Nedräkning!!

Ja just nu så räknar jag dagar, timmar & minuter till jag går på semester & får göra ett avslut på jobbet..

Känns förbaskat bra att veta att efter semestern så börjas det om på nytt, med nya kolleger, nya barn & ja det känns kanon!!

Efter en jäkligt tung natt av spöregn & grym åska så kan jag säga att så speciellt utsövd var jag inte men det var bara att resa sig upp då klockan ringde, eller??

Snozzade väl kanske en halvtimme om jag ska va ärlig;) men då ställer jag ju oftast den en halvtimme tidigare bara för att jag ska kunna snozza mig upp ur dvalan...

Min dag på jobbet har varit som dvala, få barn & typ ingen att prata med, hur kan man känna sig så ensam med så mycket folk omkring sig???

Imorrn blir värre för då har jag inte ens ngn vikarie att byta ord med utan det är jag & humorklubben,, please N kom på onsdag!!!

Blev oxå jäkligt besviken över hur uppskattad man känner sig idag då det visade sig efter att jag ifrågasatte varför en hink med vatten stod på golvet???

Vad får jag för svar??

Jo men det var till blommbuketterna vi fick av föräldrarna såhär inpå sommaren, du fick ju oxå, men du var ju inte här så då fick du ju inte ngn då den inte kunde stå över helgen!!!

Men hallå!! Jag kanske ville se den jag oxå?? Jag blev bara så less så jag har inte ens tagit reda på vem som tagit hem den heller, men frågan är ju om dom ens hade sagt ngt om inte jag hade ifrågasatt om hinken???

Det är tur iaf att jag vet att både föräldrar & barn uppskattar mitt jobb, för ngn bekräftelse från mina kolleger får man ju inte, bara en massa gnäll & order!!

Men som sagt nedräkningen har börjat!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0