Go morron...

Kom hem med en ny laptop igår och nu kan jag surfa utan att den stängs av i tid och otid, samt leka i photoshop så nu ska det redigeras fram ett collage under min viktresa ;-) Har ju inte så jätte mycket bilder på mig i helkropp, men någon ska jag väl lyckats skaka fram...

Är iaf jäkligt skönt att ha bilen nu under föräldraledigheten, Jarkko har ju börjat jobba 5 minuter hemifrån så nu har jag bilen och med endast 10 minuters bilresa till Barkarby samt bromma blocks så kokar shoppingpulsen ;-) Har ju sparat undan en hel del egna pengar som jag ska lägga en del på en ny garderob, men först lite fler kilon som ska bort..

Känns ju rätt bortkastat att shoppa byxor som sen bara hänger på mig, så ett par toghts och en kjol kan man väl lägga slantar på nu, men annars så har jag ju ett helt hem att shoppa till och bolagret har ju 50 % på det mesta så dit ska jag och dudde en sväng ngn dag..

Sen behöver ju barnen alltid nya kläder, men först ska det läggas ut lite på tradera samt blocket så lite nya pengar trillar in, har ju en del Me & i kläder och dom brukar gå bra, sen bilstolar och bumbon som ska bort..

Har ju funderat på att sälja vår emmaljunga scooter pink/ green och köpa en ny till Dudde, men det känns lite onödigt, så han får åka omkring i den oxå sen då buggan ska ut till försäljning..Blir ju en hel del som ska bort då barnverkstan är stängd och ingen mening att samla på saker i källaren..

Fick ju erfara hur mycket en hemförsäkring gör för ett inbrott i källaren och ja 10 % av värdet om sakerna är äldre än 2-3 år känns ju inte värt det?? Liksom det är ju inte så att jag går och shoppar sen låter dom ligga och damma i källaren så vem fasen lagrar nya kläder/ grejer därnere oftast??

Men nu är det slutsparat härhemma, allt som går och säljas ska säljas och resten skänker jag bort..Inge mer skrotnisse här inte ;-)

Idag blir det shopping på coop inför kvällens besök och tacomiddag..ÖF får fortfarande vänta en dag då Dudde är förkyld igen och det känns ju inte optimalt att låta han snora omkring där som han är nu :-)

Men vi saknar att vara där och så snart jag känner att hans snorighet är överkommlig så styr vi stegen dit ;-)

Nu utfodring av barn....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0