är at..Men det är faktiskt sanningen..

Denna vecka blir säkert lugnare på hemmafronten så mina tre pass kommer jag nog hinna med till nästa vägning då det nu blir hårt jobb för att hinna med mina mål :-) Våren är på intåg och jag vill ju njuta av underbara vårkläder och då måste kilona svettas bort ;-)

Denna veckas vägning blev ändå en fröjd för ögat då vågen pekade 1 kg!! ner...Minskade även 1 cm på alla mina mått så veckan har löpt på bra utan träning oxå..

så nu...

Efter 24 veckor med LCHF har jag då tappat..


-1 kg (18,7 kg)

-1cm ( 48 cm mage/buk)

-1cm( 33 cm stuss)

-1cm ( 27 cm lår )


Min fjärde vägningsvecka i mina utmaningar ligger jag nu på - 3,9 kg sen vägningen måndagen den 3 januari..

Utmaning ett.. Gå ner 6 kg till den 28 februari.. -3,9 kg

Utmaning två..Gå ner 20 kg till midsommar..-3,9 kg


Hur går det för er andra??






Danspremiär..


 

Alldeles strax bär det iväg mot Vällingby och Leia´s första danspass:-)

Har ju funderat länge nu på att sätta in henne i simskola,minisats, lekgympa eller dans och nu föll det på danspasset då tiden passade oss bäst..Till hösten blir det simskola och förhoppningsvis fortsättning på dansen..

Nu hoppas vi bara att hennes blyghet övervinns så hon inte hamnar i mitt knä istället för på dansgolvet men hon är ju rätt förväntansfull så vi har ju pratat mycket om att man ska vara på golvet med dom andra barnen och mammorna och papporna sitter idag och kollar på för att nästa gång vara utanför..Men ett försök måste vi iaf ge det och det är ju klart att hon oxå ska få sig lite träning under helgerna då mammsen och pappsen får..

Sen väntar vi bara in Dudde och hans ålder så att han kan skolas in på hockeyskola och mammsen får bli den hockeymors jag är född till att bli ;-) Stackars barn, tränare och domare ;-)


Besatt!!




Bland det första jag gör på morgonen
och det sista jag gör på kvällen är att sitta och glo igenom typ alla bostadsannonser i dom områdena vi kollar på just nu om och om igen..

Lägg där till att mellan morgon och kväll så sitter jag oxå en hel del bara för att kolla på bilderna, jämföra, räkna boendekalkyler, hålla koll på budgivningar och framförallt hålla utkik på om det skulle dyka upp det där radhuset som vi vill åt i just området vi är ute efter ;-)

Hela mitt liv innefattar Hemnet just nu och jag tänker inte på annat då jag har tid,, jag vill ha min lilla gräsplätt där en sandlåda och gungställning får plats samt en grymt skön fotölj och hängmatta till mammsen och gärna en badtunna och sen kanske bara kanske en bastu skulle byggas till;-)

Eller förresten VET att min käre finne härhemma skulle lägga ner den tiden direkt för att få sig en alldeles egen bastu ;-)

Oh jag vill nu att affären är över, pengarna insatta på kontot, allt är avdraget som ska betalas till skatter mm och sen sätts det in en växel till med boendejakten i form av att springa på visningar och bankärenden..

Jag är besatt och inget ska stoppa mig i jakten på min gräsplätt;-)

Tävlar..

Jag är med i denna tävling inne hos Maddy där man kan vinna ett par Converse som råkar vara favvo nummer ett för mig och nog skulle det passa bra med ett nytt par nu då våren är på intåg ;-)

Kika in och va med ni oxå och lycka till och mest till mig själv då ;-)




Löning:-)

Halva veckan har nu passerat och idag kom lönen :-)

Jag är verkligen en människa som är humörbetonad över hur mycket pengar som finns på mitt konto och idag med min lön och gubbens FP så såg det riktigt vackert ut ;-) Att jag nu tagit bort närmare hälften av det som fanns imorse till räkningar bekommer mig inte just nu,, vi har det helt överkomligt denna månad med tanke på att en av oss är föräldraledig och vi hade en hel del utgifter denna månad..

Nu kommer det ju även in en stor summa pengar nästa vecka oxå men dom ska föras över till ett annat konto så vi inte rör dom, men visst något ska vi få unna oss iallafall:-)

Rätt intressant att vi har mer pengarJarkko är föräldraledig än då jag är?? Men nu är det så att jag är egoist och vill ha den sista tiden med Dudde innan Jarkko tar över inför inskolningen, och med alla småperioder som jarkko haft och ska ha föräldraledigt så hamnar vi nog rätt lika i dagar, jag kanske har ngn månad mer men en liten summa kanske vi får av den där jämnställdhetsbonusen?? Vet inte riktigt hur den fungerar men man får tydligen hem ett papper då föräldraledigheten är klar som jag fattat?? Tiden får utvisa det;-)

Denna vecka har gått rätt snabbt och hade det inte varit för att kroppen dragit på sig en jäkla förkylning så hade det varit en underbar vecka, men med förkylning i kroppen ingen träning och nu hoppas jag iaf att den är borta till söndagens zumbapass..Känns ju som att jag bara missar det hela tiden och hamnar ännu mer efter..

Nä nu ska jag ta disken, koka mig en kopp the, bädda ner Leijsing sen surfa runt lite bland bloggar och bostäder som blivit min nya kvällsvana ;-)


23 veckor med LCHF..

Ja så var det måndag och ny vägning såklart och det visade iaf positivt så till den grad som - 600 gram:-)

Jag är supernöjd iom att jag åkt ur ketos denna vecka då jag stoppat kroppen full med chips godis och nyponsoppa under mina värsta dagar så jag hade faktiskt räknat med ett kg upp..

Känner mig full av hopp att jag faktiskt kommer nå mina mål oavsett om det är mina privata eller målen i tävlingarna som jag är med i..

Så lite siffror då..

Efter 23 veckor med LCHF har jag då tappat..


-0,6 kg (17,7 kg)

-0cm ( 47 cm mage/buk)

-1cm( 32 cm stuss)

-1cm ( 26 cm lår )



Min tredje vägningsvecka i mina utmaningar ligger jag nu på - 2,9 kg sen vägningen måndagen den 3 januari..

Utmaning ett..
Gå ner 6 kg till den 28 februari.. -2,9 kg

Utmaning två..Gå ner 20 kg till midsommar..-2,9 kg



Bloggsvar..

Så har även denna blogg fått äran med ett bloggsvar och kom igen nu och ställ era frågor ;-)

Vill ni själva ha ett bloggsvar på er blogg lämna ett avtryck så kommer jag lotta ut 3 stycken inbjudningar ;-)


En veckas längtan är över:-) jag har gett ...

bild176 (MMS)

En veckas längtan är över:-) jag har gett upp mitt kaffeförbud numera då jag för funkar som jag ska så igår åkte kaffebryggaren fram igen:-) var tvungen att plocka bort den för att inte frestas. Så imorse njöt jag av kallrökt lax med lite skagenröra och en underbar kopp java:-) kommer hålla mig till två koppar per dag så till lunch får jag nästa dos. Morgonens vägning får ni reda på ikväll då jag nu sitter på tåget. Gick jag upp el, gick jag ner? ;-)


Det blir aldrig som man tänkt sig...




Dagens zumba blev det inte ett skit av
då jag kom 5 minuter försent för att hämta ut biljetten så den gavs bort till en kärring mitt framför ögonen på mig :-( Surt som fasen, och det var bara att traska in på gymmet istället..

Blir så förbaskad då det verkligen inte var mitt fel, utan den sabla automaten för parkeringsbiljetten som bråkade med en kvinna framför mig och ville inte alls ge henne en biljett sådär stod hon säkert i 10 minuter med sitt kort och drog och drog medans vi bakom suckade och stampade;-)

Blev ett bra pass ändå med crosstraining, rodd och styrke med fokus på ben och core idag så jag ska vara nöjd iaf över helgens två gympass..

Sen blev det inget med att kika på radhuset heller ute på EkeröDudde bestämde sig för att slagga in i samma veva som jag kom hem och iom att han varit en riktigt grinpelle pga att han var så jäkla trött efter att ha klivit upp vid sju så lät vi han sova och förhoppningsvis dyker något annat intressant upp en vacker dag..

Nu till kvällen var vi och shoppade lite smarrigt på ica maxi så vi klarar oss till löning och föräldrapenning dimper in, blev skagenröror och kallrökt lax bla så imorrn blir det en smarrig frulle efter vägningen, tror dock det kan peka uppåt imorrn då jag efter veckan som gått ramlat ur ketos så inga större förhoppningar där..

Nu slökikar jag på handbollen medans jag surfar runt bland boende, bloggar och fejjan :-)

Har ni haft en bra dag??

Söndag..



Så har den här helgen svischat förbi i ett nafs och till skillnad från förra helgens koma så har vi denna helg iallafall kunnat umgås som en familj :-)

Igår var det en dag som var fullspäckad med först träning för gubben medans jag och barnen tog oss till parken, sen blev det äntligen dags för mig att återgå till gymmet efter nästan 2 veckors uppehåll och det var efterlängtat och skönt..Sen avslutade vi denna dag med REA shopping på Lindex till barnen som behöver fylla på sina garderober mest Dylan då han växer som bara den..

Hade fått sms om att få ta del av halva reapriset men till Dylan fanns det inte ett skit på den rean, dock fann jag lite till Leia som fick komma med hem..

Dudde fick sig istället dom klassiska ta 3 betala för 2 i några outfitar och sen lite från HM, bland annat ett par ursöta hängselbyxor så nu klarar han sig iallafall denna månad :-)

Idag har jag hunnit med 5 maskiner tvätt, märks att jag jobbar och jag ger tyvärr inte gubben fria händer att tvätta härhemma utan det är något som jag vill ta hand om själv helt enkelt ;-)

Senare idag blir det ett pass Zumba och jag har ju för fasen redan glömt bort dom där förbaskade salsastegen så bara börja om på nytt igen..skoj ska det blir och senare så kanske, bara kanske så ska vi åka och kika på ett litet radhus ute på Ekerö, men det är ett litet kanske bara för att checka av läget därute..

Nu ska jag utfodra barnen som börjar bli små hungriga monster:-)

Såld..

Har ju inte berättat om att i måndags så ringde vår mäklare mig om ett par som var sååå intresserad av vår lägenhet och ville köpa den innan visningarna startade om 2 veckor samt budgivningen och efter all stress jag upplevt pga denna försäljning samt att magen kapitulerade under helgen så gav jag en summa jag ville ha för att släppa den..

På tisdagen ringde mäklaren upp med goda nyheter om att dom tog budet och ville skriva kontrakt omgående så det var bara för mig att bege mig mot andra sidan stan och skriva på alla papper och nu väntar vi bara på att det ska bli den 1 februari så jag får överlämna alla nycklar och dom får överlämna sina pengar till mig ;-)

Visst hade jag säkert fått mer via en budgivning, men samtidigt så kan det lika gärna dyka upp en hel bunt med tvåor till salu i samma område och vi dubblade iaf priset från det vi köpte den för så helt OK affär..

Surt är det fortfarande att skatten tar en hel del och mäklaren såklart, vafasen 45 000 för inte ens en veckas jobb?? Kan lova att jag ska ligga på barnen då det kommer till skolval ;-)

Nä men vi är supernöjd över hennes insats som hittade spekulanter så snabbt och allt pappersjobb som måste göras inför en försäljning hade jag inte klarat av, sen allt som jag ska få dra av på kommer hon hjälpa mig med oxå, var ju både mäklarkostnader, renoveringar och lite annat som jag tydligen kan dra av för så hon är värd sina pengar :-)

Men visst fasen känns det lite halvskönt att inom 2 veckor få in en rätt hyfsad summa på sitt konto :-) Thailand nästa eller?? ;-) Nejdå.. dessa pengar ska sparas till ett bostadsköp och inget annat..

Men lite nya kläder till familjen samt kanske en weekend i vår kommer vi unna oss iallafall efter att ha levt snålt på föräldrapengen ett tag :-)

111

I år får vi fyra märkliga datum. 1/1/11, 11/1/11, 1/11/11 och 11/11/11. Något annat märkligt är, lägg ihop dom sista två siffrorna i ditt födelseår, t.ex 1972=72 + vad du fyller i år, så ska du få se nå annat spooky.

Ja som dom flesta som hänger på fejjan så har jag räknat ut hela familjens födelse och nog fasen blir det 111 eller 11!!!

Jarkko..72+39= 111

Jag..
77+34= 111

Leia..
06+5=11

Dylan..10+1=11


Läskigt eller??




Mitt nya liv består numera att tvinga i mi...

bild174 (MMS)

Mitt nya liv består numera att tvinga i mig lite frukost innan jobb istället för tre koppar kaffe som förr:-) blev en skål laktosfri youghurt som enbart innehåller 2 kolisar per 100 gram o lite frysta jordgubbar:-) istället för kaffe bidde det en kopp the o nu bär det snart av till jobb vilket känns bra efter att ha varit vaken sen halv fyra! Ja mitt sömnmarathon i helgen har satt sina spår o det är väl tur man slutar tidigt idag iaf:-) ha en skön dag vänner.


22 veckor med LCHF..

Ja efter helgens åkomma så kanske man skulle kunna tro att jag skulle minskat enormt iom att jag knappt ätit ngt, men det lilla jag fått i mig har ju varit allt annat än LCHF vänligt så jag får vara nöjd att både våg och måttbandet visade minus ännu en vecka..

Nu får vi hoppas på en bra vecka och idag blir sista dagen som jag matar mig med nyponsoppa samt ska jag även försöka locka i mig lite sjukhusmat a´la potatismos med kalkonkorv:-)

Är grymt träningssugen men inser att jag får nog vänta till iaf torsdag innan jag kan ta mig igenom ett pass och jag siktar på att köra hela helgen med zumba som avslut...

Men framåt går det oavset sjukdomar eller ej..

Efter 22 veckor med LCHF har jag då tappat..


-0,9 kg (17,1 kg)

-1cm ( 47 cm mage/buk)

-1cm( 31 cm stuss)

-2cm ( 25 cm lår )




Min andra vägningsvecka i mina utmaningar ligger jag nu på - 2,3 kg sen vägningen måndagen den 3 januari..

Utmaning ett..
Gå ner 6 kg till den 28 februari.. -2,3 kg

Utmaning två..Gå ner 20 kg till midsommar..-2,3 kg



Walking Dead!!!

Japp efter en helveteshelg där jag mer sett ut som vandrande vålnad härhemma som knappt orkat suttit upp i soffan och än mindre varit nå vidare sällskap till vare sig barnen eller gubben börjar jag nu åter komma tillbaka till verkligheten..

Insåg igår att det var inte ok att må såhär utan ringde först upp vårdguiden där dom rekommenderade mig att genast uppsöka läkare så det var bara att ringa jobbets egna vårdguide som vi numera har där vi sjukanmäler oss och dom var av samma beslut..Uppsök läkare!!

Detta gjorde mig orolig och hypokondriker
som jag är så började tankarna snurra allt ifrån tarmvred till cancer och vårdguidens sida luslästes igår på magåkommor innan jag åter gick till sängs..

Imorse bar det iaf iväg till läkaren och efter en massa klämmande, urin och blodprover som visade på att jag är så frisk som jag bara ska vara så fanns det bara en diagnos..Magkatarr och en kraftig sådan..

Känns ju lite löjligt att sjukskriva sig för magkatarr
, men läkaren sa att det oftast kan bli såhär då det är första gången man får ett utbrott i kroppen och hade jag bara varit lite bättre på att läsa signalerna på mitt illamående på mornarna som befunnit sig redan för 2 månader sen så kanske det inte hade behövt gått så här långt??

Kaffe och stress är iaf den förmodade orsaken så nu är det kaffeförbud ett tag framåt och stressen ja den får jag nog börja arbeta med..Jag måste inse att jag inte behöver göra allt på precis samma gång härhemma..

Så idag påbörjade jag medicineringen och matning med nyponsoppa och vätskeersättning då jag inte är redo för riktig mat än..Imorrn efter min försenade vägning och mätning ska jag väl unna mig lite kokt korv och potatismos för att kolla om magen är redo för mat och ja det bär emot med potatismoset, men en dag dör jag inte av..Resten av veckan kommer att bestå av en jäkla massa kokt mat iaf och förhoppningsvis kan jag köra ngt träningspass innan helgen kommer oxå..

Annars rullar livet på,, lägenheten är ute på försäljning och det börjar komma in lite intressanter redan innan visningen har skett och detta gör mig lite girig ;-) Men men får ju knappt behålla ett skit då skatten äter upp 30 % sen tar mäklaren sin lilla beskärda del, så nog hade jag hellre sett att vi hade kunnat skjuta över på ett nytt boendeköp som man kunde förr istället för att skatta, men bara att gilla läget sålänge man bor i detta land och vill göra rätt för sig..

Men helt klart en godkänd startbuffert inför kommande boendeköp kommer vi få:-)

Imorrn kommer som sagt veckans mått och vikt och ja det kan gå hur som helst efter helgens försök att få i mig allt från godis till glass för att få ngn ork, men lika bar att kolla vart man står..

Ha en skön kväll..

Sjuk...

Eller var iaf inatt riktigt dålig så jag kunde inte somna alls förrän imorse då gubben tog ut Dudde som vaknat, men vi bor ju som sagt inte i ett palats så att undvika höra dom är ju inte det lättaste..

Fick igår redan på jobbet lättare magsmärtor och illamående som utvecklades till enorma smärtor när jag kom hem och googlade symptom på magkatarr och där finns ju en möjlighet att det kan vara..

För mycket kaffe, för mycket stress denna vecka samt ändrade mattider för min kropp kan ha startat upp hela processen, och nu mår jag väl lite bättre men ska ta mig en tupplur innan andra halvan av familjen kommer hem igen..

Fick även feberfrossa samt ett sug på godis så igår nallade jag av Leia´s lördagsgodis som inte gjorde mig bättre till mods och idag får vi väl se vad jag får i mig i matväg?? Är grymt kaffesugen, men är så rädd att det ska bli ännu värre igen och limpan ligger framför på diskbänken och ropar mitt namn just nu ;-)

Ja ingen träning blir det ju heller och zumban imorrn känns avlägset men mår jag bättre och det finns plats så kanske jag vågar mig på ett försök eller så tar jag mig ett lugnare pass på gymmet..

Nä nu blir det att beta av lite avsnitt av Vampire diares medans lugnet råder ;-)

De e bara att ge upp mina tankar om att åk...

bild172 (MMS)

De e bara att ge upp mina tankar om att åka o träna innan jobb ett tag framåt inser jag:-) skulle jag mot förmodan vakna o komma iväg ngn dag ja då är det en bonus men som läget är nu så snoozar jag bara bort en timme innan jag masar mig upp så händer det så händer det helt enkelt:-) nu sitter jag på tåget mot jobbet o det är verkligen skönt med fredag. Dels för att jag får sova lite extra imorrn men oxå att jag har två dagars träning framför mig:-) ha en skön dag.


Fullt upp..

Denna vecka har jag lyst med min frånvaro både här i bloggen, men även på gymmet och det känns i min kropp och hjärna att jag inte fått aktivera min kropp något så jag siktar lite smått på att ta ett simpass imorrn innan jobbet sen blir det ju ett gympass på lördag och söndagen ett zumbapass..längtar verkligen dit ;-)

I tisdags var det lång dag på jobbet iom kvällsmöte och igår på min tidiga dag var det bara att ta sig ut mot V-H för en träff med mäklaren och nu har vi iaf startat upp en försäljning även om det känns sådär..Fasen efter all skatt och mäklararvoden blir det ju inte många kronor kvar,,känns surt, men vi kommer spara undan dessa pengar och nästa år får jag ju göra avdrag på renovering mm så då fylls högen på lite och planen är nu att till nästa sommar ha hittat vårt permanenta boende.. Om vi nu kan enas om vart vi vill bo??;-)

Nä nu ska jag uppdatera mig lite om vad som händer ute i bloggvärlden och i världen utöver...Känns som jag varit i en dimma denna vecka utan kontakt med omvärlden :-)

21 veckor med LCHF..Nytt år nya tag..

Japp så var den första LCHF veckan avklarad härhemma detta år efter 2 veckor med fusk i jul och nyår och jag kommer som vanligt använda mig av den senaste LCHF vikten som skedde 21 december..

Gick ju upp 500 gram under mina 2 veckors semester från LCHF men denna vikt som jag hade förra måndagen går jag bara efter på mina 2 utmaningar som jag är med i..Det var ju den vikten jag hade då jag vägde in mig för dom förra måndagen så ja ni kanske tycker det är lite rörigt, men huvudsaken jag själv har koll ;-)

Vågen visade helt ok nedåt och minus även på måtten, men ångrar att jag inte mätt mina armar ngn gång då jag känner och ser att det verkligen händer grejer där, men men min sambo påpekar dagligen hur mycket jag gått ner och skulle man lyssna på han så skulle man ju nästan tro att jag håller på tyna bort och så är ju inte fallet;-)..Jag har ju en hel del kvar till min målvikt på 55-60 kg och just nu väger jag 78,8 kg..

Japp ni läste rätt första gången jag outar min vikt här och den dagen jag började med LCHF vägde jag hela 95 kg trots att det hade gått tre månader efter Dylans födelse..

Jaja jag är rätt nöjd ändå att jag kommit såpass långt efter denna förlossning..
Efter Leia´s så litade jag blint på alla som sa att allt skulle försvinna automatiskt av amningen, och det kan jag säga att det gjorde det inte alls..Jag ammade för fasen i ett år och 4 månader!! och inte förrän Leia hade hunnit bli nästan 3 år så insåg jag att det var dags att ta tag i vikten för att må bra igen och jag käkade cambridge i en månad och sen fortsatte jag med träning och någorlunda kost så lagom till jag blev gravid med Dylan så hade jag kommit ner till 69 kg och hade endast 9 kg kvar av Leia´s graviditet och ja som ni vet så gick jag snabbt upp även i nummer två och slutade på 5 kg mer då förlossningen tog sig an..

Men Leia kom jag upp i stadiga 105 kg och med Dylan 110 så gissa om jag aldrig mer ska bli gravid efter denna resa är över?? Jag är så nöjd med 2 och nu är det dags att bli nöjd med sig själv igen..

Med träning och LCHF ska jag hitta tillbaka till den jag var för ganska precis 6 år sen och jag kommer att lyckats :-)


Efter 21 veckor med LCHF har jag då tappat..


-0,8 kg (16,2 kg)

-2cm ( 46 cm mage/buk)

-2cm( 30 cm stuss)

-2cm ( 23 cm lår )

Min första vägningsvecka i mina utmaningar ligger jag nu på - 1,4 kg sen starten förra måndagen..

Utmaning ett..
Gå ner 6 kg till den 28 februari.. -1,4 kg

Utmaning två..Gå ner 20 kg till midsommar..-1,4 kg


Hur går det för er andra som hänger med i dessa två då??

Stress stress stress...

Som om det inte var nog med all stress i mitt liv just nu och att jag faktiskt var inne i ett någorlunda lugn så kom idag ett samtal som ser till att jag känner mig ruskigt stressad :-(

Dom som hyr av oss i andrahand vill nu flytta och om en månad bär det iväg, ja redan den 1 februari vill dom flytta men har jag inte hittat ngn till dess så får dom betala till den 9 februari ändå..Så nu har jag en månad på mig att antingen få den såld eller hyra ut i andrahand igen fram till sommaren då planen på att sälja den var..

Känns jäkligt surt då deras kontrakt gick ut sista december och jag frågade om dom ville bo kvar till sommaren el om jag skulle hitta en ny hyresgäst, men så är det i denna stad.. Då det kommer till bostäder ska man absolut inte lita på vare sig hyresvärd eller hyresgäst..It´s only me me me som gäller i detta bostadskrig..

Jaja imorrn ska jag ringa upp mäklaren igen och höra vad hon tror om att få den såld lite snabbt..Kommer ju inte hinna med att fixa sov och vardagsrummet nu då vår ekonomi inte är den bästa just nu så det får vi skita i..

Äh, fan vad trött jag blir på att det alltid ska vara något som får upp min stressradar..

                               


Upp till kamp mot lusen..



Jag har nu som Buzzador fått äran att marknadsföra Linicin som verkar mot och för allas iaf min värsta mardröm Lusen..

För mig som både jobbar och har barn i förskolan så kan jag säga att vid varje termin då man bara hör ordet lus så klias det ofantligt i hårbotten så jag är superglad att jag får ta del av dessa produkter och kommer nu att starta min buzzning av denna produkt..

Vem står bakom Linicin??

Meda är ett av världens ledande läkemedelsföretag med fokus på marknadsföring och läkemedelsutveckling i sen klinisk fas. I Sverige fokuserar Meda bland annat på följande behandlingsområden: Astma och KOL, förebyggande vård,dermatologi, smärta & stelhet, mage & tarm, munhälsa & tandvård och infektioner..

Medas produkter säljs i 120 länder..

Vad är Linicins olika produkter då??

Linicin 10 min shampo, tar bort lus och gnetter:

- Effektivt, säkert & lättanvänt.
- Verkar på endast 10 minuter: massera in längst ner i hårbotten och hela vägen ut i hårtopparna i lätt fuktigt hår. Skölj sedan ur med ljummet vatten.
- Förhindrar även utvecklingen av gnetter.
- Helt giftfritt & mycket milt.
- Huvudlöss kan inte utveckla resistens mot Linicin schampo, då det inte innehåller insektsdödande medel utan istället dödar lössens syreupptag på mekanisk väg.
- Kan användas av vuxna och barn över 2 år ( om du är gravid el, ammar bör du rådfråga din läkare)

Linicin 15 min shampo med kam, mot löss:

- Effektivt, säkert & lättanvänt.
- Verkar på endast 15 minuter, tvätta sedan med vanligt schampo och avsluta med att kamma håret med kammen som kommer med.
- Hudvänligt & helt giftfritt..
- Huvudlöss kan inte utveckla resistens mot Linicins 15 minuterskur då den inte innehåller insektsdödande medel utan istället dödar lössens syreupptag.
- Kan användas av vuxna och barn över 6 månader, samt av gravida och ammande kvinnor.

Linicin Prevent Spray:

Innovativ Nyhet!!

Denna spray är en nyhet inom behandlingen av huvudlöss. Den verkar i förebyggande syfte & gör användaren *osynlig* för lössen. Studier visar att sprayen ger 100 %- igt skydd mot huvudlöss, vilken gör den så gott som oumbärlig i alla barnfamiljers badrumsskåp. Linicin Prevent sprayas på torrt hår varje morgon under perioder då löss förekommer i närmiljön. Se till att hela håret täcks och låt sprayen sitta kvar hela dagen. Undvik att få sprayen i ansiktet el på slemhinnor såsom ögon och mun.

- Säker, lättanvänd & 100 %-igt effektiv.
- Förebygger smitta av huvudlöss.
- Hudvänligt & helt giftfritt.
- Innehåller inga ämnen som tränger genom huden.
- Huvudlöss kan inte utveckla resistens mot Linicin Prevent Spray då den inte innehåller insektsdödande medel utan istället dödar lössens syreupptag på mekanisk väg.
- Kan användas av vuxna & barn över 2 år ( om du är gravid el, ammar bör du rådfråga läkaren)


Linicins produkter kostar 175 kronor styck och säljs på följande apotekskedjor:

* Apoteket Hjärtat
* Kronans droghandel
* ICA cura
* Vårdapoteken


Om du inte är en buzzador än men skulle vilja ta del av vad en buzzador gör och bli en..Klicka in er på länken nedanför och anmäl er..En buzzador är som en vandrande och talande reklampelare som marknadsför en produkt för människor som man träffar i sin vardag...

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=lindatik

Träning..Check..

Har precis kommit hem från mitt andra zumbapass och idag var det en annan instruktör då vår ordinarie hade drabbats av magsjuka, men det gick bra..Hon var dock lite snällare så man tog inte ut sig lika mycket som på det första, men absolut att man svettades;-)

Nu kommer det hädanefter bli söndagar som blir min zumbadag då fredagens pass blir lite väl tight att hinna med då man jobbar, men ett pass zumba till mina 2 pass styrke i gymmet blir nog bra träning under dom här tre månaderna jag jobbar.. Sen kan det ju hända att jag hinner ta mig ett extra pass i veckan, men detta är dom som jag SKA göra..

Nu blir det en dusch sen fixa lunch som blir ägg och bacon för mig och firrepinnar för resten av familjen..Sen latar vi iväg oss till lekpalatset då Leia inte fått vara där på länge och igentligen var planen att åka iväg till Tullinge, men nu blir vi kvar på hemmaplan så då tar vi en sväng dit..

Fan man blir så jäkla mycket piggare då man tränar på morgonen och nu känns det som att jag har hur mycket ork som helst,, jag kanske tom hinner fixa bort allt julpynt i Leijsings rum ikväll då det är det enda rummet som är kvar nu?? Ja här har jag typ fått tagit ett rum per dag då jag verkligen hatar att stryka gardiner så nu är det hennes rum som är kvar sen åker allt ner i källaren igen ;-)

Nu ser jag framemot våren och förhoppningsvis har jag kommit en bra bit på vägen då så att jag kanske tom lyckats komma i ett par jeans från min *normala* viktperiod ;-) Längtar till jag får ta fram den påsen ;-)

Nu en dusch sen en massa ägg och bacon..   Me like;-)

Lilla Julafton..



Dylan´s egentliga enda julklapp från oss
hann ju inte komma fram lagom till julafton trots att det stod leveransdatum 25 november men idag hämtade vi då ut den och provtestade den snabbt innan kvällsgröt, bad och nattningen tog över ;-)

Nog gillade han det men kanske inte att sitta i den lika mycket som att gnaga runt på bollarna, och ja vi kommer ha bollar över hela rummet nu under dagtid, men så får det va tills han får sig ett eget rum han med.Måste få till det lite i Leia´s rum så han inte kan komma åt hennes småprylar och sen kan han kanske få dela ngn hörna med henne, men det vete fan??..

Storasyster tjurade lagom då Dudde fick denna drake idag och det blev rena ramaskriet i soffan då lillebror skulle få va den förste att sitta i den ;-) Ja vadå egoist?? Ungen fick 20-30 julklappar och Dylan fick tre på julafton och ändå tjurar hon om en jäkla julklapp..

Jag har redan huvudvärk inför julen som kommer detta år ;-)

Även jag fick mig en liten klapp idag i form av denna lilla tavla som jag vann inne hos Katta så i helgen ska jag försöka få till min fotovägg där den ska få hänga med..Tycker det passar bra med ett litet hjärta där då familjen är oss alla kär <3 Haha lite rim sådär på sluttampen;-)



Ska nu surfa runt lite sen stryka köksgardiner för att till slut krypa upp med en kopp the i soffan..

Vad underhåller ni er med denna fredag då??

Psst!!
Om ni inte hunnit rösta på vår lilleman som omslagsbarn så hjälp oss gärna med ett klick härinne ;-)


Slut som artist..



Ikväll lär jag lyckats med konsten att somna innan tolvslaget för dagen har verkligen gått i 100 härhemma sen vi fick på oss kläder efter kaffemyset..

Tog ju ungarna med mig ut medans gubben va på gymmet med en tro att vi skulle kunna göra oss en snögubbe, men innan vi alla var påklädda så hade snön börjat yra ute och jag vägrade att stanna inne så vi gick till förskolans innergår där Dylans vagn stod under tak medans han slaggade och jag och Leijsing kunde leka i snön,, dock inga snögubbar då snön inte var så kramig..Men skoj hade vi..

När vi efter 1½ timme såg mer eller mindre ut som två snömonster av all snö som yrde började vi knata hemåt med ett stopp vid bilen för att sopa av det värsta på den samt kolla om jag överhuvudtaget kom ut med den, ville ju inte komma försent till zumban, och i den här stan så plogas inte våra parkeringsplatser som vi betalar för, bara själva infarten..Ja för den delen har inte vår gata plogats på ett par veckor som det ser ut nu och fan ta dom om dom inte dyker upp imorrn då det är plogdag pga klämdagen, ja då ringer jag..Är fan trött på att man knappt kan köra bilen fram och parkera längs vägen ska vi inte tala om..Körde fast då vi var tvungen att tömma bilen efter vår norrlandsvisit så det tog oss en kvart att få ur den ur drivorna med två trötta barn samt full med packning..Gah!!

Jaja dit jag ville komma var ju iaf att en stackars tjej med sin son kämpade febrilt att få ut sin lilla bil från sin parkeringsficka så det var bara att hugga i och hjälpa till, och visst fasen lyckade hon och jag få ut bilen efter sisådär 15 minuters stampande av snön samt gasen i botten medans jag sköt på och då vi var klar så var jag helt slut om jag säger så ;-) Dagens första träningspass var då avklarad samt god gärning ;-)

Sen var det ju zumban och efter det middagslagning, blev min indiska kycklinggryta och nu slappar jag i soffan och ska lägga ner huvudet och invänta drömmarnas land..

Imorrn är det jobb igen och sen är det helg..Me like..

Sov gott vänner...

Let´s Zumba!!!

Japp jag kom iväg trots snöyran som härjade här i västerort, men jag hade oxå bestämt mig att inget skulle få stoppa mig idag :-)

Vi var väl ca 30 personer som skulle tillsammans dansa, svettas och ja garva oss igenom detta pass och nog garvade jag..

Åt mig själv och min total avsaknad av salsarytmer, så till nästa pass ska jag iaf få några av dom stegen att sitta :-)

Den afrikanska och Reaggestilen var mer min smak om jag säger så,, den afrikanska var att man såg ut som en grottmänniska med flaxande armar och det var jag grym på enligt mig själv ;-) Sen reagge är ju lite avslappnat sådär och det gillar jag, lite av hur man dansar på krogen, även om jag A L D R I G dansar nykter så detta var ett steg framåt för mig..

Avslutningen då??

Japp det blev värre om vi ska se ur pinsamma ögons mått, men det var bara att gilla läget och se dom andra tycka det var lika pinsamt så det jämnade ut sig..

Vi battlade två och två igenom salen medans dom andra klappade händerna i takt :-) Ja jag ska va glad att mitt ansikte var rött av all träning vi hade hunnit med för fy fasen vad jag tyckte detta var pinsamt ;-)

Men men helt klart att jag är såld på detta, en timmes träning och jag kan lova att tiden gick snabbt, man hade roligt, man svettades kollosalt mycket och det är verkligen ett kondispass utan dess like, men även lite övningar som vi brukar köra på pumpen fast utan stång då och ja imorrn lär träningsvärken vara min bäste vän ;-)

Siktar på ett nytt pass på lördag om det funkar i planeringen, men annars så kommer söndagar vara min Zumbadag framöver och till alla er som funderat.. Do It!!



Let´s Zumba!!!

                                     


Förvirrad..

Det här med helgdag mitt i veckan är ju skönt men usch imorse visste jag inte alls vad jag skulle göra i min trötthetsdvala..

Gick runt vid sju och funderade på vilken dag det var?? Och om jag skulle till jobbet?? Blir lätt lite snurrig då jag är inne i en trött period, men efter sisådär 5 minuters yrande insåg jag att det är helgdag och gick o la mig igen ;-)

Fick lite sovmorgon då Dudde somnade om efter bytt blöja och en flaska och Leijsing sov till 9 så härhemma myser vi fortfarande i soffan framför disney channel..

Gubben ska väl dra till gymmet snart och jag med barnen ska ut i parken och bygga oss en snögubbe om det nu är snögubbssnö ute idag?? Sen klockan tre smäller det..

Då är det dags för Linda, moi att göra sin debut i zumba
och jag börjar fan bli lite nervös ;-) Tänk om jag kollapsar helt då min kondis inte är riktigt på topp efter jul och nyår?? ;-) Sjukt peppad är jag iaf och det kanske slutar med att jag inte alls gillar det då den enda gruppträning som jag gillat hitills har varit body pump, vilket jag oxå kommer ta upp igen då jag blivit lite starkare i kroppen..

Nä nu lite java och sen får man masa sig upp ur soffan så vi kommer ut i det grådaskiga vädret :-)

Vad underhåller ni er med denna helgdag då??

Ps:
Om du inte röstat hjälp min lilleman att komma en bit i denna omslagstävling ;-)

Omslagspojke??



På skoj så har vi nu anmält vår lilleman i Vi föräldrars omslagstävling så kom igen och hjälp mig nu..

Klicka in er på denna länk och rösta på vår underbara Dylan <3


Optimist?? Javisst...

Ja vad säger man??

Packade ju träningsväskan igår kväll och siktade med höga optimistiska mål att jag skulle befinna mig utanför träningshallen halv sju imorse då dom öppnade, men se det enda jag tränade upp imorse var min tumme som tryckte på snooze knappen tills det var 45 minuter kvar till tåget gick ;-)

Var riktigt trött och det ska bli riktigt skönt med lite sovmorgon imorrn :-)

Men nu tar vi sikte på morgondagens zumba pass ;-)

Ikväll blir det mys i soffan med ostchips och massa goda dippröror..Vem säger att man behöver snåla in på godsaker då LCHF finns ??;-)

Annars en bra dag med bra kost i form av kyckling med mozzarella och bea till lunch och köttgryta med mozzarella och ruccola till middag..Det var bara det där med motionen idag som saknades, men snögubbsrullning kanske räknas ?? ;-)

Laddar..

Har packat min träningsväska för att imorrnbitti försöka ta mig till gymmet innan jobbet, då dom stänger tidigare imorrn så vore det ju gott att hinna med ett pass innan man far till jobbet, så ikväll ska jag banne mig komma i säng i tid :-)

Var ju uppe igår och led över den grymma förlusten småkronorna fick genomlida efter ännu ett avgörande på straffar:-(

Har även bokat in mig på ett zumbapass till helgen vilket ska bli grymt skoj och framförallt komiskt med min kordination :-) Nästan så att man skulle ha det på film för framtida garv :-) jaja man måste ju börja någonstans..

Andra dagen på jobbet och det är rätt lugnt denna vecka så det är lite av en mjukstart såhär efter ledighetetn vilket är skönt,trivs skitbra där jag är och ser verkligen framemot att få jobba med storbarn igen under denna tid;-) Visst saknar jag mina tidigare kolleger och barn, men dom nya är underbara dom oxå och jag tror detta blir hur bra som helst..

Sen blir det att njuta av sista tiden som mammaledig under vår och sommaren och jag vet iaf en som längtar efter att Dylan är inskolad och klar;-) Vår käre dotter ser nämligen framemot att få gå sina låånga dagar igen;-)

Nä nu ska jag ta mig en kopp the med kokosfett och luta mig tbax i soffan och glo på Timråmatchen, har inga större förhoppningar idag på vinst, men man ska ju inte ge upp innan slutsignalen blåsts av ;-)

Hur har er dag varit då??


Tjuvvägning ;-)

Ja jag skrev ju i inlägget innan att vägning inte skulle ske förrän nästa måndag då jag återigen levt efter LCHF, men iom att jag nu antagit två utmaningar då det gäller min viktresa så var det bara att ta tjuren vid hornen för att väga in mig för att ha koll på min viktnedgång..

Däremot kommer denna vägning inte redovisas i min sk LCHF resa då jag inte förrän nästa vägning levt 21 veckor på LCHF..Så jag kommer utgå från vikten från min senaste LCHF vägning där och sen får vi se om det blir plus, minus eller lika den dagen??

Men men hur illa var det då???

Ja jag fasade över en hel del plus och ställde mig lite försiktigt på vågen, men försökte även intala mig att många av kilona som jag eventuellt skulle ha gått upp består mycket av vätska vilket försvinner snabbt igen då jag käkar som jag ska, men jag fick mig en lite överaskning i form av endast 500 gram upp på dessa 2 veckor av synd..

Jag har ju frossat i potatis, janssons, tunnbröd, choklad, pizza så jag är grymt nöjd över att denna brejk inte kostade mer :-)

Men åter till mina utmaningar jag ska ta mig an då...

Den första är inne hos denna tjej där jag ska tappa 6 kg till den 28 februari och den andra är inne hos
denna tjej där målet är -20 kg till midsommar :-)

Känns skoj att ha några att peppa sig med och nu kör vi mot beach 2011 ;-)

Nytt år nya tag..

Ja så var det ett nytt år och nyåret firades inte riktigt som det var planerat då familjen Holm/ forslund insjuknade i magsjuka så vi blev hemma hos pappsen och åt gott och såg grymma juniorer spöa Kanada :-)

Ett bra avslut på året och nu tar vi nya tag med LCHF och träningen och nästa vägning blir nästa måndag då jag har hunnit en hel vecka med LCHF igen :-) Ska bli intressant och se om jag stannat upp, minskat eller gått upp på tok för mycket av dessa 2 veckor med synd?? ;-) Skitsamma det var det värt att få bryta av ett tag, men jag mådde skit om jag säger så vissa dagar och det äckligaste jag åt under dessa veckor var en pizza..Kommer absolut inte vara några problem att avstå det ett år iaf :-)

2010 var ett år där jag gick i graviditetstöcken med hemsk foglossning såg ut som en padda, fick en gudomlig son och sen hamnade i förlossningsdepressionsdimman som jag nu är rätt klar ifrån iaf:-) Pratade med min psykolog innan jul och mår jag som nu så behöver jag inte boka in mig nå mer, men jag skulle iaf veta att det var bara att slå en signal om det skulle ändra sig..

Förutom att Dylan gjorde entre så var det ett år som jag inte kommer att komma ihåg som det bästa, men jag ser framemot att 2011 kommer bli det..

Jag har mitt eget löfte om att prioritera mig själv lite mer nu
, med både hälsan i form av träning och kost, att komma tbax dit jag en gång var.. Sen att börja ta ut lite mer egentid än vad jag gör nu, ja gymmet ok, men mer fikor på stan mm..Jag måste börja va lite egoist där och det sista som jag lovat mig själv är att ta bort all negativ energi från mig och mina barn och även om jag inte kan få bort dessa människor helt från mig så ska iaf jag och barnen slippa vara omkring denna negativa energi..

Jag är en typisk skorpion, när jag hatar så hatar jag och när jag älskar så älskar jag och ja det finns tyvärr människor som inte är värd så mycket i mina ögon.. Jag ger alltid en chans att visa mig att jag har fel, men tar dom inte den så finns dom inte mer för mig..Jag är trött på människor som hela tiden tar min energi och 2011 ska bli det året då jag inte kommer tillåta det mer..Varje år har annars inneburit att jag ska hjälpa, ta emot skit mm och nu är det slut med det..

Jag kommer även ta tag i att plugga upp mig lite på distans och nu väntar jag bara på om jag kommer in till mars annars får jag söka igen och igen..Känner att jag måste börja ta tag i saker och ting för att det ska hända innan min pension ;-)

Ja det är mycket som kommer kretsa kring mig i år men naturligtvis finns mina barn och sambo där oxå, men som sagt mår jag bra så har jag naturligt mer ork över till dom så att satsa på mig själv ger mig orken att vara den mamma jag vill vara..

Imorrn hoppar jag ur mammabubblan för tre månader framåt och det ska bli skoj att jobba lite, ser fram emot att få komma tbax till där jag var i november och gästspelade i köket..

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp the och förhoppningsvis så slaggar jag in utan problem ikväll..

RSS 2.0