Let´s Zumba!!!

Japp jag kom iväg trots snöyran som härjade här i västerort, men jag hade oxå bestämt mig att inget skulle få stoppa mig idag :-)

Vi var väl ca 30 personer som skulle tillsammans dansa, svettas och ja garva oss igenom detta pass och nog garvade jag..

Åt mig själv och min total avsaknad av salsarytmer, så till nästa pass ska jag iaf få några av dom stegen att sitta :-)

Den afrikanska och Reaggestilen var mer min smak om jag säger så,, den afrikanska var att man såg ut som en grottmänniska med flaxande armar och det var jag grym på enligt mig själv ;-) Sen reagge är ju lite avslappnat sådär och det gillar jag, lite av hur man dansar på krogen, även om jag A L D R I G dansar nykter så detta var ett steg framåt för mig..

Avslutningen då??

Japp det blev värre om vi ska se ur pinsamma ögons mått, men det var bara att gilla läget och se dom andra tycka det var lika pinsamt så det jämnade ut sig..

Vi battlade två och två igenom salen medans dom andra klappade händerna i takt :-) Ja jag ska va glad att mitt ansikte var rött av all träning vi hade hunnit med för fy fasen vad jag tyckte detta var pinsamt ;-)

Men men helt klart att jag är såld på detta, en timmes träning och jag kan lova att tiden gick snabbt, man hade roligt, man svettades kollosalt mycket och det är verkligen ett kondispass utan dess like, men även lite övningar som vi brukar köra på pumpen fast utan stång då och ja imorrn lär träningsvärken vara min bäste vän ;-)

Siktar på ett nytt pass på lördag om det funkar i planeringen, men annars så kommer söndagar vara min Zumbadag framöver och till alla er som funderat.. Do It!!



Let´s Zumba!!!

                                     


Kommentarer
Postat av: MAMMAS KRYPIN

Ja, nu så finns de ett videoinlägg uppe=)

2011-01-06 @ 20:46:45
URL: http://junigirl.blogg.se/
Postat av: Katta

Duuuuuu så jävla sämst, vi kommer typ dö. nej men vi får spela in egna filmer du å ja som vi sedan säljer, med typ strump dockor, undra om det kommer bli lika trovärdigt!!!? :O



Fy va kuuuuuuuul med Zumbaaa :D

2011-01-06 @ 20:49:49
URL: http://kattasfett.blogg.se/
Postat av: JD | - 30,1 kg!

vad kul att du gillade det så mycket :D



jaha gravidmagen, men det är ändå stort av dig :) jätte duktigt!



jag hoppas jag kan gå med shorts i sommar, för det är ju så snyggt. eller hur? :) hehe!

kram!

2011-01-06 @ 21:01:15
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Fia

Svar: Aha inte bara jag som e såld på dansfilmer. Den senaste som va bra som jag såg var "Step up 3", den rekommenderar jag om du inte sett den :)



ÅÅhh zumba, de vill jag också testa, verkar askul verkligen!

2011-01-06 @ 21:16:52
URL: http://fiasfight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0