Svart på vitt!!

Här är anledningen till att sen jag fick Leia knappt vågar röra mig i innerstaden med bil, utan att få stresssymptom & ångest över att alla ska köra in i mig!!

Sämst i landet!!!

Senast i tisdags så fick jag utsätta mig för denna jäkla hets som alla i innerstaden verkar ha,, varför så jäkla bråttom???

Vad tjänar ni i tid på det?? Är det värt att utsätta andra för fara??

Jag är så förbaskat trött på all stress härnere för vem fan har så bråttom att man måste springa över folk för att hinna med just DET tåget,, att det kommer ett nytt som ska åka samma väg 1 minut efter det gör detsamma i i denna stressvärld!!


Nu ska jag stressa mig iväg till parken & solen verkar ha kommit till lite mer så...

Tjingeling!!


Kommentarer
Postat av: VARNING FÖR PSYKIATRIN!!

Instämmer, men så länge de inte har "avvikande"-stämpeln (diagnosen) Aspergers syndrom, ADHD etc och/eller har mått psykiskt dåligt pga tonårsproblem och mobbning i skolan 20 år tidigare anser inte Vägverket att de utgör någon trafikfara! (ler snett)



Ett annat exempel är snorungarna som leker rallyförare på de smala grusvägarna här ute och skiter fullkomligt i om de råkar köra ihjäl någon av min storasysters 5-10 åriga ridlägerungar när de är ute med hästarna. Detta anses, bevisligen, också Helt Ok av Vägverket och Länsstyrelsen (så länge de inte har någon "avvikande"-stämpel i form av Aspergers syndrom etc) då de skiter i att sätta stopp för dessa trafikgalningar INNAN de kör ihjäl någon.





Läs mer i min blogg.



Nu ska jag lägga mig på sofflocket och glo på TV, för skattepengarna alla "normala" människor med körkort svär över att de tvingas betala varje gång de tankar bilen! ;-)



Ni vet vilka ni har att "tacka" för detta - Psykiatrin, Vägverket i Borlänge samt Länsstyrelsen i Mariestad!



Jag säger bara en sak - SUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-07-11 @ 11:37:25
URL: http://www.terapisnack.com/blog.php?b=236

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0