Inte min dag igår..

Hade jag inte vetat bättre så hade jag defentivt trott att det lyste fredagen den 13 redan igår. För dagen igår var ett rent kaos i min lilla värld, trodde verkligen jag skulle bryta ihop igår..

Vaknade på ett väldigt bra humör trots klocka stod på 5:15..

Åkte till jobbet & såg direkt att det lyste på svararen så jag misstänke direkt att någon var borta.

Inget att göra, vi hade ju ändå en liten barngrupp då många var sjuka & lediga.. Fick sen  reda på något som har med jobbet att göra & som fick mig på rätt dåligt humör, men ja vissa människor är inte klok helt enkelt..

Dagen fortsatte & min telefon visade sig inte fungera, provade ringa på Jarkko´s lur & inte heller den fungerade vilket fick mig att genast misstänka avstängning pga att jag mitt i jukstressen mssade våra räkningar men som jag betalade in förra veckan så jag ringde Tele 2 & dom sa att pengarna kommer säkert in idag (onsdag) & då slås dom på igen.. Jaja inget att göra..

Vi skulle precis gå iväg på promenad då jobbtelefonen ringer & det är Leia´s förskola..

Diarré & hemgång, går magsjuka på förskolan så det var bara att ringa Jarkko då vi redan var en man kort i arbetslaget.. Ringer hans jobblur, men inga toner kommer fram, börjar få smått panik, vill inte lämna min kollega heller, så jag söker upp numret til firman & hoppas på att dom är inne..

Sicken tur, dom har precis kommit in & han åker hem.. Andas nu Linda allt är löst!!

Men mitt i allt detta så fortsätter Jarkks jobblur att inte fungera & vi har ju ingen hemlur, så då blir jag ju orolig hur Leia mår & vi som ska ha kvällsmöte, hur i hela friden ska jag konentrera mig på det om jag inte vet hur det står till hemma??

Mina underbara kolleger förstår mig så dom låter mig åka hem & skippa mötet..

Kommer till Centralen & hinner precis med ett tåg mot V-H..Tåget rullar dock inte så då börjar nästa problem...

Olycka vid Älvsjö medför stopp & ersättningsbussar till Farsta strand!!


Tar tunnelbanan istället & kommer till slut med ett tåg, min resa hem tog dock över 2 timmar så när jag kom hem helt slut så visar det sig att det är ganska lugnt hemma & Jarkko´s lur fungerar då han försökt få tag på mig på jobbet..

Inga större magsjuke besvär än &  vi får se hur dagen gryr, ska nog ta ett besök till VC ändå då hennes tunga har som blåsor som spruckit & förskolan tycker inte hon varit sig lik på sistone, hon har ju varit mycke sjuk nu sen december så kanske hon har något skit i kroppen??

Däckade bredvid Leia igår & vill verkligen inte ha en sådan dag till på ett bra tag, var helt slut både i kropp & knopp..

Jag igår!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0