Träningsvärk och en liiiiiten tjuvtitt på vågen :-)...

Igår fick jag för mig att testa ngt nytt på gymmet då jag inte alls var så peppad att gå runt själv inne och styrketräna så jag gick in på ett pass muskel ovetandes om vad som skulle komma ;-)

Herregud säger jag!!! Efter en kvart började jag kolla på klockan och fundera på om jag skulle ge upp??? ;-) Halvt otränandes efter sommaren och kondis usel efter alltför många cigaretter under semestern fick mig att nästan ge upp..men bara nästan ;-)

Det började med min uslaste gren:: upp och stå på step up plankan, men jag försökte och fick till sist in snitsen något sånär..Sen blev det ett grymt jobbigt benpass så att min lilla träningsvärk jag har just nu enbart kommer bli värre vet jag ;-) Bara invänta och smörja med thaisalva då det blir som värst ..

Sen blev det rygg, triceps, biceps, axlar, kondition och slutligen magen så detta pass gav verkligen allt för dom muskeldelar jag vill träna..Att vi sen fick typ göra 10 upphopp lite här och där under passet vilket resulterade i närmare 100 upphopp gjorde ju oxå sitt :-)

Detta pass kommer jag genomföra igen ska bara kolla om dom finns under mina träningsdagar..imorrn blir det zumba sen några vilodagar alternativ jag kör lite stång härhemma..Känns bra iaf att ha gjort 2 pass och det tredje på ingång nu för denna vecka :-)

Imorse kunde jag inte stå emot längre heller så med vånda ställde jag mig på vågen och gisses så skönt då den visade nedåt sen förra vägningen den 5 augusti. 1,8 kg ner så det bådar gott inför fredagens invägning till rivstart :-)

Idag blir det en lång dag på jobbet med kvällsmöte på agendan och imorrn börjar inskolningen för min lilleman <3 mammahjärtat blöder lite av att veta att föräldraledigheten nu är slut på allvar, nu börjar vabbning istället ;-)

Nä en kopp kaffe till så jag piggnar på mig, börjar inte förrän halv nio men det skiter ju Dudde i som tyckte halv sex var en bra tid att vakna och ja jag får ju lite egentid med honom då,, vet ju inte om han är vaken när jag kommer hem ikväll och man vill ju gärna se sina barn lite på en dag <3

Ha en skön dag käre läsare...

Kommentarer
Postat av: Malin

malinstraning.blogg.se - nu pushar jag för min blogg igen. Men det här är något jag bara måste dela med mig av till oss i Rivstart! Det här grejer vi :)

2011-08-16 @ 11:03:04
URL: http://malinstraning.blogg.se/
Postat av: Anonym

oh avd duktig du e !! :D grattis t minuset

2011-08-16 @ 13:44:18
URL: http://mscharlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0