Färdigjobbat..

Ja iaf för denna period, ska ju jobba jan- mars oxå för att sen vara mammaledig fram till augusti och sen börjar allvaret på allvar ;-)

Har varit helt underbart med denna paus för mig och mitt psyke och jag känner mig som en ny människa efter detta..Jag har fått nya krafter och är så pepp nu på att julpynta och pyssla inför julen.. Min energi är på topp och nu blir det åter morgonprommisar och gymmet, får väl skylla lite på gubben om att gymmet uteblivit då han har varit dålig sen en månad tbax med en hel del läkarbesök som inte givit ett skit så ja det har väl inte kännts helt aktuellt att komma hem och sen försvinna igen då han oxå behöver vila.. Får se om han kommer att kunna jobba överhuvudtaget då det är en jäkligt envis hosta som har satt sig i lungor och kondis.. Inte helt optimalt för en plåtis...

Iallafall så har jag ju jobbat halva dagen i kök och det har varit super, skulle nog kunna tänka mig att jobba så om jag fick tillfälle till det, så roligt att kunna påverka vad dom små får för mat och jag är ju anti halvfabrikat även om ngn fiskpinne slinker förbi mina fingrar ibland, men jag har förutom första veckan då den andra köksan gjorde matsedeln försökt att få en varierad kost och absolut inte så mycket halvfabrikat..

Dom verkar iaf ha gillat min mat både barn och pedagoger och jag har trivts så bra med dom oxå..Känns lite vemodigt att lämna dom :-(

Sen har jag ju även hoppat in hos mina gamla kolleger och barn och det har ju varit skoj att få se hur dom små nu blivit så stora :-) Känns som det var år sen, men mycket händer på ett halvår i utvecklingen :-)

Nästa vecka är fullbokad för mig med läkarbesök, bvc, psykolog, julpyssel, julpyntning och framförallt en grundlig storstädning nu då tiden finns ;-)

Nä nu slurpa upp kaffet och sen borsta nötterna för att bege mig iväg och tillaga dagens meny som blir Lasagne, massa kolisar och aja baja för mig;-)

Ha en skön fredag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0