Tung Vecka...

Denna vecka började med att den riktiga höstkylan gjorde oss besök och ännu en påminnelse om att garderoben snarast måste uppdateras även hos mig dök upp:-)

I tisdags fick vi även det tragiska beskedet på jobbet att vår käre kollega tragiskt gått bort natten till måndagen efter 6 månaders kamp mot cancern:-( Så tragiskt då hon endast var 3 år äldre än mig och efterlämnar man och barn efter sig:-(

Kan säga att jag var sååå GLAD att få komma hem till min familj igår och nog har Leia fått sig en omgång pussar mer än vanligt dom här två dagarna..Inser ju hur lyckligt lottad jag är som har min lilla familj♥♥♥

Usch kan fortfarande inte smälta att hon ALDRIG mer kommer att dyka upp på jobbet något mer:-(

På fredag ska vi på begravningen och det känns hur tungt som helst att gå dit, men säg den begravning som inte är det???

 *****************************************************************************************

Hockeyn har också gått knakigt och vi ligger just nu på en hederlig sistaplats, något som snabbt kan förändras, men då är det dags att göra mål också..

Nu ska jag natta en rätt trött liten tjej som lekt av sig den sista energin:-)

Lördagsmys..

Ikväll är det Lördag och då blir det mys i soffan med popcorn och såklart hockey:-)

Canal plus funkar äntligen härhemma så ikväll blir det Frölunda - Timrå och förhoppningsvois Timrå´s första seger:-)

Annars har vi varit inne i stan och shoppat en vinterjacka till Jarkko, kan säga att det är ett gissel at hitta en passande jacka till honom varje år, men efter sisådär 10 affärer senare och 20 jackor så fanns den där.. Jackan som passade både hans passform i längd och hans armar:-)

Blev Jack N Jones som blev årets vinnare, annars brukar det mest bli Budo Fitness då dom oftast har kläder för hans passform..

Sen blev det sen lunch på favvorestaurangen Lucky Garden och det är så mysigt att se alla Vietnameser som har sina familjemiddagar där varje helg:-) Och gott så in i norden är det!!

Nu ska det poppas popcorn så ni får alla ha en skön Lördag:-)

Uppdatering av Leia´s garderob.

Igår gick jag in på Ellos hemsida då jag fått nya värdecheckar och en av dom låg på hela 500 kronor rabatt vid köp på 1500 så det passade ypperligt nu då Leia verkligen behöver uppdatera sin garderob lite.

Köper ju nytt allväderställ för varje termin så jag hoppas att detta räcker till iaf i mitten av nästa termin, ungen kan ju inte växa så mycket under vintern??:-)

Ska även ta och rensa ur alla gamla kläder som existerar både i källaren och uppe i lägenheten någon dag då ti finns och lägag ut stora klädpaket på Tradera och hoppas man kammar in lite extrapengar på det.

Blir även lite uppdatering av min och Jarkko´s garderob i helgen men jag inhandlade iaf ett par leggings igår på Lindex:)

Detta blev det iallafall..


   
   
     

    

 



















ÄNTLIGEN!!!

Ikväll smäller det till, hockeyn tar äntligen det stora klivet in i en påbörjad elitseriesäsong och som jag väntat och längtat..

Är fanimej det bästa med att höst och vintern är på intåg:-) ÄLSKAR HOCKEY!!!

Har precis beställt hem hela canal plus paketet så om jag har riktigt tur så kanske det hinner dra igång innan matchen är slut ikväll:-) Stod att det kunde komma igång på en timme så hoppas..


Nä nu ska jag göra mig en redig hemmagjord tunnbrödrulle med äkta sibyllakorv som sig bör på en hockeymatch:-)

Så kom igen nu Grabbar...

Skjut in pucken, pilla in en prilla och förstå att ni är kungar ikväll!!!



En evighet sen...

Ja det var ett bra tag sen jag satt här vid datorn och överhuvudtaget bloggade, att läsa bloggar och andra forum är inte heller något jag underhållit mig med att på senaste tiden..

Anledningen är väl kort och gott att jag varit helt slut på den här förkylningen som inte vill ge med sig utan att lägga sig innan nio har varit vardagsmat härhemma.. Ja jag vill banne mig att denna förkylning ska bryta ut så att jag får krypa under täcket några dagar och sen bli bra igen..

Annars har livet rullat på som det ska, en berg och dal bana med andra ord som det sig bör med mig då hösten är på intåg, avskyr verkligen då vädrets makter gör gällande på mitt psyke, men så är det tyvärr:-(

Leia var idag på treårskoll och fick sig en OK stämpel idag så nu är det bara tandläkarbesöket som ska avklaras så är detta års rutinkoll avklarat, kan säga att det kommer inte bli en lätt match för vare sig tandläkaren eller mig att få det genomfört:-)

Nu ska jag läsa runt lite och sen blir det sen middag med pasta och köttfärssås på menyn*mums*


just nu...

3e9e4910cd0168635a4a793704923e79.png

Kolla varifrån!

just nu befinner vi oss mellan fagersta och smedjebacken för att till slut landa i ludvika. Ska ner och hälsa på Jarkkos broder och Leias lillkusin:) gasen i botten nu vill jag vara framme! Ha en skön fredag!


jag vill...

0-5d0eb354c2d248b020c111092120e0c0.png

Kolla varifrån!

jag vill jag vill jag vill! Låt mig för en gångs skull få turen tbax:-) jag vill verkligen få va den som imorrn får ett samtal att lghtn vi var och kollade på idag verkligen blir våran:-) jag har ju redan i mitt inre en bild på hur den helt underbara uteplatsen skulle gå i asiatisk stil och bli min egen lilla favoritplats. Oh, vad jag önskar att tlfn ringer imorrn:-)


slut på...

4b098000884114223282db3f67c705ca.png

Kolla varifrån!

slut på det roliga:-) nu tillbaka till arbetet efter en slapp halvtimme på soffan. Fortfarande smårisig så orken är verkligen på halvfart nu. Se you!


slut på...

4b098000884114223282db3f67c705ca.png

Kolla varifrån!

slut på det roliga:-) nu tillbaka till arbetet efter en slapp halvtimme på soffan. Fortfarande smårisig så orken är verkligen på halvfart nu. Se you!


okristligt. Ja...

16378d537f3db4e81572314b10f3795a.png

Kolla varifrån!

okristligt. Ja det är det att befinna sig på tåget sedan. Tjugo i sex är klockan och detta kommer bli en lång dag på jobbet. Usch, längtar redan tbax till goa sängen:-) ha en skön dag och njut av sista dagarna med solvärme.


Dubbelt upp...

Då man som liten tjej har passerat den magiska gränsen 3 år så börjar det även bli dags för lite småkoller så att saker och ting är som det ska:-)

Och idag damp det endast ner brev till minibossen härhemma, var ett från söta Eva på BVC och ett från folktandvården så nu ska det snart räknas tänder och kolal tal mm:-)

Dock var det en liten tös som fick hysteriskt utbrott då jag nämde lite glatt att nu har Leia minsann fått brev från tandläkaren:-)

Jaja ska försöka ändra tiderna nu då dom inte passar så bra i min jobbvärld så några dagar har jag på mig att förbereda Leia på att gapa och inse att kvinnan i den vita rocken inte alls är så farlig:-)








Denna bok ska omedelbart lånas hem och läsas varje kväll nu!!


Dunderförkyld...

Kom hem igår och konferansen blev trevlig trots att jag helst av allt bara ville ligga i sängen pga förkylningen som sakta kröp fram..

Vi kom fram till rätt mycket bra så nu får man hoppas på att det blir lite förändringar och att det leder till något bra i framtiden, har ju varit lite turbulens på jobbet pga olika händelser..

Iallafall så är jag nu dunderförkyld och måste trots det få Leia ut i detta underbara väder, Jarkko är som vanligt på träning så det blir min uppgift idag..



Är bara febern som saknas just nu sen så är Svininfluensan ett faktum så jag tempar mig varje morron, dag och kväll numera:-)

Men nu ska jag sätta igång och tömma näsan, fixa till mig och Leia och sen beger vi oss ut till lekparken:-)

Ha det gott sålänge....

Ångest...

Usch imorrn ska vi ju iväg på konferans med jobbet, vilket även innebär att jag ska sova borta från familjen för första gången och det känns redan bittert..

Visst ska det bli skönt att få krypa ner i en alldeles egen säng och zappa runt på kanalerna, att inte behöva bli väckt mitt i natten av en Leia som antingen ska på pottan, drömt mardrömmar eller bara vill komma till oss för att fortsätta sova..

Det kan även säkert va trevligt att umgås med folket från jobbet, är ju från dom andra avdelningarna oxå, men jag känner faktiskt inte för att ha någon *Nu ska vi ha trevligt med jobbet kompisarna*

Kalla mig tråkig, men då man inte riktigt klickar på det privata med någon på jobbet ja då blir det inte den där privata känslan utan enbart att *nu ska vi umgås för att vi jobbar tillsammans* känslan och den är så krystad...

Dom få jag kännt den där privata samhörigheten med på det här jobbet, ja dom har dragit vidare på sina håll tyvärr:-(

Nu ska ni inte tro att jag är världens mest osociala människa, har haft många roliga sammankomster på mina andra jobb, men då har det funnits likasinnande som mig, såna som jag hängt med på mitt privata plan och att det inte bara snackas jobb jobb och åter jobb..

Jag behöver ett brejk från mitt jobb och att sitta och snacka jobb på min privata tid det betackar jag mig gärna för:-) Oavsett om det är en öl inblandad;-)

Men nu kan det säkert bli supertrevligt ändå, människorna som jag jobbar med är ju trevliga;-) Men jag kommer nog göra en tidig kväll med min godispåse, just för att känna att jag får det där brejket jag behöver samt för att jag är så jäkla trött på kvällarna:-)

Nu ska jag mysa med Leia så jag har en hel drös av Leia baciller med mig på resan:-)

trosgalen är...

0-3425c9127786272832f24eaed6812412.png

Kolla varifrån!

trosgalen är min lilla tös:-) så när jag idag kom och hämtade henne med sex nyinköpta trosor så skulle det klämmas och kännas hela vägen hem. Att sen även inviga dom på huvudet medans man plockar kottar, ja det är Leia det:-)


Ny vecka nya tag...

Jaha så hoppade vi återigen in i en ny arbetsvecka och detta innebär ju att vi är en vecka närmare Julen vilket innebär LOV:-)

Ja jag är trött och fick jag nu bestämma skulle jag bara sova sova och åter sova, att jag sen börjar få känningar i halsen och därav inbilla mig att jag snart ligger döende i svininfluensan, ja det gör inte saken bättre:-)

Annars rullar det på inom familjen, Leia är inne i trots igen, eller så har hon aldrig varit ur någon trotsfas alls:-) Bara att bita ihop och ignorera så gott det går..

Jarkko tränar på som en tok, kan inte säga att jag gör desamma, var upp i fredags men sen dess så har jag enbart tränat min tumme genom att zappa runt i liggläge istället, men all träning är bättre än ingen träning eller??

På torsdag åker jag på konferans med jobbet och det innebär att det blir första natten borta från både gubbe och barn och det känns redan.. Lär ligga och fundera hur dom har det istället för attt njuta av en egen säng och ingen som väcker mig mitt i natten:-) Ska verkligen försöka njuta av det iallafall..

Nu ska jag lägga mig ner och invänta Pirates of the caribbien på tv och inom 2-3 timmar så gästas jag nog av John Blund som det känns nu, imorrn är en ny dag med nya friska tag och förhoppningsvis så blir inte jag sjuk över natten...

Vill inte ha någon Svininfluensa härhemma nu!!!

Ojojoj!!!

Lördagmorgon och här hemma väntar disken otåligt på att den ska diskas, leksaker ligger här och där och ja hela lägenheten behöver få sig ett lyft helt enkelt..

Samtidigt har jag en liten otålig Leia som vill ut och cykla så det får bli två omgångar idag på städningen, annars driver Leia mig till vansinne för att få sin vilja igenom:-)

Jarkko jobbar och sen ska han träna som vanligt innan han kommer hem för att vi sen ska åka hela familjen till tullinge och hälsa på hemma hos Jarmo och Lizette..

Nä lika bra att tag i allt nu så Leia får komma ut och ödsla bort lite energi:-)

Ha en skön dag och njut av solen medans den är här:-)


blir inte...

1557c4b45bbd86db3a7c2a583adfeda5.png

Kolla varifrån!

blir inte många inlägg numera, men jag har drabbats av trötthetssjukan:-) inte en dag numera jag lyckats hålla mig vaken till elva och att ta mig upp på morgonen ska vi inte ens tala om. Nä nu blir det till att vitaminboosta kroppen och ta mig ur den här svackan. Bjuder på en bild med en pose a'la dagens outfit av Leia:-) ska börjas i tid.


RSS 2.0