33 Veckor med LCHF.. Under 70 :-)

Japp jag lyckades..Trots min stora syndardag i fredags med en pizza som förövrigt mest bara doftade ljuvligt och chips med dipp samt några karra från dottern ;-) så gick jag ner dom där 100 grammen och lite till ;-) nämligen hela 1,5 kg minskade jag denna vecka!!!

Jag behövde verkligen denna syndardag för att hitta motivationen igen..Jag inser ju då jag syndar att det inte alls är så förbaskat gott med pizza mm utan det är mer något som sitter i den förbaskade doften :-) jaja nästa gång suget efter pizza kommer så blir det defenetivt LCHF pizza och jag har hittat lite andra recept på botten som ska testas..

Men iallafall idag då jag ställde mig på vågen så stannade den om och om igen på 68,6 kg!!! 68,6 kg har jag inte vägt sen första graviditetsveckorna med Leia för sisådär 5 år sen!!! Nu jädrar blir det åka av för att få bort dom där 8,6 kg som är kvar från hennes graviditet till midsommar för att sen arbeta bort dom sista fem sen..

Fy fasen vad skönt det är att kunna säga att inte ett endaste gram från Dylans 40 kg´s graviditet finns kvar på min kropp längre och jag är förbaskat stolt över att ha lyckats få bort dom på 10½ månad..

Nä denna vecka blir det promenader dagligen samt 2 pass zumba sen ngt pass styrke för nu är jag taggad till tusen..Har ju haft 2 veckor med en viktnedgång på minst 1 kg och ser ju gärna att det fortsätter :-)

Nu lite siffror....

Efter 33 veckor med LCHF har jag då tappat..


-1,5 kg (26,4 kg)

-1cm ( 57 cm mage/buk)

-1cm( 41 cm stuss)

-1cm ( 32 cm lår )



Min trettonde vägningsvecka i mina utmaningar ligger jag nu på - 11,6 kg sen vägningen måndagen den 3 januari..

Utmaning ett.. Gå ner 6 kg till den 28 februari.. -7,8 kg I MÅL!!! 

Utmaning två..Gå ner 20 kg till midsommar..-10,1 kg



Kommentarer
Postat av: charlie

Ah jo blir sju varje morgon för min del .. pga dagis, men lilleman sover till 8 :P men annars utan dagis e dt sådär åtta ibland halv 9 .



OH GRATTIS!!! FAN VILKEN BRA VIKT!! BLIR HELT AVIS HÖHÖ. hur lång e du om man kan fråga?



Känner igen dina ord totalt med pizza o syndardag. Hade ju min dagen efter vägningen, hade ej unnat mig ngt gott på 1 år - just med chocklad och allt sådant. Och känner att dt ej var värt dt för det var fan inte alls lika gott som jag trodde! Slängde hälften .. gillar mina bars bättre men dt e bra när man hittar motivationen igen, jag fick min boostad!



10 kg t sommarn? När e dt midsommar? tränar du ngt?



ah mitt mål e egentligen 9,2 kg till 5 juni .. men totalt omöjligt så satt delmål på 4,1 kg och tror dt kmr bli svårt o gå ner .. men klarade ej mitt delmål på 5 månader innan så klarar la lite motgångar nu .. ser ut och ha gått bra efter syndar dagen ? (syftar på atkinsbilden jag la upp idag)



Puss!

2011-04-04 @ 18:29:02
URL: http://mscharlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0