Vinn Klänning!! Sista chansen!!

Blev tipsad om en helt underbar tävling hos Natalie B!!



Jag är med och tävlar hos Natalie B
Var med och tävla du också, från den 1/6 - 30/6 och ha chans att vinna en valfri klänning från Chicy.se Fashion Shop


För att tävla gör du såhär:

1. Kopiera bilden och den här texten och lägg upp det i ett inlägg i din blogg.
Ni som inte har blogg kan maila mig på [email protected], där ni skickar länkar till 10 personer med blogg som ni har tipsat om denna tävling!

2. Klicka på mina annons: Erbjudanden24 en gång (Jag kollar upp att ni klickat och har ni inte gjort det tävlar ni inte)
Det är fullt tillåtet :) att klicka på mina övriga annonser också, men det är inget krav för att tävla!

3. Klicka på "Plus i kassan" annonsen och registera er som medlemmar (Det kostar inget och ni kan precis som jag tjäna pengar på det!)


4. Skriv i en kommentar i detta inlägg om att ni är med och tävlar och vilken klänning ni vill vinna!
Jag uppmanar ingen att klicka på mina övriga annonser..men det stör mig inte om ni gör det :)


Lycka till!

Klicka er nu in till Natalie & tävla ni oxå, för vem vill inte ha en snygg/söt klänning nu inför sommarsemestern??



Tur o retur!

Hann vara på jobbet i tio minuter ringde dom från Leia förskola o nu sitter jag o väntar på tåget hem. Inte så poppis att vabba sista veckan innan semestern men Jarkko tar över på onsdag om det behövs, han har ju vabbat dom senaste gångerna så det var ju min tur om vi nu ska leva jämnställt från båda håll:)

Dagens första utbrott!

Fick sommarjobbarn på pressbyrån mig att få! Har man inte mjölk till kaffet får man banne mig upplysa det oxå! Sen att inte låta en byta då svart kaffe suger ja det är dålig service anda enligt mig. Är ju hennes jobb att sälja o då ska man kunna tillmötesgå sina kunders behov! Nä den här dan kunde börjat bättre!

Matmissbrukare??

Har precis skickat iväg Jarkko till Daisys för att inhandla ett 90 baconskrov till mig då jag nu legat i soffan & varit grymt sugen på ngt fett, salt & mättande!!

BAkis?? Nej men kanske en liten smula matmissbrukare eller vad??

daisys_vh.j142x185_80_0_upload_727.jpg   Daisys i V-H  

skrovmal.jpg Mitt snart inkomna skrovmål*mums*

Lättklädd!!

Idag på väg hem på centralen fick jag mig en syn som jag inte kan glömma:D

Väntade på tåget då en väldigt lättklädd äldre gubbe bara dök upp som gubben i lådan iklädd endast kallingar!!!

Som om det inte var nog så ville han tydligen fixa en perfekt bränna så han hade helt enkelt rullat upp sidorna samt stoppat ner sina attiraljer såsom plånbok mm bland sitt heligaste*asg*

Jag stod där & funderade om han verkligen skulle bege sig på pendeln sådär, för hur varmt det än är så borde väl förståndet säga STOPP??

Jaja tåget kom & även bängen för att ta sig ett snack med han,, han ville uppenbarligen inte prata utan han skulle med tåget,, det satte dom stopp på så det var bara att jaga efter honom & sätta bojor på..

Han lär nog få en dag i arresten där han även kanske kan få sig lite kläder för att ta sig hem, eller så rings ngn stackars fru dit med en kappsäck med kläder...

Ja vad säger man igentligen??

En snubbe var så fräck så han tog kort med mobilen för att förgylla hans dag kan jag tänke mig, men även där ser jag att intigriteten för oss som individer försvinner med fotomobiler,, hur kul kan det va för han att se sig sjäv snurra runt ev, på nätets alal forum??

Jaja för mig var han helt enkelt en väldigt lättklädd gubbe som gick lite över gränsen, men han förgyllde min resa hem från jobbet iaf=)

Hur lättklädd får man va i din värld då???

Sköna fredag!

Sitter så pendeln på väg mot city. Solen lyser över var vackra huvudstad o livet känns bra:) tidig fredag idag o nog ska jag inhandla lite rosevin som jag kan avnjuta i lugnet på min balkong då Leia somnat. Ni får ha en skön dag vänner:)

Paket!!

Idag fick jag ett paket av en förälder & man känner sig så uppskattad av dom.. Älskar verkligen barnen & deras föräldrar & jag kommer att sakna dom, men vi kommer att ses på gården & sen håller några av föräldrarna på att kolla upp möjligheten att få en plats där jag ska börja:-D

En helt OK dag på jobbet alltså!!

  Paket before opening!!

 Innehållet & snabbt som attan var Leia där & målade sitt favvodjur för stunden *pippi*:-D

Snygga disktrasor passar ju in i vårt nyrenoverade snygga kök:-D


Sol!

Det är sol ute nu:) men inte känner jag mig nå piggare. Sitter med min stora kaffe från pressbyrån o väntar på att tåget ska gå mot ännu en dag på jobbet. Nu är det snart helg o bara en vecka återstår:) ha en skön dag!

Nedräkning!!

Ja just nu så räknar jag dagar, timmar & minuter till jag går på semester & får göra ett avslut på jobbet..

Känns förbaskat bra att veta att efter semestern så börjas det om på nytt, med nya kolleger, nya barn & ja det känns kanon!!

Efter en jäkligt tung natt av spöregn & grym åska så kan jag säga att så speciellt utsövd var jag inte men det var bara att resa sig upp då klockan ringde, eller??

Snozzade väl kanske en halvtimme om jag ska va ärlig;) men då ställer jag ju oftast den en halvtimme tidigare bara för att jag ska kunna snozza mig upp ur dvalan...

Min dag på jobbet har varit som dvala, få barn & typ ingen att prata med, hur kan man känna sig så ensam med så mycket folk omkring sig???

Imorrn blir värre för då har jag inte ens ngn vikarie att byta ord med utan det är jag & humorklubben,, please N kom på onsdag!!!

Blev oxå jäkligt besviken över hur uppskattad man känner sig idag då det visade sig efter att jag ifrågasatte varför en hink med vatten stod på golvet???

Vad får jag för svar??

Jo men det var till blommbuketterna vi fick av föräldrarna såhär inpå sommaren, du fick ju oxå, men du var ju inte här så då fick du ju inte ngn då den inte kunde stå över helgen!!!

Men hallå!! Jag kanske ville se den jag oxå?? Jag blev bara så less så jag har inte ens tagit reda på vem som tagit hem den heller, men frågan är ju om dom ens hade sagt ngt om inte jag hade ifrågasatt om hinken???

Det är tur iaf att jag vet att både föräldrar & barn uppskattar mitt jobb, för ngn bekräftelse från mina kolleger får man ju inte, bara en massa gnäll & order!!

Men som sagt nedräkningen har börjat!!!


Underbara Leia!!

En bild på världens underbaraste Leia i sitt ess i parken tidigare idag=)


Hur urtråkad är man inte??

Om man en söndageftermiddag bestämmer sig för att ta en sväng till Ica maxi bara för att göra ngt???

Jaja leia tyckte det var skoj att få springa runt med rullkorgen & plocka i såna nödvändigheter hon tyckte vi behövde såsom en golfboll, batterier, en citron, lite gravad lax & pannkakor=)

Hittade iaf en dockvagn till henne för det otroliga priset 69 kronor, såhär hemma har det varit en tuff nattning då hon hellre ville natta sina dockor & nallar i vagnen..

Nu sover iaf hon & imorrn väntar en ny arbetsvecka & nu är det nära SEMESTER!!!!

Klart Ior ska få premiärturen!!!



Va fan heter det Glad Midsommar för??

Ja varför??

Varför måste man va så förbaskat GLAD just denna dag för??

Det heter God Jul, vad är det som är gott med julen?? Stressen?? Maten?? Nä bara massa ångest.. Jag ska nog börja säga God Ångest i fortsättningen, för det är vad jag får dessa dagar, ångest över hur alla ensamma, gamla ja gud vet vad sitter & har för en GOD JUL..

Midsommar har för mig inte varit så jäkla GLAD & det finns vissa skäl till det,, men igentligen, hur många midsommar har jag varit så jäka GLAD då??

Ja jag vet inte för dessa dagar förr i tiden jobbade jag mest, snabba pengar & man slipper en jäkla massa ångest för hur man firar dessa dagar..

Middagen härhemma idag bestod av Leia´s favvo,, stuvade makkisar & hemlagade köttbullar för om det är ngn som ska va GLAD så är det hon..

Nä nu ska jag ta mig en öl så kanske jag oxå blir lite GLAD:-D

GLAD MIDSOMMAR!!!

Vilken SATC person är du??

Lite roligt med såna här test:-) JAg blev den jag tror mig mest vara lik så kanske det stämmer:-)

You Are Most Like Carrie!
You're quirky, flirty, and every guy's perfect first date.
But can the guy in question live up to your romantic ideal?
It's tough for you to find the right match - you're more than a little picky.
Never fear... You've got a great group of friends and a
great closet of clothes, no matter what!


Romantic prediction: You'll fall for someone this year...

Totally different from any guy you've dated.



Testa på här!!

Har varenda Svenne ledigt idag???

Trodde jag hade det fixat nu då jag är sjukskriven såhär dagen innan midsommar, att slippa trängas bland folk, men vilket skämt det var!!

Jag vet inte jag, men det här med tolvdagar, halvdagar & sånt existerar inte på mitt jobb så lite *avis* blir jag allt på er som får sånt..

IAf så efter skön träning, en dusch & disken avklarad drog jag till anhalt nummer ett!! Systemet..

Klockan var ju bara tio så inte skulle det va så mycke folk!! Jo tjena!!

Parkeringen knökfull, fick ställa mig längst bort & nog var det systemet som lockade dom flesta,, sprang runt som en yrhöna (minns inte när jag var på systemet sist) Fick iaf lite till mitt vinställ & lite öl till Jarkko!!

Nästa anhalt Ica Maxi!!

Parkeringen var helt OK, finns alltid gott om plats,, klockan började ticka iväg.. Måste skynda mig!!

Tror varenda en därinne for runt med sina vagnar & självscanningsmaskiner i värsta Star Trek andan...Tog fram listan & tog ett djupt andetag.. Jag *lasade* varenda vara som aldrig förr & jag bad verkligen att jag inte skulle låta mig få gå igenom varenda grej, då skulle min tid rinna ut..

Min shopping gick på ca 35 minuter & jag tackar verkligen den som kom på det här med självscanning,, för hur mycke tid sparar man inte på att slippa plocka ur, dra varenda vara, betala & plocka i vid kassan??

Nä nu är kylen & frysen full, vinstället full, & Leia sover gott..

Det enda som behöver fyllas på nu är min mage då lunch inte har hunnits med:-)

Så skönt att min maginfluensa var en kortare variant denna gång:-)

Tjingeling!!




To do!!

Ja en hel lista med saker som ska hinnas med innan hämtning av Leia, dom har ju tolvdag idag & efterson hon så gärna ville gå dit imorse så passar jag på att fixa inför helgen,, jag verkar iaf ha blitt frisk:-D

* Träna & duscha!!

* Diska!!

* Åka till Maxi & shoppa!!

* Om tid finns, städa balkongen!!

* Hämta Leia:-)

Nu måste jag nog sätta igång om jag ska hinna med ngt av det:-)


Tur man slapp baksmällan iaf!!

JA det gick inte vägen & det är bara att inse att Sverige var igår totalt avsågade i denna match redan från start..

Fanns inget som fick en att tro att detta kan vi ta hem, inte ens då det fortfarande stod 0-0!!!

Visst det fanns små glimtar där man kunde ana en ljusning, men ryssarna verkade va minst 4 man mer på plan, man såg ju för bövelen bara röda gubbar vart man än tittade!!! Deras offensiva spel var ju klasser bättre än Sverige & varenda gång dom kom över planhalvan blev man ju orolig för ännu ett mål...

Vi kan skylla på Lagerbäck & hans val av spelare som överstiger en viss ålder, vi kan skylla på sena byten & byten som aldrig blev av, jag själv hade gärna sett att Allbäck kommit in betydligt tidigare,, han har levererat i ett X antal matcher,, men vi måste nog inse i detta lilla land Sverige...

Vi är inte bättre än så, vare sig det är schlager, hockey el, ngn annan sport..

Varför höjer vi oss till skyarna i allt som rör landslag & schlager???

Livet går vidare, men det känns bittert, här har fans, vanliga döda, & medier i allmänhet utropat en klar & lätt seger över Ryssland & vidare avangemang & så blir det bara RIDÅ!!!

Igår framför tv´n tyckte jag ändå mest synd om dessa underbara fans som befann sig på plats & man kunde verkligen känna deras uppgivenhet att detta grejar vi aldrig...

Nä nu går vi vidare mot ett spännande OS & jag tänker neutralisera mina förväntningar inför det,, har inte varit Sveriges sportår i år...

Nervös jag?? Nejdå;-)

Snart börjas det,, nerverna är på helspänn & om ca 2 timmar vet vi...

Nu ska det bänkas framför tv´n & njuta av det blågula havet & förhoppningsvis av den blågula segern!!

HEJA SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bloggkoll..

Japp så var man med där oxå, ett smidigt sätt att ha koll på bloggar som är intressant:-)






Svenska fans!

Hur sugen blir man inte att va en av dom lyckliga som befinner sig på plats i Innsbruck nu ikväll??

Jag som inte ens kan få lite feststämning iform av storbildstv & massa öl, nä här blir det som mest cola & lite grillchips, men banne mig på lördag vid vinst alt, oavgjort, då är det öl & gärna en storbildskärm inne i city som gäller:-)

Jag vill ju uppleva stämningen från EM 2004 då vi satt i långbord på Nivå & såg matchen Sverige - Holland!!

Och en favorit i repris är ju alltid gött & vem vet kanske man kan få en revanch?? *drömma bör man, annars dör man;-)*

Mitt tips???

2-0 till Sverige & Ljungberg avgör;-)

Blå Gul Yra!!

I min tristess satt jag & slog ihop ett litet kollage såhär inpå matchen ikväll...


Tävling nummer 2!!

Ännu en tävling med fina priser fann jag hos Tumadre!! Vinsten kommer från Harmonibarn!!

Lycka Till!!!


TÄVLA HOS TUMADRE om ett presentkort värde 300 kronor hos HARMONIBARN!
Här säljs kläder från babystorlekar upp till större barnstorlekar från märken som Armani junior, Burberry, Lacoste, Converse, Ej Sikke Lej, Marimekko, MOLO, IdaT, Plastisock, Småfolk, Nanoou, Vans, Trumpette, Ralph Lauren, Katvig, Kik Kid för att nämna några!


Oväntade pengar!!

Hur skönt är det inte då brevbäraren kommer med oväntade pengar???

Damp ner en check till Jarkko idag med pengar vi inte väntade oss så nu har vi lite till vår resekassa utan att ha sparat:-D *nice*

pengar.jpg


Tips om tävling!!!

Idag tänkte jag leta efter roliga tävlingar mellan min städning:-D Så vet ni av ngn tipsa på:-D

Här kommer iaf den första...

Tävling! Vinn styling produkter från Rusk


Bara klicka på bilden så kommer ni till henne:-D


Lycka Till!!!


Somrigt möte!!

Var & lämnade Leia på förskolan nyligen & på vägen hem möttes jag av en liten tjej cyklandes & sjungandes Sveriges nationalsång:-D

Hur somrigt är inte det såhär en solig morron?? & vilken start på laddningen inför matchen ikväll då!!

Själv får jag ladda här hemma med blåbärssoppa & rostisar då magen nu satt igång på allvar:-(

Men en glad start på dagen fick jag iaf & nog tror jag på vinst ikväll...

HEJA SVERIGE!!

sverige_trojan.jpg

Nostalgi!!

Tack vare Designa Din Blogg lyckades jag hitta felet med att lägga in videos:-D

Man inser inte hur gammal man blivit då man börjar tänka tbax till sina  glada dagar för sisådär 10 år sen:)

Minns Storsjöyran & konserten med Anouk, har alltid varit ett fan av henne & gisses vilka minnen som ploppar upp nu*haha*



Varför funkar det inte att lägga in video??

Har ju alltid kunnat det förut, men sedan flytten så funkar det inte!!

Tips NGN?????

Sjuk igen!!

Jaha då vaknade man upp i natt & kände världens kaskadspya på uppgång & turen att hinna till toan innan allt kom ut..

Känns som jag inte får ngn annan sjuka nuförtiden, då detta är tredje gången jag har ngn slags magsjuka...Har nu inte kräkts ngn sen sex imorse, men jag känner mig inte speciellt pigg..

Ska ta mig förbi apoteket imorrn för nu vill jag ha tips på hur jag kan elimenera risken att åka på ngn mer..Måste ju va från mitt jobb det kommer då varken Leia el, Jarkko åker på det så mycket som mig...

Nä en dusch sen lite plock sen hämtning av Leia!!


SOS!!

Mitt i middagen hörde vi ngn som vrålade & efter ett tag så började vi uppsöka vart det kom ifrån??

Visade sig va från trappen ovanför oss där det bor en gammal dam som har ofta fyllisar på besök, så vad gör man??

Ringde på & då blev det knäpptyst!! Innan vrålade hon AJ & ngt om att ngn misshandlat henne så vi ringde 112..

Var bara det att på TRE samtal svarade dom NOLL gånger!!! Hallå det är ju för fan er man ska ringa om man är i fara & så svaras det inte...

Ringde närpolisen istället vilket i sin tur skulle förmedla infot vidare...

Gick ett tag sen hör man henne igen,,, sen spring i trappen & då visade det sig iaf vara två bilar på insprång, men lägenheten visade sig oxå bara innefatta henne full som en kastrull & som hon sa att hon ramlat, ja vad ska man tro & vad gör man i såna här situationer??

Bättre ringa en gång för mycket i mitt tycke iaf...


Dagen är äntligen över.

Så har man gjort sina timmar för dagen o det har gått bra efter mina förutsättningar(vaken sen fyra är inte min melodi) nu sitter jag på tåget o ska möta upp familjen för o fixa pass:) på återsende!

Tre timmar

Ja det är vad jag har varit vaken nu o jag har inte ens lämnat v-h! Anledningen stavas kort o gott Leia:) så nu har jag en lång dag framför mig o min motivation är ju inte heller på topp att jobba. Ja vi får helt enkelt se hur den här dagen slutar!

Vilken Frisyr??

Är ju så förbaskat i behov av en klippning & den här gången funderar jag på att klippa lite mer än topparna, tror på en rak lugg & lite mer markerade sidor..

Ja det här med frisyrer är inte min starka sida tyvärr!!

googlade lite nu för att kolla in lite alternativ & fann den här roliga sidan där man kan test lite olika kändisfrisyrer:-D

Hade inte världens bästa kort att testa med men skoj hade jag här framför datorn *haha* Kan säga att rosa hår inte var ngt jag ska tänka på iaf:)

Bjussar på några av dom *bättre* resultaten!! VAd tycks??


Omotiverad!!

JAg är så jäkla omotiverad för allt just nu!! Känns som jag  bara vill krypa ner under täcket för en vecka el, så & glömma allt för stunden...

Jag vill bara få lite mer egentid just, tid över bara för mig..

Tid för att gå på bio, klippa håret skulle vara en sådan lyx just nu!!

Visst Jarkko ha Leia mest under veckorna, men då får ju jag ta igen det på helgerna istället & det är nog det som sliter på mig, visst igår fick jag ligga & lata mig iaf, till halv nio snåret men  sen var jag & Leia själv hela dagen istället & roa henne en hel dag tar på krafterna.. Idag har jarkko legat hela dagen då han verkar hålla på bli sjuk så det har bara varit till att roa hela denna dagen oxå...

Jag älskar min familj & det är det bästa som har hänt mig, men jag bara känner mig så trött just nu.. Jag har inte sovit en hel natt på över två år nu... Jag har inte varit för mig själv heller för den delen & jag känner verkligen ett behov efter en barnflicka el ngt som kan bekanta sig med Leia så att vi kanske ngn gång kan få göra ngt på egen hand..

Jag vill känna att jag är ngt mer än bara mamma just nu!!

Sen har vi jobbet som jag verkligen inte har ngn motivation över till dom  här tre sista veckorna på avdelningarna jag bara vill ifrån...Känner bara att ger dom skit den här veckan oxå så kommer jag inte va tyst längre,, bara för att dom ser ner på oss med lägre utbildning så kan vi inte bara sitta & ta emot!!

Nä nu ska jag ta disken sen försöka motivera mig iaf till lite träning!!!

Tjingeling så länge!!

En minut från kvällens lycka!!

Ja sport är underbart härligt där man aldrig kan förutspå vad som ska ske..

Inget snack om saken att Spanien var det bättre laget men nog fan kändes det bittert att på övertid tappa denna i dåläget oavgjorda match...

Nu lever ju hoppet ännu, men hur underbart hade inte det inte varit om vi *lilla* Sverige lyckades sno en poäng av en sån stor fotbollsnation som Spanien??

Jar har aldrig varit ngt fan av Zlatan, men jag ska villigt erkänna att han börjar plocka in en hel drös med pluspoäng hos mig nu.. Det känns bra att en sån bra spelare som han är börjar visa sin målfarlighet även i landslaget..

Nu tas det nya tag inför nästa match & nog hoppas man på ett oavgjort reultat nu i Ryssland -Grekland matchen nu!!

Nä hoppet lever tills sista slutsekunden blåst av & HEJA SVERIGE!!!

Storstädning!!

Nu ska det städas, Leia sover & Jarkko är borta & flyttar hos brorsan så nu ska jag fara runt som en virvelvind härhemma..

Ikväll klockan sex bänkar jag mig i soffan med en kall öl & hoppas på ett lite mindre mirakel!!!

Nu ska smutsen väck så på återseende!!

blogg_1187074863.gif


Pokerturnering!!

I brist på sällskap då hela familjen sussar sött så tänkte jag testa min spellycka i Pokerstars gratisturnering nu om 5 minuter så jag får väl se vilken plats jag slutar på den här gången, som bäst placerad har jag väl blitt på iaf dom hundra bästa, men målet är iaf att kamma hem ngn dollar:-D

Tar bara sån sabla tid!!!


Ett ord, It´s SUCKS!!!

Har idag skrivit två långa inlägg om min dag som sugit från att jag klev in på jobbet tills jag gick därifrån, men jag vet inte det här med att blogga från mobilen verkar bara funka då den själv känner för det!!!

Men iaf klev in på jobbet & hann inte ens ta av mig skorna förrän man fick höra både det ena & det andra, det är ju rätt uppenbart att *vi* barnskötare inte är vatten värda i dessa förskolelärares ögon känns det som nu...

Vete gudarna varför dom så gärna ville ha kvar mig eftersom just  den här veckan så är vi ju så usel jag & min kollega, eller är det bara så att dom helt enkelt blev så jäkla sura då jag tog saken i egna händer tillsammans med chefen & förflyttade mig till en annan avdelning nu efter semestern???

Jag kraschade väl helt enkelt deras egna planer & i deras Hieraki så ska *vi* bara sitta & ta emot & låta dom bestämma vart vi ska jobba, men för mig känns det som rena lotterivinsten att ha fått klartecken att jag inte blir kvar utan får nya kolleger & ny arbetsmiljö...

imorrn är dock min sista dag inne på storbarn, & dte känns tråkigt att inte få jobab med dom underbara barnen nå mer, men visst dom på småbarn är ju oxå härliga, men visst hade jag väl hellre sett att jag fått jobba kvar till min semester börjar om tre veckor, men men thats life!!!

Nu är jag iaf hemma & ska plocka lite härhemma, som vanligt så har bomben placerat sig just i vår lägenhet;-)

Tjingeling!!

Åka pendeltåg.

Testar om det funkar nu då med att blogga från mobilen

Himlen öppnade sig!!

Vilket väder det är idag, nu öser det ner & jag sitter bara & väntar på en knall nu..

Är så *jävulskt* rädd för åska & Jarkko är & tränar..

Annars har jag haft en seg dag då ölen från igår har gjort sig påmind hela dagen, men vilken match det var igår:-D Ser fram emot lördagens match nu...

På jobbet har man bara fått höra en massa skit idag, har tre veckor kvar nu sen semester & sen byter jag ÄNTLIGEN avdelning, bestämde mig ju i måndags om det & sen dess så har det varit en tryckt & trist stämning men jag slår mest bara dövörat till,, dom får klanka ner på oss bäst dom vill satmarorna..

Tråkigt iaf att några nu denna vecka slutar,  men jag hoppas iaf att vi håller kontakten...

Nu ska jag nog iaf krypa ner & slötitta på tv & imorrn är det BVC besök för att äntligen få sprutan till Leia, har ju fått skjuta på den några gånger nu...

Ha en skön kväll vänner därute!!

Sovmorron!!

Vaknade sex imorse då Leia behagade sig att kliva upp & hålla låda,, ville bara gömma mig under täcket då natten med smärtor & gapande grannar inte gett mig ngn vidare sömn, men bara att inse..Leia is the boss!!!

Jarkko bytte blöja & jag fixade en flaska välling & sen busade hon runt ett tag som hon gör i sin morrontradition...

Efter ett tag måste hon insett att hon var lite trött fortfarande & beslutade sig för att lägga sig bredvid mig & somna in igen... YES tänkte jag & la mig till ro igen & somnade snabbt in...Vi sov till ca nio & jag kan lova att det är ngt slags rekord från hennes sida numera... Då hon var liten så låg hon gärna & drog sig men numera så inte längre än till sju...

Så nu är jag relativt utvilad & vi planerar att dra till stranden, blev ju inget igår...

Bäst att ta vara på värmen & solen innan den försvinner & vi får regn!!!

Tjingeling!!!


PMS!!

Dagen började som sagt bra, men efter en stund i lekparken så började magen smärta som den fan inte gjort sen tiden på gymnasiet & man halvlåg bland matosen så läraren skickade en till syster & man fick ngn stark tablett & viloläge på britsen..

Finns många plågsamma minnen tilsammans med min PMS & jag trodde banne mig den försvann med åldern, men icke då... PMS kan man nog aldrig bli för gammal för om man nu inte hamnar i klimakteriet vill säga...

På toppen av allt så har Leia varit extremt klättrig, rymningsbenägen & ja jag vet inte men tänk en Emil på 2 år det är Leia i ett nötskal, för varför lyssna på mamma & pappa då världen runt omkring är så skoj att springa runt i, helst med morsan i släptåg som en gasell...

Funderar allvarligt på att inhandla ett sånt där koppel till barn, för hon vill inte sitta i vagnen & hålla handen är inte heller populärt för längre stunder & sen att hon lyssnar typ då hon känner för det ja det får mig att överväga att ha hon fast i vissa situationer..

Men men hon är ju helt Oemotståndligt Underbar då hon far runt som en virvelvind överallt & ingenstans♥


Bloggdesign!!

Tror jag blir galen helt enkelt!!!!!

Nu när flytten är avklarad av bloggen så lyckades jag på ngt sätt fixa så att jag bytte design & även sparade den så nu måste det till att fixa sig en ny design....

Är ju så enerverande då jag verkligen inte är ngn hejare på detta med html koder & dylikt.. Jaja nu är det vä lika bra att ev byta  Header oxå & kanske satsa på lite färg då??

Mitt I-lands problem idag, men som helt enkelt får vänta!!

Har ngn därute lite tips på snygga bakgrunder & dylikt så lämna gärna en liten kommentar!!



Njuter av denna underbara värme!!

Det finns inte så mycke att klaga på nuförtiden då solen strålar & man känner sig som en ny människa..

Inte ens Leia´s tidiga mornar stör mig så mycke utan det är bara att kliva upp ladda bryggarn & sätta sig på balkongen & njuta..

Jobbet känns oxå så underbart då vi är ute i stort sett hela dagarna så nog tar jag tillvara på denna underbara sol...

Vet tyvärr att det kan vända & helst lagom till mina semesterveckor & jag får kanske sitta inomhus i ett regningt Sverige, men då har jag iaf turen att ha min vecka i Turkiet i augusti:-D

Nä nu ska jag dricke en kopp till sen ska vi ut i lekparken & härja ett tag.. Kanske det även blir stranden idag igen, var ju ute på Östnora igår & myste.. Vi får helt enkelt se hur dagen lider!!

Bjuder på lite bilder från igår...Dock inte på min halvalbino kropp,, dvs bruna armar, nacke & ansikte & resten blekrosa:-D

     


Studentpesten är äntligen över..

Ja äntligen är denna hysteri som för varje år bara förvandlas till en än mer plåga för oss glädjedödare, men vem fan kan va glad då man i veckor får trängas på tåg, på gator med berusade mössbärare som sen ska gasta i ngn vecka på ett flak med högtalare skränades ngn sommarplåga från en svunnen tid???

Och om inte det vore nog så ska man dessutom va beredd med ett paraply i sommarhettan för att det regnar billigt mousserande vin , det ska vi minsann bara ta för
Just Idag Är Det Deras Dag!!!


Ändå har jag detta år kommit undan ganska OK, för ngn studentskiva har jag inte behövt genomlida ngt kvällspass på, då restaurangyrket är lagt åt sidan, några dagspromenader på stan har inte blivit av så ofta då jag mest stått fastklämnd på en liten innergård på Odenplan, men när det väl har hänt så händer det som sagt & jag kan faktiskt inte förstå varför en skola från ytterkommunerna el, förorterna ska ta sitt lass in till stan & gapa,, hallå är det inte smidigare för alla att hålla sig på hemmaplan eller???

Nä nu är det som sagt över så nu avslutar jag detta inlägg & tar mig en kall öl på min balkong där lugnet härskar!!!

Skattepengar inkomna:-)

Tjoho så fanns dom där...

Mina skattepengar om än 200 mindre än vad jag räknat med men gissa så skönt att se dom där???

Nu ska resan betalas klart så vi slipper spara till den oxå.. Man måste ju oxå spara till fickpengar samt så vill man ju ha lite roligt härhemma i Svedala oxå...

Men men skönt är iaf ordet för dagen!!!

Grattis Gubben..

Till en lyckad uppkörning!!!

Måste ju även bevisa att jag är en riktigt grym handläggare eller???;-)

Nu kan du iaf brumma pärlan alldeles själv, men sablar om du krockar den*haha*


Årsta Havsbad.

Idag har vi haft en skön dag, men även hunnit med lite måste grejer oxå..

Tvättstugan drog igång imorse & medans  den höll på så städade Jarkko & jag & Leia var i lekparken & busade..

När den var klar så blev det en impulsutflykt så vi handlade med oss lite lunch & begav oos till Årsta havsbad & picknickade...VAr mycke folk som vanligt & väldigt smutsigt längs stranden så jag kommer att hålla mig till Östnora i sommar då jag inte tycker det är så bra sandbotten i Årsta men mysigt iaf att luncha i solen..

Jag har nyss kommit hem från Ica maxi då jag begav mig själv idag för veckohandlingen, provade på självscanning & fick 10 % rabatt bara därför så jag tjänade in en hundring på det:-)

Var jäkligt smidigt att scanna själv & kommer nog fortsätta att köra så då jag handlar...

Nu ska jag ta en dusch & fixa inför imorrn, då en ny arbetsvecka startar, om än en dag kortare:-)

Tjingeling!!


RSS 2.0