Triss i ljus..



Igår åkte vi på en liten utflykt till våra gamla kvarter då matförrådet behövde fyllas på samt att Leia tjatat om att få åka till det S T O R A minihuset på maxi så det blev maxi Haninge, vilket jag verkligen älskar av alla maxi´s jag varit in på :-) Sen att dom har det grymmaste lekhuset för dom små gör ju det till ngt roligt för barnen oxå..

Men men iom vi åkte dit så passade jag även på att åka in på Biltema där jag sett att dom sålde ut lyktor i trepack för endast 150 riksdaler så hem fick ett sånt paket oxå följa med..

Hemma insåg vi dock att den ena lyktan var trasig så jag och Dylan fick ta oss en sväng dit idag med för att byta ut till hela, vilket dom fick kolla innan jag åkte därifrån,, för fasen min bensin kostar ju mer än lyktorna så en tur till ville vi inte veta av :-)

Men nu har jag dom i mitt tomma lilla hörn och vi får väl se om dom lyckats hålla sig ifrån klåfingerdamen ett tag ;-)

Älskar ju ljus och alla former av ljushållare så detta var ett fynd, kanske inte dom snyggaste, men helt klart sevärd tills man har lite mer pengar att slösa runt med :-)

Kommentarer
Postat av: Michan

Hej

Jag tyckte det blev jätte snyggt, jag älskar också ljusstakar och lyktor av alla de slag. Det är den största fördelen med den här årstiden att man äntligen får börja tända alla ljusen. (jag blir faktiskt lite ledsen när sommaren kommit och jag tänder ljus häller upp ett glas vin och sätter på en skräck film och inser att det inte är särskilt mörkt och mysigt längre)



Shit vad lchf funkar bra för dig, jag provade gi men det funkade bara de första veckorna sen stog jag still i 2 månader, sen blev jag sjuk och nu är lusten för gi borta så jag får se vad som händer nu?? Grattis till din minskning (igen)

Trevlig helg

2010-11-13 @ 16:21:41
URL: http://michaela-michan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0