17 veckor med LCHF.. Syndens vecka.

Denna vecka avslutades med en rejäl synd inom LCHF och en storslagen kolhydratsfrossa, så några större siffror var inte att vänta ;-)

Var ju ut i lördags och tanken var att jag enbart skulle hålla mig till rödvin, men redan innan vi nått krogen var jag spyless på rödvin så det slutade med jäger redbull drinkar för resten av kvällen :-)

På söndagen vankades det kalops hos pappsen och just där och då så gav jag upp för just den dagen.. Jag tog potatis till kalopsen och när jag ändå var igång så mumsade jag i mig tunnbrödmackor oxå och kvällen avslutades med en parisare med bröd :-) Bakishungrig el??

Ja ja hade inte tänkt väga mig denna vecka, men tyckte det var bra att ha lite koll så imorse tog jag modet till mig..

Vågen visade minus 200 gram, inga större sifrror, men ändå minus och måtten visade oxå minus så jag får väl vara nöjd över det efter en sån synd denna helg varit för mig:-)

Efter sjutton veckor med LCHF har jag då tappat..


-0,2 kg (-12,9 kg)

-2cm ( 40 cm mage/buk)

-1cm( 23 cm stuss)

-1cm ( 19 cm lår )


Kontraster...


                                                                    Höst 2010

                                                               Vinter 2010

Denna vecka förutom idag så har ju jag och Dudde varit ute på våra morronprommisar, vilket inte var helt lätt med vår till vardags smidiga Bugaboo ;-) småhjul och en jävla massa gegg blandat med löv är ingen kombination som tar dig framåt nå vidare snabbt om jag säger så ;-)

Men men skönt var det att kämpa sig fram med isvindar mot sitt ansikte, men som bilderna visar så har det hänt otroligt mycket under dessa veckor jag har jobbat?? Det ena kortet visar ju en strålande höstdag medans det andra visar en gråvit kall vinterdag och ändå är det nästan samma månad som dessa kort tagits.. var typ sista veckan i oktober dessa kort togs och längtan efter sol är stor nu då det var ett tag sen som det kändes att den var framme..

Jag hoppas på strålande soliga och lagom kalla vinterdagar i sundsvall nu under vår vistelse och banne mig om vädergudarna ser till så att det är rena helvetet ute imorrn så att vi inte kan åka, då gråter jag :-(

Jag ska ju få komma hem och parta med min bästa gumma ;-) Och sen alla andra som ska dit som jag inte sett på 10 år minst,, jag vill hem förstår ni det?? Inge snöstorm imorrn tack...

Just nu njuter jag i min ensamhet då hela familjen däckade in tidigt..Har ett doftljus som sprider sin lätta doft och jag ska väl ta och fundera över vad jag ska se,,blir nog några avsnitt av vampire diares, ligger lite efter så jag kan ta igen det nu då ingen störs över att jag ser det :-)

En skön avslappnad kväll helt enkelt ;-)

Tjuvstart..



I måndags på min första mammalediga dag tog jag tag i att påbörja pyntet härhemma, lite tidigt för dom flesta kan tyckas, men då vi nu kommer bege oss till norr imorrn så kände jag att i år kan vi allt tjuvstarta lite och sen så blir det ju så förbaskat mysigt helt plötsligt i sitt hem..

Har myst i soffan för mig själv varje kväll då barnen somnat av både ljus i fönstren och alla mina levande ljus som finns här och där i lägenheten..Sen att det värmer vår annars rätt kalla lägenhet enligt mig är en STOR bonus..

Hade ju en plan på att vi skulle hinna pyssla lite ljuslyktor jag och Leia, men då jag känt mig krasslig och vädret varit rätt booring att bege sig ut och åka kommunalt så har jag inte hunnit med att inhandla glasfärg så det får bli nästa vecka tillsammans med lussebaket..

Har aldrig varit förtjust i jul nämnvärt förrän  jag fick barn och jag tror det har med att jag vill skapa riktigt fina julminnen till mina barn, jag har väl oxå mysiga minnen om mina barndomsjular och jag kan absolut inte klaga på innehållet i våra julklappssäckar tomten el, tomtarna för ibland hyrdes 2 in kom med, men det var kompensation för mina föräldrars dåliga samvete som spelade in ganska bra där och sen så har man ju tyvärr inga minnen om en V I T jul vare sig vi var med släkt el bara familjen så här hemma el vi är ju uppe hos min pappa och firar så existerar inga nubbar mm på julen..

Jag är för en VIT JUL ,, hur gör ni??


LCHF frulle..




Som sagt så bakade jag ju detta sesambröd som denna tjej har kommit på och visst var hörsägena sanna.. Det var enkelt, snabbt och ett helt klart godkänt substitut till frukostmackan :-) Och det bästa,,, man kan nog inte misslyckats med detta ;-) Inte ens en usel bagare som jag..

Utan pålägg så ska jag erkänna att det är liite för mycket sesamsmak för mig, men med en massa goda LCHF vänliga pålägg så blir det en grym smörgås, även om den är för mastig för mig tidigt på morgonen, men som helgsmörgås och kvällsmörgås kommer den att användas flitigt..Ska även ge mig på att baka mandelbröd ngn dag..

Denna smörgås innefattar endast 0,7 gram kolisar så man kan äta den med ett väldigt gott samvete oxå..

Receptet är hämtat ur skaparens blogg, men kika gärna in där då hon har en hel del smarriga tips att komma med..

SESAMBRÖD..

Ingredienser:
2 dl (140 g) skalade sesamfrön
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
2 dl (100g) riven ost
3 (150g) ägg

Blanda ihop alla torra ingredienser och osten. Rör ner äggen.

Jag tog en långpanna i storleken mindre och smörade den sedan plattade jag ut smeten med blöta händer och det gick jättebra. Inget kladd eftersom jag blötte händerna - tips! Sedan ska formen in mitt ugnen, 225 grader i ca 8 minuter. Ett bakplåtspapper hade varit att föredra för det brände fast lite i botten.

Stjälp upp brödet och låt det svalna, skär sedan i bitar. Jag fick ut 12 bitar av mitt bröd.

Slutgiltiga kolhydrathalten och övrigt näringsvärde beror såklart på vilken sorts ost man använder och vad äggen väger.


Baka baka....



Idag kom så mitt paket från LCHF butiken där jag nu beställt både fiberhusk, mandelmjöl, buljong samt nudlar som ska bli oerhört spännande att testa..

Så nu ska det till att bakas bröd så jag kan njuta av en smörgås lite då och då och enligt hörsägen ska dessa smörgåsar som ska bakas ikväll vara supergod, lätta att göra samt att man absolut inte kan misslyckats med dom??

Det där sista låter för bra för mig, är en rätt OK kock om jag får säga mitt, men att baka är inte min grej, längtar inte tills det ska bli pepparkaksbak och lussebak härhemma men jag måste ju öva och kanske lagom till Leia´s 18 årsdag börjar våra lussebullar se ut som lussebullar i affären ser ut ;-)

Så ikväll ngn gång i pausen av hockeyn och då lugnet har infallit sig kommer detta att testas och såklart så kommer ett inlägg om både smak, utseende och recept på dessa att infinna sig då tid finns:-)


16 veckor med LCHF..

In i mammabubblan igen och denna vecka blir det en nystart på både promenader och träning, och sen blir det hårdträning och strikt fram till jul och dess synder..

Blir dock en synd redan nu på lördag då vi åker upp till s-vall och jag ska ut och rocka loss, men ska så långt det går hålla mig till rödvin för att hålla nere kolhydraterna :-)

Åter till denna vecka då..minus på vågen och minus på måttbandet, men hade nog helst sett större minus på vågen efter förra veckans uppgång på 300 gram, men men 800 gram minus är ju bra och jag vet inte om mensen som jag fortfarande har pga mitt ppillerätande som startade förra veckan kan påverka min vikt med lite vätska fortfarande??

Men jag ligger helt klart efter i min viktplanering, men jag får ta det..

Ska försöka sikta på att iaf bara ha 5 kg kvar från Dylans graviditet kvar till jul och sen blir det att kämpa med kilona från Leia och till sist mina sk sambokilon som kom tillsammans med sambolivet ;-)

Sen är jag nöjd då jag förhoppningsvis är tbax där jag var för 5 år sen, dock lite rynkigare och lite mer bristningar som får tatueras över då pengar finns :-)

Nu mina mått..

Efter sexton veckor med LCHF har jag då tappat..


-0,8 kg (-12,7 kg)

-2cm ( 38 cm mage/buk)

-2cm( 22 cm stuss)

-2cm ( 18 cm lår )



2 av 2..

Så var det dags igen..

Senast Dylan var förkyld så slutade det ju med en övernattning på KS för förkylningsastma och vi blev hemskickad med orden en gång är ingen gång..

I fredags började hans näsa snora och på kvällen började det rossla lite i andningen, igår morse så var det lite mer rossel och mer snor så jag skickade iväg Leia och gubben för att vara hemma själv och städa upp lyan med en småtjurig Dylan..

När jag väl lyckats få han att somna till så märker jag hur tung andningen verkligen är så jag ringer övriga familjen och meddelar att vi åker in till KS efter jag slängt i mig ngt i matväg, minns ju förra gången då jag var tom i magen och kom direkt från gymmet så denna gång planerade jag mer, nyduschad, väska packad ifall vi blev kvar samt mat i magen :-)

Inne på KS så fick vi ganska snabbt komma in och påbörja inhalering och provtagning, tog dock sin lilla tid då man ska vänta och analysera varje inhalering, men iaf efter några timmar så blev vi hemskickad med medicin på recept utskrivet så nu var det dags att testa att motverka detta på hemmaplan med en masksprej som ser ut som en anka :-)

Jaja tog oss ett litet tag att hitta alla mediciner då den ena var slut över alla befintliga apotek i stan, men dom trevliga apotekarna i stan hjälpte oss med att ta kontakt med KS återigen för att få ett nytt recept på en likgiltig medicin.. Ingen mening precis att åka hem med 1 av 2 mediciner då det var den andra som skulle inhaleras upp till åtta gånger per dygn.. Men allt löste sig till slut..

Natten har varit bra men fortfarande rosslar det och han är lite småhängig men vid gott mod, så det går åt rätt väg..

Nu har det av 2 möjliga förkylningar slutat med 2 sjukhusbesök så nu har vi fått en remiss till Bromma för en utredning, men som dom sa, ju tidigare man får dessa symtom desto troligare att det växer bort..

♥♥ Men ont i mammahjärtat gör det då man får plåga stackaren med medicinen :-( ♥♥


Färdigjobbat..

Ja iaf för denna period, ska ju jobba jan- mars oxå för att sen vara mammaledig fram till augusti och sen börjar allvaret på allvar ;-)

Har varit helt underbart med denna paus för mig och mitt psyke och jag känner mig som en ny människa efter detta..Jag har fått nya krafter och är så pepp nu på att julpynta och pyssla inför julen.. Min energi är på topp och nu blir det åter morgonprommisar och gymmet, får väl skylla lite på gubben om att gymmet uteblivit då han har varit dålig sen en månad tbax med en hel del läkarbesök som inte givit ett skit så ja det har väl inte kännts helt aktuellt att komma hem och sen försvinna igen då han oxå behöver vila.. Får se om han kommer att kunna jobba överhuvudtaget då det är en jäkligt envis hosta som har satt sig i lungor och kondis.. Inte helt optimalt för en plåtis...

Iallafall så har jag ju jobbat halva dagen i kök och det har varit super, skulle nog kunna tänka mig att jobba så om jag fick tillfälle till det, så roligt att kunna påverka vad dom små får för mat och jag är ju anti halvfabrikat även om ngn fiskpinne slinker förbi mina fingrar ibland, men jag har förutom första veckan då den andra köksan gjorde matsedeln försökt att få en varierad kost och absolut inte så mycket halvfabrikat..

Dom verkar iaf ha gillat min mat både barn och pedagoger och jag har trivts så bra med dom oxå..Känns lite vemodigt att lämna dom :-(

Sen har jag ju även hoppat in hos mina gamla kolleger och barn och det har ju varit skoj att få se hur dom små nu blivit så stora :-) Känns som det var år sen, men mycket händer på ett halvår i utvecklingen :-)

Nästa vecka är fullbokad för mig med läkarbesök, bvc, psykolog, julpyssel, julpyntning och framförallt en grundlig storstädning nu då tiden finns ;-)

Nä nu slurpa upp kaffet och sen borsta nötterna för att bege mig iväg och tillaga dagens meny som blir Lasagne, massa kolisar och aja baja för mig;-)

Ha en skön fredag...

Onsdagens matintag..


     

MAT

 
Kcal
 
06:06 Frukost
 
Kopiera till dina
favoritmåltider
Fett: 45g  Protein: 7g  Kolhydrater: 5g
» Färskost 27% fett Philadelphia (15 gram, 41 Kcal)
» Kaffe bryggt (300 gram, 6 Kcal)
» Rökt skinka gris 3% fett (15 gram, 17 Kcal)
» Vispgrädde 40% fett (100 gram, 375 Kcal)
440

 
12:12 Lunch
 
Kopiera till dina
favoritmåltider
Fett: 56g  Protein: 45g  Kolhydrater: 5g
» Bacon gris (50 gram, 172 Kcal)
» Champinjoner stekta (40 gram, 28 Kcal)
» Fransyska nöt (170 gram, 197 Kcal)
» Kaffe bryggt (70 gram, 1 Kcal)
» Smör 80% fett (5 gram, 36 Kcal)
» Vispgrädde 40% fett (50 gram, 188 Kcal)
» Vispgrädde 40% fett (20 gram, 75 Kcal)
698

 
18:14 Middag
 
Kopiera till dina
favoritmåltider
Fett: 41g  Protein: 27g  Kolhydrater: 1g
» Béarnaisesås (50 gram, 215 Kcal)
» Kycklingdelar kött m skinn marinerade (150 gram, 262 Kcal)
478

 

Totalt intag Fett: 142g  Protein: 78g  Kolhydrater: 10g
1615

Tisdagens matintag..

En dag försent, men var helt död igår efter en hel dag ute i friska luften :-)


     

MAT

 
Kcal
 
06:58 Frukost
 
Kopiera till dina
favoritmåltider
Fett: 43g  Protein: 6g  Kolhydrater: 5g
» Färskost 27% fett Philadelphia (10 gram, 28 Kcal)
» Kaffe bryggt (400 gram, 8 Kcal)
» Rökt skinka gris 3% fett (15 gram, 17 Kcal)
» Vispgrädde 40% fett (100 gram, 375 Kcal)
428

 
12:00 Lunch
 
Kopiera till dina
favoritmåltider
Fett: 20g  Protein: 23g  Kolhydrater: 4g
» Gurka (70 gram, 10 Kcal)
» Kokosmjölk (70 gram, 167 Kcal)
» Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja (70 gram, 116 Kcal)
293

 
18:04 Middag
 
Kopiera till dina
favoritmåltider
Fett: 54g  Protein: 41g  Kolhydrater: 4g
» Bacon gris (10 gram, 34 Kcal)
» Champinjoner stekta (10 gram, 7 Kcal)
» Fransyska nöt (180 gram, 209 Kcal)
» Vispgrädde 40% fett (110 gram, 412 Kcal)
663

Totalt intag Fett: 117g  Protein: 71g  Kolhydrater: 13g
1384

♥ Dylan Juhani Kid ♥


Veckan som varit har vår lilleman hunnit med att passera hela sex månader samt fått äran att bli döpt så visst har vi haft en hektiskt vecka, men nu är det över..

Dopet blev lite annorlunda mot för Leia´s dop som var mer planerat och att vi satsade mer på det, nu kände jag bara att jag orkade knappt engagera mig men för den lille´s skull så måste man ju.. Jag är inte den som är kristen i vår familj om jag säger så;-)

Men men dopet blev mysigt och bara inom den närmaste familjen och det passade oss bra denna gång..

Dagens matintag..

MAT

 
Kcal
 
06:27 Frukost
 
Kopiera till dina
favoritmåltider
Fett: 23g  Protein: 4g  Kolhydrater: 3g
» Färskost 27% fett Philadelphia (10 gram, 28 Kcal)
» Kaffe bryggt (300 gram, 6 Kcal)
» Rökt skinka gris 6% fett (10 gram, 14 Kcal)
» Vispgrädde 40% fett (50 gram, 188 Kcal)
235

11:29 Lunch
 
Kopiera till dina
favoritmåltider
Fett: 68g  Protein: 69g  Kolhydrater: 4g
» Béarnaisesås (50 gram, 215 Kcal)
» Kaffe bryggt (100 gram, 2 Kcal)
» Kassler rökt kotlettrad gris stekt el värmd (200 gram, 222 Kcal)
» Vispgrädde 40% fett (40 gram, 150 Kcal)
» Mozzarella. färskost (100 gram, 322 Kcal)
912

17:31 Middag
 
Kopiera till dina
favoritmåltider
Fett: 65g  Protein: 23g  Kolhydrater: 1g
» Bacon gris (70 gram, 242 Kcal)
» Béarnaisesås (50 gram, 215 Kcal)
» Ägg stekt (100 gram, 211 Kcal)
668



Totalt Intag:
                                Fett: 156g  Protein: 96g  Kolhydrater: 8g
1814


Enligt Matdagbokens kalorienergi så ska jag ligga på ungefär 2226 kalorier per dag vilket jag inte ser till att hamna på.. Försöker ligga på mellan 1500-1800, men visst ibland blir det mer;-) Men huvudsaken är att kolhydraterna ligger på under 20 gram och gärna 10 gram och det är där jag ser till att ha mest koll..

15 veckor med LCHF.. Surt som fan..

Denna dag kunde fan ha hoppats över då jag ställde mig på vågen och den pekade uppåt 300 gram sen förra veckan :-( Ställde mig om och om igen, men var bara att inse skiten..

Denna vecka har jag gått upp 300 gram och om det är konsekvenser av mensen?? Att jag pimplade i mig en flaska vi i fredags?? El, att jag nu börjat käka Ppiller igen vete sjutton.. Life sucks just nu :-(

Sen kommer vi till lite roligare siffror då, men då jag är en som stirrar mig blind på vågen och skiter ganska hårt i måttbanden så känns det inte lika skoj att jag minskat överallt denna vecka, men inte på vågen??

Blir en veckas till jobb sen ska morgonpromenixarna åter införas samt måste gymmet bli till vardags igen..

Fick även en fråga om  att lägga in vad jag äter under en vecka och jag räknar ju allt på matdagboken så visst kan jag lägga in vad jag stoppar i mig under en dag, men denna vecka får ni ha överseende att det blir kanske lite mycket ägg och bacon :-)

Veckans siffror då :-(

Efter femton veckor med LCHF har jag då tappat..


+0,3 kg (-11,9 kg)

-3cm ( 36 cm mage/buk)

-1cm( 20 cm stuss)

-2cm ( 16 cm lår )



14 veckor med LCHF..

Ja då kan jag säga att nu är det bevisat..

Med LCHF behövs ingen träning för att gå ner, varken promenader eller gymbesök ;-) Denna vecka har innefattat N O L L promenader, ja om man inte räknar från och till tunnelbanan och E N D A S T ett besök på gymmet, vilket skedde igår men ändå visar både våg och måttband ganska OK nedåt :-)

Nu är ju detta något jag verkligen saknar och jag ska försöka komma iväg iaf ett pass i veckan, men när man kommer hem så vill man mysa med familjen och nu denna vecka ha gubben varit dålig oxå så det har inte direkt känts så schysst att dra iväg på en gång..

Jaja ännu en vecka med lågintensiv träning väntar och jag fortsättar räknar mina kolhydrater.. Ska försöka ligga under 10 gram kolisar, vilket jag gör för det mesta, men tänkte försöka med det varje dag denna vecka :-)

Efter fjorton veckor med LCHF har jag då tappat..


-1,0 kg (12,2 kg)

-2cm ( 33 cm mage/buk)

-2cm( 19 cm stuss)

-2cm ( 14 cm lår )



Triss i ljus..



Igår åkte vi på en liten utflykt till våra gamla kvarter då matförrådet behövde fyllas på samt att Leia tjatat om att få åka till det S T O R A minihuset på maxi så det blev maxi Haninge, vilket jag verkligen älskar av alla maxi´s jag varit in på :-) Sen att dom har det grymmaste lekhuset för dom små gör ju det till ngt roligt för barnen oxå..

Men men iom vi åkte dit så passade jag även på att åka in på Biltema där jag sett att dom sålde ut lyktor i trepack för endast 150 riksdaler så hem fick ett sånt paket oxå följa med..

Hemma insåg vi dock att den ena lyktan var trasig så jag och Dylan fick ta oss en sväng dit idag med för att byta ut till hela, vilket dom fick kolla innan jag åkte därifrån,, för fasen min bensin kostar ju mer än lyktorna så en tur till ville vi inte veta av :-)

Men nu har jag dom i mitt tomma lilla hörn och vi får väl se om dom lyckats hålla sig ifrån klåfingerdamen ett tag ;-)

Älskar ju ljus och alla former av ljushållare så detta var ett fynd, kanske inte dom snyggaste, men helt klart sevärd tills man har lite mer pengar att slösa runt med :-)

♥ ♥ Leia ♥ ♥




Det går just nu inte en dag utan att jag och Leia har någon slags dragkamp över allt från städning av rum, sitta still i soffan, gå och sova, äta maten ja you name it.. Det är som att man förvandlats till den där morsan som man aldrig skulle bli, men vad gör man då ungen är så förbaskat trotsig och gör sattyg med vilje för att enbart se hur jag reagerar??..

Jag försöker verkligen att välja mina strider som det så fint heter, men det är inte lätt kan jag säga och att vara den där pedagogiska mamman är bara att glömma.. Jag hamnar fan på samma nivå som min 4 åring ibland och det säger mycket om hur våra strider låter ;-) Tog upp detta med min underbara VBVC och hon lugnade mig med att även hon hamnade i samma nivår med sin trotsiga 4 åring då det begav sig, så jag behöver inte känna mig som den mest opedagogiska morsan i världen :-)

Men det tar på krafterna att varje dag smälls det i dörrar, kastas saker, skriks a´la Lotta på bråkmakargatan ja säg vad inte den här envisa tjejen hittar på för att driva oss till vansinne en dag??:-)

Men sen har vi såna här underbara stunder då vi läser böcker, sjunger, ritar, pysslar, ute i parken, mm och ja då är hon den där underbara Leia som man har det underbart med och som är den mest hjälpsamma storasyster som man kan ha ♥♥

Ja livet med barn är underbart, även om man ibland vill krypa in i en kokong och förflytta sig till en tid innan barnafödande bara för just den där stunden då det är som värst ;-)


Snart helg..

Då man är mammaledig så flyter alla dagar samman, helg, vardag det gör det samma.. Den enda skillnaden är väl att Leia och gubben gör oss sällskap då det är helg..

Men nu då man jobbar så känner man återigen den där längtan att få gå och lägga sig på fredag och veta att med lite tur så kan man få sova iaf till åtta,, detta är ju helt beroende på hur Leia tycker att vi är värda att sova;-)

Spelar ingen roll om vi delar upp mornarna, vi bor i en ynka trea så varje decibel skär in i sovrummet så sova medans Leia är uppe och stökar finns inte, jo gubben klarar det, men han skulle å sin sida kunna sova sig igenom en jordbävning, så trött människa är han ;-)

Men men jobbet går kanon och jag känner mig levande igen..Jag älskar mina barn och jag älskar att vara hemma med Dylan och ser framemot allt julstök vi ska göra då dessa veckor gått, men jag älskar oxå att få vara för mig själv och känna att jag gör annat än att vara mamma..

Sen att huset jag jobbar i en en harmonisk arbetsplats gör nog oxå sitt :-) Gillar personalen och barnen är underbara sen att vara i köket är faktiskt skoj, även om det såhär i början är lite svårt att räkna på maten men lagom till sista dagen har jag säkert klurat ut det :-)

Det jag saknar mest ändå nu då jag jobbar är träningen, orkar inte på kvällarna sen vill jag umgås med barnen dom få timmarna och då dom sover så är jag död för soffläge..Men i helgen så blir det träning:-)

Nu borsta nötterna och pussa familjen hejdå och sätta mig i ett trångt tåg in till stan :-)


13 veckor med LCHF..

Inne på vecka 13 nu och denna vecka startade jag ju även att jobba så det ska bli intressant att se hur det påverkar då jag inte hinner träna såsom jag r van vid,, vill ju ha tid med mina små älsklingar oxå så det får bli helger som jag tränar under dessa tre veckor, skulle jag sen hinna med ett pass i veckan så är det ju en bonus :-)

Matmässigt går det bra då jag antingen tar med matlåda alternativ äter det jag tillagar på jobbet som inte är fylld med kolhydrater..Lagar ju mat åt dom små och det funkar ju att plocka bort min mat innan kolhydratsbomberna tillsätts :-)

Vågen fortsätter visa nedåt och likaså måttbanden iaf :-)

Efter tretton veckor med LCHF har jag då tappat..


-0,8 kg (11,2 kg)

-3cm ( 31 cm mage)

-1cm( 17 cm stuss)

-1cm ( 12 cm lår )



Paus..

Igår var min första dag att kliva ur mammabubblan för 3 veckors jobb och det var hur skoj som helst :-)

Är ju i köket och lagar mat och tanken är att jag sen ska vara i barngrupp där det behövs men igår var en väldigt lugn dag så ja sorterade frysen, är ordningsnörd och måste ha saker på sin plats ;-) sen putsade jag ugnen mm innan jag gick ut på gården och läste lite Bamse för några barn...

Är inne och jobbar i ett väldigt mysigt hus med trevliga tjejer så dagen gick förvånansvärt fort och inga större problem att ta sig upp idag heller..

Vet inte men jag känner verkligen att det var detta jag behövde och jag kommer nog mysa extra mycket sen då mammaledigheten startar igen efter denna paus..

Dylan verkade dock inte saknat mig för då jag kom hem och ville gosa så kolla han på mig som ett frågetecken och vände sig mot pappsen med armarna i luften,, så populär och saknad var jag av lilleman ;-)

Nä nu ska jag kila till tåget men ikväll kommer veckans resultat in oxå och det fortsätter neråt tack o lov...

Ha en skön dag..


RSS 2.0