Hemma igen..

Sitter med en kopp nybryggt kaffe i ett nystädat hem och Leia tar sin lilla siesta och jag bara njuter av tystnaden och den nyrena doften blandat med kaffearomen:-)

Igår efter en vecka som rent utsagt kan beskrivas som en av dom tråkigaste på månader så packade vi på oss det viktigaste och styrde vår väg mot Bromma jag och Leia.. Destinationen var Jarkko´s tränares hem där det vankades grillning och för mig en barnvakt då jag akut var tvungen att åka och fixa mina naglar efter missödet i Turkiet..

Blev inte hos Karin´s nagelhörna denna gång då dom inte hade någon tid på så kort varsel, men söta Sofie gav mig numret till en tjej som sitter mittemot dom som kunde ta emot mig, inte samma sak dock och jag kommer fortsätta att gå till Karins tjejer då jag känner mig hemma där och kan deras sätt att jobba på.. Nu satt jag obekvämt, hon arbetade på ett annat sätt och ja jag kände mig mest bara fumlig där, men resultatet blev bra.. Vanlig fransk manikyr helt enkelt..

Sen styrde jag tillbaka till familjen i Bromma, där allt hade gått galant.. Leia hade plockat fallande äpplen med Timo och hjälpt han klippa gräset, hon är ju så fascinerad av gräsklippare så det var höjdpunkten för henne igår..

På kvällen vankades det grillning av korv, fläskkarré och halloumi, vilket vart väldigt smarrigt med lite vin till..

Tyvärr åkte inte kameran med, men trevligt trevligt var det att få känna känslan av att ha sin alldeles egna uteplats och det blev ännu mysigare då regnet började falla och vi drog ner markisen och hörde bara smattret mot den i den mörka senkvällen:-)

Just nu väntar jag hem Jarkko och sen vet jag inte alls hur kvällen lider, blir väl en myskväll i soffan samt vika en MASSA tvätt som nu fått legat en vecka:-) Avskyr att vika tvätt, men imorrn är det ny tvätttid och den rena måste väck innan dess:-)

Nu liggläge i soffan en stund..

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag köpte faktiskt inget bara för köpandes skull utan det var saker som kommer till användning.

Usch ja det är inte soligt att vika tvätt det kan bli liggandes ett bra tag innan det kommer på plats.



Ha det got med fredagsmyset :)

2009-07-24 @ 15:13:32
URL: http://guldkragens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0