Så kom den...

Äntligen trillade den in i år igen på kontot, det som en större delen av svenska folket längtar efter såhär års nuförtiden..

Vad jag talar om??

Skatteåterbäringen såklart:-) Känns skönt att se dessa pengar trillar in på kontot som en skänk från ovan så här mitt i ngn form av höstdepp, kan man ha annat när vädret får en att tro att sommaren redan passerat och vi hoppade direkt till hösten..





(Lånad från Google)


Läste i metro idag om hur man skulle pigga upp sig i detta gråa väder, men det enda som skulle få mig på fötter igen just nu är SOL SOL SOL..Jag vill kunna gå barfota och utan att klä på sig en hel mundering igen, jag vill kunna känna att solen strålar in genom fönstret och fåglarna kvittrar ut sin sköna morgonsång så man kan inte göra annat än kliva upp och bara le. Istället snoozar jag gång på gång, drar täcket över huvudet och tänker bara någon minut till.

Annars har dagen rullat på som vanligt, yrseln är dock kvar men lite bättre men förhoppningsvis så är det för att jag druckit för lite vatten på sistone och att detta går bort ju mer jag bäljer i mig:-)

Nu ska vi festa på med lite hämtmat från La bella och sen mysstund i sängen och jag lär väl som vanligt somna före Leia även idag oxå:-) Är man trött så är man;-)

Hur står det till med er då??

Kommentarer
Postat av: Nina

kändes rikigt trevlig med extra i fickan. så ja unnade mig att shoppa en massa idag. till the0o :P hahha! så trist att köpa till sig själv.. men skulle behöva lite sommarkläder.. ja om sommaren kommer dåra..



härligt att ni fick en mys kväll i helgen! är ju så härligt :D hihi.. fler sådana!! :D



kramkram

2009-06-11 @ 21:51:20
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0