Usch!!!

Har haft noll motivation till att blogga på sistone, har så många dippar nu i mitt humör så att oftast känner ja mig bara för att gräva ner mig i sisådär fem veckor och sen så kanske man kan känna sig som en människa igen..

Att sen åka på halsont och ständig huvudvärk är ju bara fööör mycket just nu, har två veckor på mig att få ordning på det mesta härhemma för sen ska jag bara slappa och förbereda mig inför det som komma skall..

Igår fick jag iallafall hit alla bebisgrejer från Västerhaninge så nu är spjälsängen och vagnen ihopsatt, dock måste jag kolla in dvd för vagnen för jag vete tusan om vi gjort rätt??

Idag ska jag trots min lilla sjuka putsa fönster samt sätta upp gardiner i dom rum som jag nu har gardiner till, måste ju inhandla nya stänger mm till vardagsrummet.. Sen ska jag sortera Leia´s garderob, kolla igenom hennes gamla kläder och se om jag har några bebiskläder kvar?? Tror banne mig sålde iväg alla i strlk 50/56 då jag kände att det inte var så mycket som jag ville ha kvar. Har dock en massa i dom större storlekarna kvar..

Sen måste jag skriva ner en sista inhandla till bebislista, samt en lista till Leia då hon måste få påfyllning i sin garderob, vete tusan hur vi ska få råd då jag kommer få vänta ett tag på pengar från FK, men förhoppningsvis så får jag det retroaktivt i en klumpsumma sen och då löser det sig på den vägen, vissa grejer kan vänta till vi kommit hem från BB.. Ska på loppis i helgen och kanske man kan hitta något billigt och bra där..

Imorrn tänkte jag om jag mår bättre ta mig en kommunal resa till IKEA och inhandla lite smått och gått så att jag kan tvätta upp det i veckan så att sängen och vagnen kan bäddas i helgen och BB väskan kan packas, måste även inhandla en mysdress till mig själv som jag kan ta med mig..

Jag vill som sagt ha allt klart så jag bara kan släppa allt den sista tiden och läsa min bok som jag beställt hem nu..

Nä nu ska jag ta mig en kopp the till sen blir det till att putsa fönster med tjockismagen i vädret:-)

Kommentarer
Postat av: Snuttgrodan

Hej!



Har nu en tävling på min blogg som kanske skulle passa er.



Gillar du inte att jag berättar om det här så ber jag om förlåtelse.



Om inte annat Lycka till! Kram Snuttgrodan!

2010-03-22 @ 19:43:27
URL: http://snuttgrodan.bubbleroom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0