Idol är bara ett tidsfördriv i väntan på ngt annat!

Satt igår kväll med en god pepparbiff med pressad potatis & väntade på att första finalveckan skulle starta..

Jag hade en önskan & faktiskt en liten tro på att ett Wildcard skulle dyka upp i form av min favorit Linda, men icke då:-(

Då jag insåg detta då den första *Idolen* dykt upp på scen i form av en sprattelgubbe vid namn Kevin så insåg jag att även detta år skulle falla som ett korthus med bara medelmåttor i mina mått mätt, det kommer att komma ut en skiva med säg Anna el, Lars vad nu Lars gör kvar i tävlingen då han redan blivit erbjuden kontrakt, kanske vill han få lite reklam & hoppar sen av då han känner att det räcker, för Idol är inget för han, det är väl de bästa han kan göra om han nu vill göra en egen skiva för att inte bli ännu en *Idol* i raden som glöms bort efter 4 veckor..

Anna gjorde ett hyfsat framträdande, men rösten var svag i jämförelse med vad man hört tidigare.. Tror inte hon heller skulle passa för en *Idolskiva* då det oftast är usel ballad & popmusik..

Robin E den ende efter Linda som jag gillat kändes också blek igår, har inte riktigt gjort ngt bra framträdande så han får ta & rocka loss nu annars åker nog han snart oxå  då har vi bara resten som jag redan typ glömt bort för så tråkig & blek är dom andra..

Ja just ja, en överraskning kom fram igår.. Lilla Alice, med en personlighet & en låt som verkligen passade hennes röst så gjorde hon ett verkligt bra framträdande & jag tycker nog att hon var bäst igår & hoppas hon växer ännu mer..

Nä man får väl se om nerver, sjukdomar har gjort sitt till nästa final för just nu är Idol ett tidsfördriv till kvällsfilmen börjar!!

Men iaf rätt *Idol* åkte igår!!

Vad tycker ni??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0