Walking Dead!!!

Japp efter en helveteshelg där jag mer sett ut som vandrande vålnad härhemma som knappt orkat suttit upp i soffan och än mindre varit nå vidare sällskap till vare sig barnen eller gubben börjar jag nu åter komma tillbaka till verkligheten..

Insåg igår att det var inte ok att må såhär utan ringde först upp vårdguiden där dom rekommenderade mig att genast uppsöka läkare så det var bara att ringa jobbets egna vårdguide som vi numera har där vi sjukanmäler oss och dom var av samma beslut..Uppsök läkare!!

Detta gjorde mig orolig och hypokondriker
som jag är så började tankarna snurra allt ifrån tarmvred till cancer och vårdguidens sida luslästes igår på magåkommor innan jag åter gick till sängs..

Imorse bar det iaf iväg till läkaren och efter en massa klämmande, urin och blodprover som visade på att jag är så frisk som jag bara ska vara så fanns det bara en diagnos..Magkatarr och en kraftig sådan..

Känns ju lite löjligt att sjukskriva sig för magkatarr
, men läkaren sa att det oftast kan bli såhär då det är första gången man får ett utbrott i kroppen och hade jag bara varit lite bättre på att läsa signalerna på mitt illamående på mornarna som befunnit sig redan för 2 månader sen så kanske det inte hade behövt gått så här långt??

Kaffe och stress är iaf den förmodade orsaken så nu är det kaffeförbud ett tag framåt och stressen ja den får jag nog börja arbeta med..Jag måste inse att jag inte behöver göra allt på precis samma gång härhemma..

Så idag påbörjade jag medicineringen och matning med nyponsoppa och vätskeersättning då jag inte är redo för riktig mat än..Imorrn efter min försenade vägning och mätning ska jag väl unna mig lite kokt korv och potatismos för att kolla om magen är redo för mat och ja det bär emot med potatismoset, men en dag dör jag inte av..Resten av veckan kommer att bestå av en jäkla massa kokt mat iaf och förhoppningsvis kan jag köra ngt träningspass innan helgen kommer oxå..

Annars rullar livet på,, lägenheten är ute på försäljning och det börjar komma in lite intressanter redan innan visningen har skett och detta gör mig lite girig ;-) Men men får ju knappt behålla ett skit då skatten äter upp 30 % sen tar mäklaren sin lilla beskärda del, så nog hade jag hellre sett att vi hade kunnat skjuta över på ett nytt boendeköp som man kunde förr istället för att skatta, men bara att gilla läget sålänge man bor i detta land och vill göra rätt för sig..

Men helt klart en godkänd startbuffert inför kommande boendeköp kommer vi få:-)

Imorrn kommer som sagt veckans mått och vikt och ja det kan gå hur som helst efter helgens försök att få i mig allt från godis till glass för att få ngn ork, men lika bar att kolla vart man står..

Ha en skön kväll..

Kommentarer
Postat av: Michan

Hoppas morgon dagen blir extra bra :)

Kram

2011-01-17 @ 21:05:52
URL: http://www.michaela-michan.blogspot.com/
Postat av: Linda - En Vimsig Mamma

du behöver inte sälja så, de räcker med att ge en katalog till nära och kära! vänner och lägga en på jobbet, vips så har man en massa beställningar! kram

2011-01-17 @ 23:04:59
URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: JD | 60 kg ska bort!

jag hoppas du kommer igenom lite :D jag peppar dig!! hihi!

kram!

2011-01-18 @ 00:03:55
URL: http://josdil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0