Jobb, träning och underbart väder...

Det är vad min vecka hitills bestått av så bloggen har fått lida lite då vi verkligen tagit till vara på värmen på kvällarna, man vill ju inte gå in och Leia älskar ju verkligen att vara ute..

Igår tömde vi balkongen på allt skräp vi lyckats forsla ut dit under vintern, kan inte förstå hur mycket skräp vi samlar på oss?? Så efter träningen invigde jag den med en folköl och njöt av all fågelsång som sjöngs:-) Nu ska det bara shoppas in lite mysiga kuddar, en lykta och en ny grill så kan vår grillsäsong påbörjas:-)

Till påsk drar vi till norr som det ser ut nu så tyvärr så är det inte läge att plocka bort vinterjackan än då snön och kylan ligger kvar där vad jag hört, lite tråkigt att lämna ett varmt STHLM, men mysigt att få bli lite bortskämd därhemma oxå:-)

Ska ni hitta på något skoj i påsk??

Kommentarer
Postat av: mia

Hahaha ni drar till norr över påsken & vi dra söderut hahaha snacka om kontrast =)



Skrev nog lite fel om utbildningen det är mer en uppföljnig med jobbet om arbetsmiljö,hur personalen är mot varandra, shema osv...men absolut jätte vikrigt =)



Ha en bra kväll =)



Kram

2009-04-07 @ 21:09:58
URL: http://mizzmias.blogg.se/
Postat av: Heyli

ska bli kul att se :)



kul att du röstade också, tack!!



jodu här i norrland ligger snön kvar.. huuga jag skulle ha stannat där solen va om jag var du :p

2009-04-07 @ 22:54:07
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Nina

å va roligt å köpa så mkt fina saker till altanen. så mysigt ni kommer att ha det :D



ska fixa med mina möbler, dem behövs slipas å oljas in.. sen ska ja fixa blommor å lite lyktor, så att det blir lite mys på balkongen med.. sånt älskar ja :D



det är bättre idag som tur är. så skönt. men ja håller med, det är inge skoj å ha en pigg liten sak vid sidan av som vill ha all uppmärksamhet, bus å kel.. men man får extra energi av honom med. så man orkar.. :D



ja vann en goodiebag, vet inte vad innehållet blir, men så fort ja får hem den så ska ja berätta :D



najs att ni ska åka bort. vart exakt i norr ska ni till? är ju jätte mkt snö där uppe :D åker ni bort under hela påsken eller? hoppas ni får det super skoj!

2009-04-07 @ 22:57:02
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0