Sommartiden är ju underbar på sitt sätt me...

1332744556599 (MMS)

Sommartiden är ju underbar på sitt sätt men just nu då man har mindre kids så ställer det till en del i sömnen. Inte nog med att en annan håller på att bryta. Ihop då klockan ringer fem, vilket fortfarande är fyra för mig. Idag var det ingen lek att få upp dom. Inte ens Dudde ville upp utan la sig om och om igen, bådar gott att man kanske numera får lite sovmorgon av unge herren ;-) 15 minuter innan jag verkligen måste gå klev dom upp, var bara till att klä på sig och borsta hår och tänder för att snabbt ta sig till förskolan och nu sitter jag på ett relativt tomt tåg en kvart senare än normalt, men lär nog hinna i tid då tåget rullar snabbt denna morgon :-) ha en skön dag!!!


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Känner igen det där! Usch vilken dag vi hade igår haha! Här nedan kommer infon jag utlovade om utmaningen. Eftersom du är ny så får du bestämma när du startar ifrån och räkna från det datumet :)



Hej! Hoppas allt är väl med dig. Detta lilla meddelande till alla utmanare var tänkt att skickas ut redan igår, men som bekant blir inte alltid saker som man har tänkt sig. Jag tänkte bara informera (ifall du missat) om att 150-dagarsutmaningen rullar på som vanligt igen efter diverse sjukdomar som tyvärr skapat en del blogguppehåll. Eftersom det inte blev någon rapportering förra månaden kommer jag den 1 april att redovisa både februari och mars resultat i ett och samma inlägg. Jag skulle vilja att du så fort som möjligt (dock senast den 31/3) lämnar en kommentar i följande inlägg: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com/2012/03/25/fullt-os-medvetslos-2/ med viktförändring för både februari och mars månad. Om du inte kommer väga dig innan den 31/3 så skriv din senaste invägning. Tänker du väga dig strax därefter så kommer inlägget publiceras och sen kompletteras med din vikt. Skriv då gärna datum då du tänkt väga dig istället för viktförändring i inlägget. Önskar dig en grym vecka!

2012-03-26 @ 09:23:57
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0