Leia 3 år..

Igår var det full rulle härhemma med barnkalas för vår lilla krabat som numera inte är så liten:-)

Hela 3 år blev hon och detta är ju något hon sett framemot hela sommaren, att få fylla år och få sin älskade cykel och cykelhjälm:-)

Blev kalas med kusinligan och det räckte gott och väl i vårt lilla hem, ser redan hur vi måste antingen ha flyttat till större eller så får man hyra in sig någonstans till nästa år då det ska bjudas in kompisar från förskolan oxå:-)

Jaja nu är detta års kalas avklarat iallafall och det var en slut Leia som däckade snabbt igår efter att alla hade gått..

Leia i sin nya hjälm, och vi har ju alla trott att det är Rorri, men sanningen är ju att det är Lightning McOueen:-)

Men i Leia´s värld så är det fortfarande Rorri..




I faster Lizettes knä..



Presentöppning i köket av alla rum:-)



Detta har det tränats på en del och visst gick det galant.



Tårtuppskäraren:-)



Detta var lite bilder från gårdagen och hade det inte varit för att Leia var en nakenfis igår morse då hon hittade cykeln, ja då hade jag bjudit på den filmen oxå:-)

Var en lycklig tjej som snabbt kom ur sängen igår kan jag säga..

TAck ni alla som kom och delade denna dagen med oss och framförallt Leia..


har just...

6eba79941a038979813b6d0068d0e249.png

Kolla varifrån!

har just nu en toning i håret som nu ska sitta i 35 minuter. Blev en färg som heter granatröd och nu vill jag att det ska va klart så det får torka och resultatet kan skådas:-)


Snart snart..

Snart så bär det iväg till Vendelsö och Buddisttemplet för lite Thailändsk fest..

Ska bli gott med lite thaimat oh samtidigt kunna se lite thaiboxning och annat smått och gott..

Blir även till att försöka vinna mig en resa till Bangkok, men med min tur så ska man ju inte hoppas alltför mycket:-)

Ska försöka få med mig lite bilder därifrån..

Ha en skön eftermiddag...



Ja vad säger man??

Nu har Leia klippt till igen och det bokstavligt talat om man säger så:-)

Jarkko hämtade henne igår på förskolan och fick då förklarat för sig att Leia och hennes bästis suttit och klippt och klistrat, pedagogen går iväg och kollar till några andra barn och hör efter ett tag en massa fnitter från tjejerna som sitter och klipper och klistrar.

Hon undrar naturligtvis vad det är som kan vara så roligt inne hos dom så hon går dit och får se dom två som står och klipper varandra i håret fnittrandes:-) Enligt personal´s utsago så ska Leia dock ha hunnit klippa än mer på bästisen så hur hon ser ut undrar jag allt, Leia har numera en kort stubb mitt på håret och jag kan väl inte göra mer än att skratta åt det då Leia inte ser på, men hädanefter ska dom iallafall hålla koll då dom sitter och klipper och klistrar..

Härhemma har vi ju fått gömma undan saxarna efter förra incidenten:-)

Frågar man Leia om vem som kom på iden så säger hon såklart att det var bästisen, men jag vete tusan om det inte är min lilla *ängel* som kom på denna ide jag?? Hon verkar ju sannerligen ha en förkärlek till att klippa hår så hon kanske blir det mamma alltid drömde om..Frisör med andra ord:-)

Hade jag vetat detta då jag sprang runt som en tok och inhandlade presenter till hennes födelsedag på söndag så hade defenetivt en sminkdocka kommit med hem:-) Minns själv hur man dissekerade sminkdockans hår och tyckte det blev sååå snyggt:-)

Men men barn är barn och det är ju såå underbart med deras småbus som förgyller ens liv:-)


man blir...

2f520dff6059a9ebc3fb295b58f0d809.png

Kolla varifrån!

man blir glad att efter en jobbig dag och för den delen hela veckan med allt som har hänt oss här hemma blir uppvaktad med lite rosor så här på kvällskvisten:-) min gubbe är bäst helt enkelt:)


Semester!!!

Har inte jobbat en månad men redan nu skriker min kropp efter semester...

Att ha inskolning med 12 små krabater tar verkligen på krafterna och dom där små 30 minuters rasterna man gnällde över förr, ja dom längtar man efter nu då 30 minuter i en soffa ter sig som en evighet just nu:-)

Men annars rullar jobbet på bra trots inskolningar, personalfrånvaro och en lusepedemi som ger mig psykiska men, iallafall i form av en sönderkliad hårbotten pga inbillning..

Har nu gjort så många undersökningar på mitt hår så lus är uteslutet i dagsläget...

Bilen står där den står, dvs i garaget och där lär den bli ett tag då vi nu väntar på svar från Stockholm stad om vem trädets ägare är och vem som ansvarar för det.. Kan ju tycka att skulle detta träd ha stått på en tomt och det hade rasat in i någon annans hus och kraschat rutor och dylikt så hade ju trädets ägare varit den ansvarige och inte den vars hus blivit demolerad.

Eller tänker jag fel???

Ja tiden får utvisa hur det blir med den saken, men vi kommer iallafall fixa till den annars så att den fixar besiktningar och är körduglig iallafall några år så lånet hinner betalas bort.. Skiter blanka f*n i om lacken är rispig och några bucklor finns kvar.. Ska allt fixas som bilen var så kan man nog räkna med en uppåt tretti tusen säkert och det är pengar vi inte har att lägga på en bilreparation i dagsläget:-(

Men håll tummarna för att trädets ägare blir ersättningsskyldiga till oss:-)

Nu ska jag kika in på lite bloggar sen blir det premiär på nya serien True blood på ettan:-)


inget inlägg.

3953994f8b9d918be259ffd3f4bb165b.png

Kolla varifrån!

inget inlägg. Detta är bara för att jag ska få in bilden på datorn så att jag kan skicka iväg det till stockholm stad då vi om vi har tur kan få ersättning den vägen om nu det är dom som äger detta. Annars får vi kontakta den som äger trädet helt enkelt.


kan det...

-72ebc89857cec6bba85802eb9e7abb9.png

Kolla varifrån!

kan det bli värre? Ja det undrar jag just nu. Var in på söder en sväng för att Jarkko skulle träna. Parkerade bilen och en timme senare möter oss en syn som jag fortfarande tror jag ska vakna upp ifrån. Ser brandbilar och tror det brinner i ngt hus och att vår bil är innanför avspärrningen, men ju närmre vi kommer desto mer inser jag vad som hänt! Av vår bil ser man ingenting mer än någon liten grå prick under en massa grenar och ja jag bröt ihop och en snäll brandman gav mig lite hopp om bilens vara, tyvärr släcktes detta då jag talade med mitt försäkringsbolag, halvförsäkring täcker inte plåtskadorna utan bara rutan så det känns skit just nu:( men man ska väl se det positivt att det inte föll då vi var vid bilen. Nu ska jag baka muffins och dränka mina sorger i socker och kolhydrater:(


Vad några ord kan göra...

Härhemma hade vi en hemsk dag igår då det gäller Leia´s trots numera..

Det fanns ingenting som kunde underhålla henne från utbrotten, utan det blev mest skrik och tjat härhemma igår:-( Man känner sig så hemsk som mamma då man verkligen måste gå runt att tjata och jag försöker verkligen att tänka på att inte förstora upp saker och ting härhemma men när man får tofflor i ansiktet, golven överösta med diverse skit som hon kastar ut i ren trots ja då måste man ta tag och säga till på skarpen, att det sen inte verkar gå in i just det momentet utan hon mest bara står och hånflinar mot mig, ja då är det bara att räkna till tio och andas..

Iallafall så tänkte jag efter alla dessa utbrott att visst, det är ju tråkigt att vara inomhus då det regnar, regnkläderna glömdes på förskolan som vanligt så lite bakning kanske kan få henne att glömma sin trots, men icke.. Det var bara att skjuta upp det, annars skulle jag ha muffinssmet i hela köket och förmodligen hela lägenheten, så vi käkade lite lunch och efter det fick jag henne att vila..Så SKÖNT kan jag säga:-)

Passade själv på att vila i HELA tre timmar då Jarkko kommit hem:-)

På kvällen tog vi oss till skogen för att plocka lite blåbär som vi ska ha i våra muffins då vi bakar och allt löpte på fin fint.. Leia var i toppform och plockade på så fint och var den där urgulliga lilla tjejen som hon är, men så kom det..

Utbrottet from Hell!!!

Slutade med att hon hällde ut halva vår blåbärsplockning och skrek i stort sett hela vägen hem. Väl hemma lugnade hon ner sig efter ett tag och precis innan läggning kom vår lilla tjej fram igen och dom mest underbara orden för dagen kom...

"Förlåt pappa och så fick han en kram"..

"Förlåt mamma och så fick jag mig en kram"..


Och just där glömdes allt bort och man inser hur underbart det är med barn igen:-)


Ingen sovmorgon här inte..

Efter en total utmattad vecka såg jag verkligen fram emot att få sova till kanske halv åtta idag, Leia brukar inte alls vara så omöjlig då det gäller till att dra sig på morgonen..Iallafall då det kommer till vardagarna..

Men se det gick inte och skulden går till min sambo som i sitt väldigt dåliga morgonhumör väcker hela huset i sökandet efter vad vet jag, men detta är en STOR anledning till att sökandet efter en större lägenhet blir allt större..Går inte att bo på 57 kvm och sova i vardagsrummet om man inte vill blir störd i sin sömn..

Igår var vi på lägenhetsvisning men tyvärr så kändes det inte helt rätt och visningen som är på måndag på samma adress skippar vi..

Är ju samma standard på badrum och kök även i det huset så det är inte intressant tyvärr längre:-( Annars var lägenheten helt OK, väggarna var nytapetserade och målade, bra garderober och rummen var lagom stora, men köksluckorna vara av den standarden vi rivit ut från denna lägenhet så jag kan verkligen inte leva med såna igen:-) Badrummet  var av standard a´la första lyan i Tallnäs badrum, dvs hemska väggar och golv, samt fult badkar och handfat:-)

Nä jakten går vidare som sagt...

Nu ska jag krypa ner under täcket med Leia i soffan och se på bolibompa, kanske kan jag få slumra till i fem minuter utan att hon märker det:-)

Bye bye!!!

slut som...

0-46f668282e75bdb9737f2eccd6aa8dd9.png

Kolla varifrån!

slut som artist. Är nu inne i dag tre i inskolningen och det går super:-) barnen är hur coola som helst och föräldrarna likaså. Men nog känns det i kropp och hjärna trots det lugna tempot vi håller. Däckade med Leia igår och jag hade gärna sovit vidare nu på morgonen, känns inte alls som att jag sovit i nästan tio timmar i natt. Nä nu ska jag samla ork via mitt kaffe så ni får alla ha en underbar dag. Ska tydligen bli den sista sommardagen så njut:-)


stora tjejen!...

6f167bcdce7954ae7560886d4a351b28.png

Kolla varifrån!

stora tjejen! Idag kom dagen som Leia har längtat och pratat om under hela sommaren. Dagen då hon går över till storbarn och blir en igelkott:-) lämningen avlöpte utan några som helst problem trots att vi aldrig mött pedagogen som tog emot. Kändes bra i mammahjärtat. Nu ska jag till jobbet där vi idag påbörjar inskolningen av tolv små krabater, två till kommer nästa vecka och det ska bli så spännande att få träffa dessa individer:-) ha en skön dag.


Vägdag...

Ja så har vi nu kommit förbi en vecka och jag som knappt tränat  under denna vecka, samt svullat polarkakor och tårta på jobbet trodde verkligen inte vågen skulle peka nedåt för mig:-)

Måste bero på att under denna vecka så har jag inte ens rört något som har med en Sibyllakiosk eller pizzeria att göra, blev ju nästan varje dag under semestern att vi svullade skräpmat en gång om dagen..

Men iallfall så har både jag och Jarkko gått ner denna vecka så nu kör vi på och laddar ännu mer denna vecka, ska verkligen försöka låta bli mellismackorna på jobbet:-)

Ikväll kör jag ett rent konditionspass på en timme peppad till tusen:-)

17 Augusti efter en vecka..

Jarkko 96.4 - 1.2 kg

Linda  - 0.6 kg

Feberyra!!!

Igår då vi var på väg för att bege oss till skogen för att kika efter lite bär till våra mjölkdrinkar som har blivit ett måste i vår familj, ja Jarkko lever just nu för dom iallafall, och bär är ju så mycket godare direkt från busken så varför inte slå tre flugor i en smäll??
 
Frisk luft, motion, och samtidigt tjäna pengar på att plocka från naturen:-)

Iallafall så upptäckte vi då att Leia kändes väldigt varm och snabbt fram med örontempen,, tre sekunder senare visade det sig att hon hade 38,7 så det var bara att avbryta vår lilla utflykt..

Ju längre kvällen led så steg även febern och runt nio igår kväll så visade sig tempen ligga på hela 40 grader, jag snabbt in på nätet för att googla *Svininfluensan*, Håller på att nojja sönder över denna influensa då det gäller Leia, jag själv har aldrig haft en vanlig influensa så jag är inte lika oroad över mig själv.. Men inte mycket mer än febern fanns hos Leia så att oroa sig över den behövdes aldrig..

Inatt har hon iallafall hållit låda utan dess like, måste vara någon sorts av feberyra, för det har sjungts, sprungit på pottan ett ex antal gånger, babblat på om att jultomten är i Turkiet och badar och att han snart kommer och knackar på för att ge henne julklappar.. Ja det har varit en hel del givande samtal från hennes sida och det ända svar hon fått är väl i stort sett..SOV!!

Lille katt mm är inte så gulligt klocka tre på natten om jag säger så:-) Runt sex imorse gav hon upp rejält och slumrade in till halv tio.. Kan säga att jag sov även då..

Nu myser hon i soffan och är feberfri än så länge, så kanske kan hon äntligen få komma till sin nya avdelning imorrn.. Hon har ju verkligen längtat till denna dag också blev hon sjuk lillskruttan..

Nu ska jag underhålla mig själv med att vika all tvätt från igår, och ikväll blir det gymmet då jag avbokade gårdagen då Leia blev sjuk..


Utrensning..

Idag så verkar hösten ha kommit på allvar här utanför mitt fönster, det stormar till titt som tätt i träden och man känner hur värmen avtar dag för dag nu...


En höstdag för 2 år sen..



Hösten är vacker med alla dess färger, men jag som är vädermänniska får ju även mina deppiga perioder mellan höst och vinter så det tar ju bort det vackra för mig.. Tur jag har min underbara familj som ger mig lycka och som tar bort det mesta av min ångest iallafall..

Men dagar som denna så kan man utnyttja lite som en stor utrensardag, behövs rensas ut rejält i min och Jarkko´s garderob för att skänkas bort eller läggas ner i källaren.. Leia´s kläder ska sorteras i bortskänkes, sparas och säljas högar och det är rejält med kläder som ska säljas så det får helt enkelt bli ett paketpris antingen på Blocket eller Tradera.. Orkar helt enkelt inte på att dutta med ett paket för varje klädplagg..

Igår rensade vi ut vårt enormt otympliga skrivbordshörna som fått ta upp en massa plats i Leia´s rum för Jarkko´s tattohörna så nu ska det möbleras om lite i hennes rum samt rensas ut bland leksakerna.. Det mesta åker ner i källaren förutom hennes duplo och köksgrejer.. Tycker helt enkelt det är överskattat att ha en massa leksaker i barnrum, som Leia som knappt använt hälften av sina saker i sitt rum.. Nä bort med allt som bara samlar damm helt enkelt..

Jarkko är för tillfället ute och joggar och jag har satt upp mig på reservplats på Body pumpen ikväll, får hoppas att jag får komma in..Har bokat redan för nästa söndagens pass då det oftast blir fullbokat då vädret har gjort sitt..Men annars kör jag mitt personliga träningspass en timme..

Imorgon är ju vägningsdag och ska jag vara ärlig så har det nog inte hänt ett skit hos mig:-)

Söderrunda. Blev...

74007b519c3f47374e50c03b23dda4d7.png

Kolla varifrån!

Söderrunda. Blev så att vi följde med Jarkko till hornstull då han skulle träna. Tog oss en promenad jag och Leia som slutade med en korv längs hornsgatan. Måste bara säga att jag älskar en stadsdel i denna stad och det är söders höjder:-)


Dvala...

Har nu förbrukat två veckor på jobbet och jag har väl inte jobbat ihjäl mig precis, men nog har jag varit som i dvala på kvällarna då jag kommit hem.. Lite mat sen har det varit sängen som gällt varje kväll..

Veckan som kommer börjar det iallafall hända grejer på jobbet, då instormas vår avdelning av 14 små krabater som ska skolas in och det ska bli så spännande:-)  Kommer att vara jobbigt alldeles klart, men då verksamheten kan komma igång efter alla inskolningar så kommer det bli så skoj att få jobba med en helt ny grupp från start..

Härhemma löper det på som det ska, Leia får mer och mer attityd och det är ju bra i framtiden, men just nu så kan man verkligen få spelet på hennes JAG MÅSTE...JAG VILL.o.s.v. 

Girl with attitude!!!



Finns ju även underbara stunder också och hon har ju verkligen blivit ett STORT barn som hon säger, flyttar över till storbarnsavdelningen på måndag och det är en stor grej i hennes liv just nu..Samt att hon fyller år om två veckor och det som står högst på önskelistan är en blå cykel och en Rorrihjälm, ja det är nog nästan så att hjälmen är viktigare än cykeln i dagsläget..

Jarkkos och min lilla täävling lebever än, men då jag har gått men en djävulsk träningsvärk hela veckan så gör jag mitt först träningspass efter söndagen idag och jag har nog syndat lite väl med både polarkakor och tårtbitar på jobbet, men en rolig grej är det iallafall..

Nu blir det gymmet sen får vi se vad som händer..

Vad händer hos er då??

lång dag.

0-162fedb25e3b5dd58f240f1063ec1511.png

Kolla varifrån!

lång dag. Ja så var det tisdag igen och detta innebär ju långa dagar i form av kvällsmöten. Dock har dom denna månad flyttat atp till torsdag och vi våra klantar har klämt in föräldrainfo ikväll:( känns ju rätt fånigt att inte ha det på dagen då vi ännu inte har några barn, alla skolas ju in nästa vecka, men ibland får man helt enkelt ta smällen. Jobbigt bara att missa Leia två kvällar på en vecka:-( hon är ju min skatt den lilla tjejen:)


Delmål 1...

Ja så har man efter denna semester lyckats gått upp 4½ kg pga alltför ohälsosam kost och alkohol, men det är väl så semestrar ska vara:-)

Inga krav på vare sig ordentlig kost eller träning utan bara avkoppling till tusen, men nu kör vi på igen..

Denna gång har vi här hemma gjort det till en liten inbördes tävling då även Jarkko lyckats dra på sig 4 kg till så nu har vi sagt att den som först rasar - 5 kg får sig en thaimassage och så lär vi fortsätta under hösten:-)

Igår startade vi och jag körde igång med ett Body pump pass så idag har jag känt hur träningsvärken börjar smyga sig på, imorrn lär det vara ännu värre, men det får man ta efter ett så långt uppehåll:-)

Jarkko kör ju med sin thaiboxning så jag får verkligen hålla mig borta från godsaker om jag ska lyckats ta hem något delmål, men mitt hopp lever ännu som sagt..

Så start idag och jag fegar med att skriva min vikt så jag ställer mig på - 0 helt enkelt:-)

10 Augusti 2009..

Jarkko 97.6 kg

Linda -0 kg.

Uppdatering den 17 augusti..

Gårdagen..

Hade ju en plan att vi skulle befinna oss på stranden större delen av dagen igår, men ibland blir det inte alls som man tänkt sig:-)


Först intog vi Söder så Jarkko fick träna av sig lite adrenalin i form av thaiboxning, Leia blev dock rädd då han gick upp i ringen med en bjässe i Leia´s ögon:-) Fick förklara att på klubben så får man leka sådär om båda är med i leken, men ABSOLUT inte utanför.. Vi vill ju gärna att Leia ska få lite intresse i att lära sig iallafall självförsvar någon gång i framtiden så hon får ju inte  bli skrämd.. Efter det så tyckte hon det var skoj att se hur Pappa och Timmo sparrades samt att se alla andra som slog och sparkade på mistarna, så det kanske blir en liten kamsportstjej i framtiden..


Lite uppvärmning..





Sen begav sig Leia och jag till Tanto där som sagt våghalsiga hoppade rakt ner i ett studsnär, Leia tyckte det var såå kul att se på så där vart vi ett tag:-)





Efter detta blev det lunch ute i Bromma hos Timmo och där blev vi ett tag så när klockan närmade sig fyra begav vi oss istället för Bromma beach till Ängby badet så Leia fick sig ett dop som lovat..









En skön dag helt enkelt, men idag blir det stranden för hela slanten:-)

skulle du?...

0-7db64029a96dc0ac9ec08482a39d1d3f.png

Kolla varifrån!

skulle du? Befinner mig just nu i tanto där våghalsiga hoppar rakt ner i en studsmatta med ryggen före:) trots en massa skydd skulle jag aldrig göra det. Skulle ni?


Underbart med helg..

Så har man avverkat en vecka på jobbet och vi har softat, badat i tegnérlunden, plockat ordning en massa på avdelningen. Ja helt enkelt sånt man hinner med då barngruppen är minimal:-)

Annars har veckan rullat på som den ska, Leia trivs fortfarande att va på förskolan och ser fram emot att få flytta upp till storbarn nu efter sommarförskolan, att va blöjfri hela dagarna funkar kanon förutom någon enstaka olycka som sker så lätt då man har skoj med kompisarna.. Nu ska vi ta tag i natten igen, funkade bra i fem dagar utan blöja sen var det olycka på olycka..Men ingen stress som sagt..

Söker lägenheter som en tok då vi bestämt oss för att flytta, men vill inte förhasta mig och hamna i något skitområde då jag tappar alla mina år i kön, så vi åker runt och kikar in områden för att se om det är hiss eller diss, tyvärr är det alldeles för mycket diss nu..Men ska iaf på någon visning framöver där jag ligger bra till i kön:-) Så kanske innan jul bor vi större..

Idag lyser solen som den ska göra då det är helg så först ska vi bege oss till Söder och Jarkko ska få thaiboxas lite medans vi strosar längs street..Sen bär det iväg mot Bromma beach och en massa bad för oss, ska verkligen ta tillvara på solen denna helg..

Plockar med kameran så bjuder på lite bilder sen..

Vad hittar ni på annars då??

sovmorgon. Idag...

0-138158cfe31030952e85720d72dac0b1.png

Kolla varifrån!

sovmorgon. Idag fick jag chansen att ligga och snooza i nästan en timme, ställer klockan alltid så jag kan ligga och dra mig tills jag känner det är dags att kliva upp och jag känner mig verkligen betydligt piggare idag än dom övriga dagarna, kan ju iofs bero på min brist på sömn dessa dagar då jag är usel på att vända om dygnet:-) men iaf så känner jag mig rätt Utvilad idag och nu ska jag snart få njuta av solen på jobbet. Ha en skön dag.


Bilder från S-vall..

Vår vecka i s-vall var den största avkopplingen på denna 4 veckors långa semester där jag och Jarkko verkligen kunde släppa allt och bara njuta.. Så mycket egentid har vi aldrig haft och vissa stunder saknade man tom Leia´s trotsiga humör:-)

Hon ville inte ens sova tillsammans med oss utan skulle sova med Mona och morfar och ja man får ju helt enkelt passa på att njuta av egentid vare sig det är dagtid eller nattetid..

Rövade dock bort henne en dag för att göra oss ett besök på Norra berget, var evigheter sen jag var däruppe och nog är det lika mysigt att strosa omkring där som vuxen..Var typ den enda dagen som kameran användes och Leia fanns i närheten så här bjuder jag på lite bilder därifrån..


Den mytomspunna Skvadern.



 
 
Småsur eller???



Dom söta kossorna.



Mysiga småhus som vi utforskade..



   

Ett sött litet lamm mötte vi oxå..





Kanske är detta Norra berget´s alldeles egna trollebro??





Även fågelfän stötte vi på..





Världens sötaste enligt mig..





Klart pappsen måste prova sin styrka och balans oxå:-)





Och slutligen en bild på fotografen, dvs mig..





verkligheten. Nu...

0-1b45e9e51b2dbe95755d72b118db3e9c.png

Kolla varifrån!

verkligheten. Nu är man tbax till jobb, dagislämningar och vardagsstressen igen. Kom precis in i lugnet efter trippen till s-vall och då är det dags att stressa upp kroppen igen:( nä nu en kopp kaffe och metro:) ha en skön dag och ikväll blir det bilder från s-vall då jag varit dålig att uppdatera vår lilla tripp:)


Från Blond till Rödtott..

Så är vi nu hemma i Storstan och man är uppkopplad igen så jag tänkte bjuda på lite bilder från min i mitt tycke stora förvandling från blond och långhårig till rödtott och rätt korthårig:-)

Har inte fått någon större ågren än, trivs verkligen med att bara behöva rufsa till håret lite med spray så kan man gå utanför dörren istället för att behöva borsta håret i typ en halvtimma för att sen fläta upp det för att inte fågelboet ska uppstå inom någon minut igen:-) Det stora problemet är väl att färgen är bara en toning och det kommer inom någon vecka vara rätt uttvättad men jag får helt enkelt köpa hem lite toning och leka frissa härhemma..Vill inte sätta in en permanent färg ifall fru Ågren kommer på besök i framtiden:-)

På väg till frissan..




En Rödtott har landat i Sundsvall..

 

 


så har...

7732da0ec6a41f270b658d15f7abd170.png

Kolla varifrån!

så har vi lämnat sundsvall. Och just nu underhåller vi oss i baksätet med ballonger:-) har varit en skön vecka och det känns lite vemodigt att lämna det. Men nu kallar jobbet som sagt:( ha en skön dag.


RSS 2.0